|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Deadman Wonderland Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 8:47 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: Deadman Wonderland / デッドマン・ワンダーランド Брой томове : 2+ тома Статус : Ongoing Година : 2007 Жанр : Action / Drama / Sci-Fi / Supernatural Сериализирана в : Monthly Shounen Ace (Kadokawa Shoten) Мангака : KATAOKA Jinsei & KONDOU Kazuma Линкове: Тук Ревю: CaBa
Ганта е обикновено момче с нормален училищен живот, но един ден мистериозен „мъж в червено” се появява от в училище от нищото и убива всичките му съученици. Той слага в него някакъв червен кристал, и го оставя жив. По-късно Ганта е обвинен в убийството на съучениците си и е пратен на смъртно наказание в специално поправително учреждение известно като „Deadman Wonderland. Tам той среща момиче на име Широ, с което имам някаква връзка в миналото си, но не си спомня. В Deadman Wonderland затворниците са главната атракция и играчи в различни ужасяващи игри. __________________________________________ Поредната гейм-шоунен манга, този път в затвор с черни тайни, пазени дори от собствените му служители. В този свят и този затвор, дори осъдените на смърт имат определени права и задължения, освен факта, че ако ги нарушат, може да измрат "инцидентно"... SPOILERS:> В действието ни вкарват за 4 телета... бе всъщност за 1 теле даже. Свят, живот, неосъзнат кеф, случка, кошмар, смърт... избиват цял клас залуду и едно момче с подходяща кръвна група остава - шанс. Учудих се, че го осъдиха по бързата процедура, но откак това е просто акт за покриване на нещата вече се съгласих. G отдела едно на ръка, но каква е нашта мацка? Би трябвало да е по-силна от "заразените"... и все пак директора да не знае за нея? Нито оная злобна овца? Не ми се вярва, странно е... За атмосфера и история още не ща да говоря, не виждам нищо за сега... ма не виждам как ще задържат цялото действие в един затвор, освен ако не дадат няква по-подробна карта къде се намира и какви още отдели има... Ако е само G отдела, тъпо -рано или късно ще се стигне до яцйето и наще ще го скалъпят... Освен ако не ги сбият до смърт утре* де, но не ми се вярва директорчето да си губи екземплярите толкова лесно...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 8:57 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Много добър арт, а пък малката мацка сто процента е някаква на баш директора на wonderland-a и след бедствието е израстнала в този затвор. Знае всички негови кътчета и тн, а бе не се обосновах добре, а бе връзкарка е . Относно боя между гаргата и кълвача нашето момче трябва да победи, защото няма карта за бонбонки, но рано или късно гарджето ще стане приятел с останалите. хаха малката как си стовари циците на лицето му .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 12:47 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Щом лисицата не го познава, значи е човек на баш шефа.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 2:07 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Много набързо кълвачето победи гарджето, миг невнимание и цял живот без бонбони ops: . Очаквах повече, дано някой да поеме тренировките на Ganta, че като го гледам скоро няма да издържи,а и няма кръв като на възрастен за атаки. Осъдените на смърт са доста. Аз лично ще продължа мангата, ако някое добро студио я направи на аниме доста добре ще изглежда.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 13, 2008 3:42 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
След осми чаптър вече почти съм убеден, че тази манга няма да види бял свят като аниме. Ако го пуснат ще е гавра да бъде толкова орязана. В осми чаптър то разчленени трупове ли нямаше, скалпове, вадене на очи и някакво старче-зомби пеещо за кълвача . Също новите дружки на Ганта и те някакви откачалки като Широ-чан, доста веселба и кръв ни очаква . Широ правилно каза на Ганта, че си е слабичък особено след това какво направи в кулата представям си нататък ганта след като се яви на "едноръкия бандит" колко по-силен ще стане. Само трябва някой да го обучи .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 4:55 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Както и очаквах, тази малка пикла се оказа някаква кучка, сега Ганта трябва с кеф да я смачка пред погледа на заблудения и брат. Доста грехове има да изплаща, щом с тъпото си личице е накарала брат си да убие баща им. Аз лично очаквам Широ-чан да се появи малко преди нашия да се предаде и да го подкрепи, определено тази мръхла трябва да си изплати греховете. Морски, от затвора нема да излезат. единствено ако нашето момче ако научи, че червения е извън затвора и заедно с Широ да хукнат навън. Тия бонбонки е друг въпрос как ще ги оправят.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 26, 2008 9:48 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Мдам почивка един месец и след това по един чаптър всяка седмица докато не изкарат няколко на брой. Мангата си струва, но никога няма да види бял свят като аниме или ще е супер орязана. Пък сестрата да и обръснат главата, и да я пуснат на стадо разгонени негри, това да и се падне от едноръкия . Впечатление ми направи зомбясалото старче,, че имаше същата снимка като Ganta (дребосъка и майка му). Може да му се пада дядо?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|