|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Annarasumanara ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 09, 2011 5:11 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Annarasumanara Заглавие : 안나라수마나라 Тип: Manhwa, Web Мангака : Ha Il-Gwon Брой томове : 3 тома - 27 глави Статус : Complete / Превод: Ongoing Година : 2010 Жанр : Drama, Mystery, Psychological, Romance, School Life, Slice of Life Превод: Easy Going Scans Линк за четене онлайн: *цък* Линк към оригиналната страница: *цък*MangaUpdates написа: A rumor goes around school about an abandoned amusement park and a magician who lives there that can make someone disappear for good. Yoon Ah-ee, a girl struggling to feed her sister and herself everyday will experience her life change as she meets a mysterious magician. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Тази манга само за 13-те си преведени до момента чаптъри ми напълни душата <3 Уеб манхвата е предимно черно-бяла (което я прави някак меланхолична), но от време на време се появяват разни цветни петна, някой оцветен детайл или пък цяла цветна страничка (за да ни избави от сивотата на деня или за да ни шокира <3). Няколко разсъждения върху смисъла на живота, за какво живеем, за какво мечтаем (или какво си мислим, че искаме), има ли такова животно като магия и кои са истинските магове ...(в манхвата си имаме истински фокусник .. или пък не!?) Attention: Биши / ориентирано по към женската аудитория / sometimes too personal ... PS Ето нещо интересно, което изрових докато търсех повече инфо - манхвата си има собствен Дигитален ОСТ @.@ Ако някой иска да го чуе - *click here* ~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Annarasumanara ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 09, 2011 8:38 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Това заглавие ми хвана вниманието още миналата година... Изчетох излезлите дотогава глави, заделих си го настрани, да се натрупа малко и съвсем забравих за него... It's time to resume the reading... Пс. Почвайте, няма съжалявате...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Annarasumanara ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 09, 2011 8:48 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
|
One of my fav pages among many others *so-in-love-with-this-manhwa* В такива моменти ми се реве - има още 14 чаптъра - чете ми се, искам да разбера какво става накрая (то по картинките се разбира, но на тази манхва освен картинките, просто трябва да прочетеш и текста за да я оцениш истински TT^TT *it's so amazing, damn it*), толковa много ме радва манхвата егати (*чувства се като наркоман, който си проси дозата* ;-; ), а не мога една думичка да разбера на корейски *frustrated* *отива да прочете преведените чаптъри отново*
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Annarasumanara ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 15, 2011 6:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13814_1281232083.gif) |
Eien Ryuu |
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
crazy_little_crow написа: Attention: Биши / ориентирано по към женската аудитория / sometimes too personal ... Гарванче, ама какви ги говориш?! ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Манхвата е просто чудесна и е за всекиго. Аз като я започнах, на бърза ръка ометох до 5-ти чаптър, пък се запрях, че щях да я мина като едното нищо. Сиво-бялото, съчетано понякога с цветното е в десетката. ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) Поне за мен. А и лицето на героинята е толкова готино нарисувано. Засега ще изчакам за чаптъри, иначе ще се изям да мина преведените досега...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Annarasumanara ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 20, 2012 12:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38900_1308491642.jpg) |
Blue_Moon |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Сря Фев 03, 2010 12:40 am Мнения: 92 Местоположение: Своге
|
Много ми хареса манхвата. Е, определено не очаквах такъв край и ми се искаше малко по-различно да се беше развила, но като цяло останах много доволна от историята и от персонажите. За тези 27 чаптъра успяха да развият и представят наистина много добра история. Добра драма с елементи на фантастика и поднесена по много интересен начин. За арта да не споменавам, че изключително ме впечатли. Много е добър! И с тези цветни участъци страшно много радва.^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|