Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: One Outs
МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 2:19 pm 
Аватар

One Outs

Изображение

Заглавие : One Outs
Брой томове : 20 тома (превод до 3+ том)
Статус : Ended
Година : 1999
Жанр : Psychological / Seinen / Sports
Сериализирана в : Business Jump (Shueisha)
Мангака : KAITANI Shinobu
- Liar Game е също негово ^.~

Ревю :

Историята започва, когато батера Хиромичи Кожима, звезда на Lycaons, заминава за южен японски остров, за да тренира и да си върне формата. Там той среща Тоа Токучи, пичер който хвърля с 134км/ч и е безспорният крал на хазартната форма на бейзбола на име “One Outs”. Под настояването на Кожима, Токучи подписва с Lycoans при необикновен контракт: той получава 5млн йени (около 46,000$) за всеки аут, който хвърли, но губи 50млн йени (около 460,000$) за всяка точка която даде.

^ Caвa v

Тема във Връзки

Темата е специално пусната за Зенит-сама ♥ :rose:

Душа, ей така се прави xD Като искаш тема да коментираш - си я правиш ^.~

А аз отивам да кажа няколко хубави думички на сканлаторите щот мангата я има сканирана от сумати време, а те превели нещо до трети том и поcле някой си почнал 10-ти О.О Очертава се да събирам главите както ги събирах едно време при Гинтама >.< Нямат милост тез хора и това си е ~ Може би една от малкото манги, които хванах (не че то имаше и преведени глави бтв) след като изгледах анимето ~ Тоа е изруд (в хубавия смисъл на думата....май !? ) и радва безобразно много. Оунърът ми бърка в здравето xD С всеки следващш чаптър се моля някой да го фрасне ама по-силничко така xD

Та колко още запленени от чара на Тоа има в този раздел !? (за анимето вече си знам xD)

PS А да и е спойлнах жестоко, но вината за това си е само моя >.>

Последна промяна crazy_little_crow на Съб Ное 21, 2009 6:28 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие: Re: One Outs
МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 2:33 pm 
Аватар

Това го искам с посвещение...

Едновременно невероятно добра и адски недомислена манга, а може би точно това й е целта...До края те глжди едно нещо, четеш, четеш, четеш и накрая...Нищо. Много гадно...Искам да го преведат, за да разбера дали случайно няма някой хинт.

Иначе психологическите игри, макар нашата имба винаги да печели, са просто жестоки. Доставя огромно удвоствие да наблюдаваш как един рандъм питчър като умения им ебава майката на всички....

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 6:20 pm 
Аватар

Преводът тече много бавно ~ Поради някакви причини до анимето никой не се беше дори сетил че такова заглавие има, че вече е изцяло сканирано и т.н Иначе Токучи Тоа е просто пример за онези герои дето сякаш мангата само за тях е направена xD Мангата е много недоизмислена в много отношения наистина. Най-вече си ме шокира фактът, че уж става въпрос за професионалисти, но реално... :? Ужас на бучки ~

ПП иии...съм забравила най-важното О.О адвам, адвам >.<''''

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 5:54 pm 
Аватар

Наваксах докъдето е превода.

Последният волюм (15) толкова се смях :lol:

Страхотна е мангата, макар че е предвидима, успява plot-wise да разчупи нещата и да запази интереса.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]