Заглавие: Witch Craft Works
Мангака: Mizunagi, Ryuu (История и Арт)
Жанрове: Екшън, Фентазии, Свръхестествено, Сейнен
Статус: Онгоинг
Сериализирано в: good! Afternoon (Месечна)Info @MALLink: MangaReader / MangaTradersТема в Манга ВръзкиРезюме:Такамия Хонока е абсолютно нормален гимназист... Единствения му проблем е че седи в час точно до Кагари Аяка. Тя е висока, красива, силна и супер популярна. Мъж или жена, всички си падат по нея! Принципно не разменят и дума по между си но заради и най-малкото но случило се между тях той бива пребиван от фен клубът й. Внезапно един ден Хонока биван нападан от вещица и на път да умре! В последния момент обаче бива спасяван от Аяка, която самата тя е също вещица използваща огнена магия. В последствие Хонока разбива че в себе си има изключително голямо количество магическа сила, но самия той не може да я управлява... Той е господар на Аяка, чиято безкрайна магическа сила идва от него. Въпреки че се води за господар на Аяка, Хонока продължава да е безпомощната принцеса в ръцете й...
Лично мнение:Интересна е мангата и на няколко пъти ме изненадва как всъщност се разхвърчава кръв. Определено има не малко потенциал... Най-важното е как ме кара да искам да съм beta as fuck...
П.С. Е, май това ще е последната манга от обещания ми на Лоруг за ъпдейт по-свестните неща от онгоинг листа ми...