|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Kamidori Alchemy Meister[Eng][H-Game] Публикувано на: Съб Мар 09, 2013 7:48 pm |
|
claude_finalfantasy7 |
|
|
|
В момента тегля играта, но имам въпрос, понеже тук не е сложен линк към енгл пача, а този в торентите няма сеед, ще може ли да го качи някой, или да даде линк, мерси.
_________________ Ерм, вие си знаете но все пак ... за вкъщи в камерката на хладилника, зад пиленцето.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Kamidori Alchemy Meister[Eng][H-Game] Публикувано на: Пет Сеп 25, 2015 2:47 am |
vladikov |
|
|
|
Здравейте! Искам да попитам от къде мога да я изтегля тази игра след като в дата бг я няма вече а пък ми се цъка поне интересна ми се струва.От руския тракер я теглих и от още едно място,но още преди да започна инсталацията ми показва някаква грешка 1208: Е... и после нещо на японски и незнам какво трябва да направя...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Kamidori Alchemy Meister[Eng][H-Game] Публикувано на: Сря Окт 07, 2015 6:19 pm |
vladikov |
|
|
|
Изисква го но аз имам проблем заради който не мога да играя тази игра.Системните права са ми забранени тъй като съм с орязана версия на Уиндоус и не мога да сменя локала.Има ли друг начин да се направи това???
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Kamidori Alchemy Meister[Eng][H-Game] Публикувано на: Нед Окт 11, 2015 10:18 am |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Имаше вариант с AppLocale, но мисля, че точно на тази игра не тръгваше. Може да видиш в тази тема: viewtopic.php?f=70&t=59900 секция "Не мога да инсталирам играта си, дава ми грешка!", за да видиш как се ползва AppLocale.
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Kamidori Alchemy Meister[Eng][H-Game] Публикувано на: Съб Окт 24, 2015 12:00 am |
vladikov |
|
|
|
Вече я преглеждах тази тема, но на Applocale не ми излиза както е направен Японския език и не става по другия начин да си пусна инсталацията.В смисъл да гадая кое е Японския и кое другите...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|