|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Sundome Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 7:07 am |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Заглавие: Sundome Мангака: Oкада Казуто (История и Арт) Жанрове: Комедия, Еччи, Романс, Училище, Психологично, Сейнен Статус: Завършена, 8 тома (Превода е до том 6, глава 58) Сериализирано в: Young Champion MagazineInfo @MALManga Fox Link(ЦъК)Manga Traders Link(ЦъК)Ревю:Куруми Сахана сменя училището си и още при първата си поява пред класа, главния ни герой, Айба Хидео, се възбужда от нея. Той е нормалния good-for-nothing sick otaku. Освен това той е член в училищния клуб за всякакви ненормални неща - легенди за призраци, проклятия, извънземни, анални му гламотирии... Куруми решава, че клуба може да е интересен и се отбива да разбере за какво става дума. Случайно попада на книгата "Тайната книга за мастурбацията". По-интересно е да видиш нещо пред себе си, от колкото просто да четеш за него за това и Куруми мило помолва Айба да и демонстрира един от триковете в книгата (ония с пирона). Нашия смелчага решава да опита, като след края на смелата му постъпка за подарък получава думите "Няма да правя секс с теб. Дори и да го направя с някой друг, дори и просто за подигравка... Дори и да сме последните хора на Земята, не бих правила секс с теб. Колкото и да ми се молиш и да плачеш, никога няма да ти позволя. Наред ли си с това?", след което Куруми се присъединява към клуба. А какво следва след това е, вече нещо, което трябва да видите със собствените си очи и да почувствате се собствените си... зависи от пола. Лично мнение:Определено доста добра манга! И ако се чудите какво толкова психологично има в тая манга, повярвайте ми, има!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sundome Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 10:51 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
На мен много ми харесва.Последните 2 волюма няма да ги видим скоро но да се надяваме да си струват. Мангата много си прилича с Mysterious Girlfriend X само че там разменят слюнка а тука просо jerk off-ват Членовете на клуба и те са големи образи особенно ех-президента с неговия анален фетиш Жалко,че края е толкова предвидим
|
|
|
Заглавие: Re: Sundome Публикувано на: Пон Апр 12, 2010 9:49 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
о, спойлнали са те? ако е това, което аз си мисля (то често казано сигурно е или тя умира, или след дълго боледуване успяват да я излекуват и всички заживяват щастливо): аз пък си мисля, че някои краища хич даже не са зле... това не е манга, която да разчита на страхотен край, това е манга за живеенето за момента, и като такава не се и нуждае от интересен край. В такъв смисъл тя е и страшно и основно различна от Mysterious Girlfriend X - в смисъл, че Назо но Каноджо е за развитието, и за бъдещето... и това си става ясно от уан-шота в началото. А и не можеш да сравняваш манга с фетиш към слюнката със Съндоум, Съндоум е мноого далече от невинноста на Назо но Каноджо... а, въобще не съм казал, че това е минус. Нито мисля, че съм много оффтопик, мисля че това сравнение с Назо но Каноджо служи доста добре да опише тежката атмосфера на Съндоум. Това, което двете имат в общо, е мистериозността --в смисъл, че и в двете връзки момчето си няма и идея какво може да очаква от момичето. Та такива ми ти работи.
|
|
|
Заглавие: Re: Sundome Публикувано на: Нед Сеп 23, 2012 8:33 pm |
|
krish |
|
|
|
Мерси, че ме подсети. Наскоро я приключих, ами да, наистина леко прилича на Mysterious Girlfriend X. Иначе нещо не е мой тип мангата.
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|