One Outs
Заглавие : One Outs
Брой томове : 20 тома (превод до 3+ том)
Статус : Ended
Година : 1999
Жанр : Psychological / Seinen / Sports
Сериализирана в : Business Jump (Shueisha)
Мангака : KAITANI Shinobu - Liar Game е също негово ^.~
Ревю :
Историята започва, когато батера Хиромичи Кожима, звезда на Lycaons, заминава за южен японски остров, за да тренира и да си върне формата. Там той среща Тоа Токучи, пичер който хвърля с 134км/ч и е безспорният крал на хазартната форма на бейзбола на име “One Outs”. Под настояването на Кожима, Токучи подписва с Lycoans при необикновен контракт: той получава 5млн йени (около 46,000$) за всеки аут, който хвърли, но губи 50млн йени (около 460,000$) за всяка точка която даде.
^ Caвa v
Тема във ВръзкиТемата е специално пусната за Зенит-сама ♥
Душа, ей така се прави xD Като искаш тема да коментираш - си я правиш ^.~
А аз отивам да кажа няколко хубави думички на сканлаторите щот мангата я има сканирана от сумати време, а те превели нещо до трети том и поcле някой си почнал 10-ти О.О Очертава се да събирам главите както ги събирах едно време при Гинтама >.< Нямат милост тез хора и това си е ~ Може би една от малкото манги, които хванах (не че то имаше и преведени глави бтв) след като изгледах анимето ~ Тоа е изруд (в хубавия смисъл на думата....май !? ) и радва безобразно много. Оунърът ми бърка в здравето xD С всеки следващш чаптър се моля някой да го фрасне ама по-силничко така xD
Та колко още запленени от чара на Тоа има в този раздел !? (за анимето вече си знам xD)
PS А да и е спойлнах жестоко, но вината за това си е само моя >.>