|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: < Shounen-ai, Yaoi & Doujinshi > part III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 30, 2006 9:05 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Така това е продължението на темичката в която може да коментирате и да обсъждате yaoi & shounen-ai заглавията Shounen-ai, Yaoi & Doujinshi vol 3Да ни е честита Хората които не знаят какво е това да проверят тази темаНяма описание за яой затова поствам още веднъж описанията за шонен-ай и яой. Като за начало Яоят и Юрито са разновидност на Хентая Яоят е male-male homosexually-themed material. It focuses on homosexual relationships between male characters and is generally sexually explicit. Some Westerners consider yaoi to be synonymous with shōnen-ai or BL, which contains similar themes; however by definition this is incorrect, and shōnen-ai material is not sexually explicit. На кратко за shounen-aiводи се BL=Boys Love обяснение в две думи ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) прегръдки,целувки и дотам-лека форма на yaoi-a възрастова група 16(15)+Yaoi-или още gay manga ...и не това НЕ Е манга която си купуват хомосексуалните-това е манга за техните взаимоотношения- Съдържа нецензурирани сцени(каква изненада ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ),груб език.... и тн Възрастово ограничение 18+Какво е doujinshi-манга направена с извесни герой и чиято история няма нищо общо с историята на мангата от която са взети те Обикновено oneshot-и И след като това е тема за shounen-ai и яой тук ще пробладават такива Не се притеснявайте да поствате(обръщам се към начинаещите) - не ядем хора Не поствайте мнения не засягащи тази тема или обиди по повод жанра Ако не ви харесва не четете никой не ви задължава ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Та това е всичко което трябва да знаете.
Последна промяна crazy_little_crow на Сря Апр 04, 2007 5:07 pm, променена общо 7 пъти
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 29, 2007 11:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
И такааа... restart на темата. И молба да коментирате само неща свързани основно с яои/шонен-ай мангите и доужиншита и самото яой/шонен-ай като цяло, щото се карат отгоре...
Също така си прехвърлете линковете от Volume 1 темата във Връзки и като стане готово ми кажете и нея да я пратя в коша...
Също така вижте темата дети пратих в кошу, но беше създадена след като вече имаше тема във връзки, тоест не би трябвало да има линкове за спасяване там...
ЕДИТ 2: Щом вече всичко е спасено пращам Volume 1 в кофата, sry ако съм ви създал някакво неудобство...
Последна промяна Morri D'in на Пон Апр 09, 2007 10:27 am, променена общо 2 пъти
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 30, 2007 1:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3428.jpg) |
caprice06 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
kira_aks написа: Гледа Caprice, която със зашеметяваща скорост се приближава към нея. Поема въздух иииии застъпва пистата за следващите 10....
Линковете на БГшеър се надявам скоро пак да проработят (на сайта пишеше, че правят някви промени по него), затова съм ги запазила и тях ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Общо взето спасила съм почти всички линкове, включително за снимки, фенфикове и т.н. Все още няма да слагам нищо във Връзки, защото ми се струва по-удачно да ги използваме направо при ъпдейта на списъка. Което ми напомня, че
приемам на ЛС всякакви работещи линкове за шоунен-ай и яой манги, започващи с буквата "А" Няма значение дали сте ги качвали вие или просто сте попаднали на тях. Аз също ще си прегледам колекцията да видя какво мога да ъплоудна. Ще изчистя евентуални повторения, ще ги подредя и ще ги дам на Dunan, за да й улесним работата по ъпдейтването на списъка. Така буква по буква ще можем да обновяваме, без да става хаотично. Моля, всеки да събере линковете в 1-2 съобщения макс, за да не ми се задръсти пощата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ако някой може да извади и линковете за манги с "А" от страниците на самата тема във Връзки, цена няма да има
П.П. Ако не ви затруднява, може ли да пишете до заглавията и автора на мангата, както и дали е шоунен-ай или яой? Също и ако е доуджинши, за да се знае. Не е задължително, но бихте ми помогнали много. Мерси
:!: Пишете ми ПМ, като спасите всички линкове от тази тема да я пратя в коша: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=6372&start=0 Мори
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 3:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1251.jpg) |
shanara |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 20, 2005 11:52 am Мнения: 727 Местоположение: Ада
|
crazy_little_crow написа: Яой боговете чуха молитвите ни и най накрая излезе превода на Okane ga Nai aarinsub part1enjoy ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Повярвай ми, с голямо удоволствие ще му се наслаждавам, както и надявам се и на всички други да им хареса.
_________________ http://lathbeall.com/ - Най-готиният сайт за творчество.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 03, 2007 1:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3428.jpg) |
caprice06 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Morridin написа: :!: Пишете ми ПМ, като спасите всички линкове от тази тема да я пратя в коша: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=6372&start=0
Май пак на мен ми се пада честта ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ок, хващам първите 10 страници от заветната ни първа тема
ЕДИТ: По дяволите, нетът пак ми играе номера ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Външните сайтеве ми се зареждат когато си поискат, АКО поискат въобще ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) По-късно пак ще пробвам. Ако някой реши да поеме работата междувременно, само да пише!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 05, 2007 12:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4415.jpg) |
kira_aks |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Май 22, 2006 2:08 am Мнения: 140 Местоположение: sofia
|
caprice06 написа: Morridin написа: :!: Пишете ми ПМ, като спасите всички линкове от тази тема да я пратя в коша: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=6372&start=0 Май пак на мен ми се пада честта ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ок, хващам първите 10 страници от заветната ни първа тема ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ако някой реши да поеме работата междувременно, само да пише!
Ще извадя линковете от цятата тема в понеделник.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|