|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: The Legendary Moonlight Sculptor (Novel) Публикувано на: Вто Май 07, 2013 9:10 pm |
|
faye |
|
|
|
The Legendary Moonlight Sculptor (Novel) Автор: NAM Hee Sung Жанрове: Екшън, Приключенско, Комедия, Драма, Фентази, Сай-фи По-важни тагове: Виртуална реалност, Онлайн игра, Статус: онгоинг (38+) Baka-UpdatesLMS е корейска новела, следваща живота на Hyun Lee. Героят ни е тъкмо навършил пълнолетие младеж, без родители, който се грижи за болната си баба и по-малката си сестра. От сутрин до вечер той се бъхти, за да свързват двата края, но парите никога не стигат. За да е пълно нещастието му допринася в особено голяма степен и обстоятелството, че родителите му преди да починат са оставили огромен дълг след себе си, който той нямал избор освен да наследи. Когато нещата изглеждат най-трагични обаче, Hyun Lee пуска стария си компютър и за да почне на чисто решава да изтрие стария си герой. Преди да го стори обаче му хрумва идеята да се опита да го продаде онлайн. Неочаквайки много той оставя търга за едно денонощие, пък каквото стане. Това, което не знае е, че неговия герой е емблематичен за играта. Достигнал най-високото ниво и оборудван с едни от най-добрите предмети, реалната му стойност далеч надвишава и най-смелите очаквания на Hyun Lee. ⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔ От няколко дни всяка секунда свободно време прекарвам в четене на новелката. Няколко класи над Sword Art Online, 1/2 Prince, Yureka(тук визирам втората част на историята). Написано е адски увлекателно ^.^. Самата история страда от Мери Сю синдром, но въпреки това героите не са противни и винаги е интересно да видиш какви награди ще има от поредния завършен куест така че интереса се поддържа ПП: Знам, че е новела, но темата трудно би представлявала интерес за някой не интересуващ се от манга, затова е редно да бъде в този раздел Тема за Дискусии на Мангата
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Legendary Moonlight Sculptor (Novel) Публикувано на: Нед Авг 24, 2014 9:37 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Volume 2[c] Това заглавие определено е в пъти по-интересно от SAO,LH,Yureka и други подобни манга и новели които съм преглеждал. Ей,на никой не пожелавам да има живот като на Хюн Лии.Цял живот да бъдеш преебаван от всички и тъкмо да ти изгрее слънцето,и живота пак те забива в земята.Голям човек трябва да си, може би и малко луд,че да не си теглиш куршума в този момент! Корейците много си я обичат тази драма. Това за каква супа беше продаден героя изобщо няма да го коментирам. Фентази глупости. Отностно ин-гейм героя Weed. Беше ясно каква професия ще получи,но пътят до нея найстина беше интересен. Битките са ок,но заради ОП героя който Лии създаде,всичко изглежда малко безинтересно.Много по-забавно е когата автора го поставя в лидерски позиции.Но любимите ми моменти определено са когато той работи над скулптурите си.Статуята на Фрея и най-вече статуите с Да'ин.Едно кратко партньорство,увековечено.Между другото не ми се иска това да е последното от Да'ин!Дано всичко е минало добре при нея. А отностно "богинята" Фрея. Сеойон(Seoyoon-How do you write this shit?)другуто проблемно дете,което явно ще е героинята в тази история. Още доста малко сме видяли от нея,но дано сега Weed като почна да я настига по левел и тя да се набута в историята. Макар че не знам колко интересен би бил един ням герой. Та,новелата е страхотна и веднага почвам третото волюмче Btw 300$ месечна такса. FUUUUUCK THAT
|
|
|
Заглавие: Re: The Legendary Moonlight Sculptor (Novel) Публикувано на: Чет Сеп 11, 2014 10:08 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Volume 18[c] Бах мааму изядах ги тия волюми като топъл хляб Имаше твърде много страхотни моменти, че дори няма се опитвам да ги обобщавам. Всяка една битка по-величествена от предишната.Просто не мога да си представя как ще изглежда битката за континента. Както казах и в предния коментар когато Weed скулптира, новелата ми е най-интересна особенно когато той го прави от сърце(което е рядко ). Като създаваше "Birth and Death" въображението ми беше в overdrive режим за да се опитам да си представя всеки един детайл който автора искаше да покаже. Големи емоции голямо нещо може би защото слушах това Макар че Follow you отива повече на нещо свързано със Сеюн(нз дали е правилно,но така си ми е по-лесно и неща да си кълча езика ) Speaking of Seyoon...как само му открадна кокошките ама кво да се прави на красавиците всичко се прощава.
|
|
|
Заглавие: Re: The Legendary Moonlight Sculptor (Novel) Публикувано на: Съб Сеп 13, 2014 5:30 pm |
|
faye |
|
|
|
Чакам да довършат малкоито оставащи глави до 20ти том предида изчета последните 3 тома. (След това за 21ви нагоре не се знае кога ще видим превод -.-) Яко а Има си и неща, които дразнят, но пак си остава голяма зарибявка. Като я почнах почти наведнъж глътнах и аз 13-4 тома ПП: Като приключите и искате нещо друго подобно - хващайте Ark
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Legendary Moonlight Sculptor (Novel) Публикувано на: Чет Дек 04, 2014 11:21 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Royal Road премахнаха LMS от сайта си и го преместиха тук.
|
|
|
Заглавие: Re: The Legendary Moonlight Sculptor (Novel) Публикувано на: Пон Яну 05, 2015 5:00 pm |
|
faye |
|
|
|
Превеждат се Тъй като автора е дал разрешение за превод до 20ти том, следващите томове се поемат от тези, а japtem и royalroad вдигат ръце от проекта.
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|