Заглавие: Team Medical Dragon\Iryuu - Team Medical Dragon Мангака: Нагай Акира (История), Ногизаки Тароу Жанрове: Драма, Психологично, Сейнен Статус: Преведена до том 8, глава 63(спрян превод, като гледам) Сериализирано в: Big Comic Superior (Седмична?)
"Why did you choose to include an intern like him on the team?" "Because he is the most selfish bastard in the departament!"
Ако очите му се срещнат с това на божество, то не биха му казали друго освен, че подобно мръсно същество само би изцапало обувките му. Той научил всички закони с една цел - да не се подчинява на тях. Той е, Асада Рюутаро - лекар, неколебаещ се да спаси нечий живот.
Лично мнение:
Ей такива герои харесвам
Впрочем колкото разбрах самия автор е бил успешен лекар, но е починал... Въпреки това мангата се води онгоинг е до 23ти том вече... Може би другия я е продължил, но кой знае колко добър е той в тия работи...
Последна промяна djhot на Нед Окт 24, 2010 11:27 am, променена общо 1 път
Случайно попаднах на нея преди около годна и ми хареса. Малко по различна е от останалите идилиазиращи японското общество. А и главния герой е нахален, саркастичен, отбягван от обикновенните хора, рядко нагъл и на ръбът на изерията.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
Заглавие: Re: Team Medical Dragon
Публикувано на: Пон Окт 11, 2010 5:18 pm
crazy_little_crow
Аз чакам да я завършат по някое време... Чела съм почти всичко излязло до момента и мога да кажа, че мангата е много добра. Главният герой леко мяза на д-р Хаус, но е доста по-човечен и разбран. Артът на места е много хубав, но особено някои от героите са ми много мазни и противни~
А относно цитата в първия пост - това са думи на Асада за онзи-не-чак-толкова-интелигентен-тип с очилата~ Който лично много ме дразни, но пък повечето време всичко е от негова гледна точка, какво научава и как се приспособява~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
Все едно да питаш "Да не прочета ли един шедьовър?". Но да подчертая, че е писхологично, а добре направените такива творби не могат да бъдат всеки може да ги понесе, но това си е само и единствено негов проблем. Естествено зависи и до колко въобще дадения човек може да го разбере де.
А, гххх... Винаги копвам от някои от предишните си теми, та манга си е де... Но мисля, че принципно това се забелязва докато го четеш О.о Пък и се разправя за японските болници О.о Иначе няма нови глави преведени глави от близо година, смятай...
Доооста бавно я превеждат, но и без това имам достатъчно неща да чета, които не са манги. Последния чаптър, който пуснаха свърши по един доста вълнуващ начин, младия доктор иска намеса за да спаси бебето.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения