|
Дата и час: Пон Апр 12, 2021 6:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Detective Conan  Публикувано на: Съб Дек 05, 2015 4:19 pm |
 |
velush |
|
 |
|
Писна ми. Почвам да чета ерзац скановете и преводите, които могат да се намерят на много места примерно тук - http://mangasee.co/manga/?series=Detect ... x=1&page=1
_________________ - What do you call it...when you have to work with someone you'd be better of killing? - Politics. - I don't like it. - Few people do.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Detective Conan  Публикувано на: Вто Дек 08, 2015 10:24 am |
 |
velush |
|
 |
|
Detective Conan chap. 934-938 - краят на арката със зомбитата е епичен, защото се включи детектив Ямамура и с броеницата на баба си помогна за прогонването на злото  . От гледна точка на загадката беше интересно, че убийцата извърши престъпленията, защото е била обвинена несправедливо от посмъртното съобщение преди осем години, въпреки че смъртният случай е инцидент. Един вид "Убивай, за да не те вземат за убиец!"  Другият арк беше най-неочакван K-On homage  и се дължеше на идиотията и фенщината на Соноко. Загадката беше стандартна и я решиха дружно - Амуро + Сера + Конан, но имаше обогатяване на основната история: - Вече официално потвърдиха, че Сера е сестра на Акай Шуичи - Обясниха и омразата Амуро-Акай: смъртта на полицаят под прикритие в Черната организация - Скоч. - Амуро свири на китара, като бог. - Сера има смътни спомени от Амуро (Бърбън), няма му доверие и словесните сблъсъци между двамата са абсолютен кеф.
_________________ - What do you call it...when you have to work with someone you'd be better of killing? - Politics. - I don't like it. - Few people do.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Detective Conan  Публикувано на: Сря Дек 09, 2015 1:11 pm |
 |
velush |
|
 |
|
Detective Conan chap. 939-940 - коледен арк. Рекциите на Хаибара винаги ме радват. Ще се окаже забавно, ако има роднинска връзка между нея, Мари и Сера, както предполага Конан. Самата загадка е рециклаж на стари идеи, но става. Хареса ми, как полицаите ги изритаха от случая (Най-накрая!  ).
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Detective Conan  Публикувано на: Сря Юни 01, 2016 4:22 pm |
 |
uzee |
|
 |
|
Как самотно си дискутираш чаптъри и епизодите тука  А за новата арка - напомня ми на старата адаптация на трика с Баскервилското куче, която Аояма беше направил в ранните чаптъри. Така че единственото, което ме вълнува в нея е кога (и дали) Хейджи ще заяви любовта си пред Казуха
_________________ Me
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|