|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Over Drive Публикувано на: Съб Юни 18, 2011 10:02 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Заглавие: Over Drive Мангака: Yasuda, Tsuyoshi (История и Арт) Жанрове: Комедия, Романс, Шоунен, Спорт Статус: Завършена, 15 тома, 145 глави (превод до 47 глава и продължава, но бавничко) Сериализирано в: Shounen Magazine (Седмична)Info @MALLink: MangaFox / MangaReader / MangaTradersРезюме:Шинозаки Микото е страхлив и слаб 15 годишен тинейджър. Момичето на което се възхищава и харесва, Фуказава Юки, забелязва що за личност е Микото, без мечти, цели или каквито и да е таланти... Тя решава, че е идеална цел като случаен човек за велосипедния клуб на по-големия й брат, който й обещал награда ако го направи. Микото обаче дори не знае как да кара колело, но Юки сама по себе си е достатъчна причина за него да даде всичко от себе си. Микото се сблъсква с мистериозен черен колоездач, очевидно в пъти по-добър от него, но въпреки това го приема като съперник. Отгоре на всичко остава едва месец до един от големите колоездачни състезания в Япония... Лично мнение:Любимото ми спортно аниме/манга! Състезанието е просто супер добро! С нетърпение чакам превода да стигне до следващото подобно!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Over Drive Публикувано на: Пон Юни 20, 2011 11:52 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Нямаше ли тема вече, или сме коментирали във Връзки Първоначално не ми хареса, после ме грабна адски силно, прочетох на един дъх каквото беше излязло и от половин година не я пипам, като имам някои път настроение, ще й се насладя отново. Много приятна манга, само че арта малко не ми понася
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Over Drive Публикувано на: Пон Юни 20, 2011 12:20 pm |
|
nozo |
|
|
|
Наистина, арта на анимето е по-добър , но се свиква, превода отново започна да лази че беше умрял по едно време, но с тази скорост може да видим края на някоя от големите в Jump- One Piece, Naruro, Bleach преди да я преведат до край. Поне в предната глава нашия се ъпгрейдна
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Over Drive Публикувано на: Сря Юли 13, 2011 3:29 pm |
|
goddessofblood |
|
|
|
Анимето ми хареса!!! оОоОо ДА за 1-2 дена Сега зех, че се вдъхнових за мангата....
_________________ If they're friends, they're clearly lovers. If they're enemies, they're clearly lovers. If they've never met, they're clearly lovers. <--- Yaoi Fangirl Philosophy... OMG we need help... Help?? pls xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|