|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Yureka Публикувано на: Съб Май 22, 2010 7:40 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Заглавие: Yureka Манхуака?!: Yun, Keong Kim (История), Son, Hee-Joon (Арт), Kim, Youn-Kyung (Арт) - не се сещам за друго Жанрове: Екшън, Приключенско, Фентази Статус: Онгоинг (превод до 160+ глава) Сериализирано в: ? Info @MALLink: MangaFox/MangaTradersРезюме:(Да си призная, трудно ми е да напиша свястно резюме за това, таак че ще го карам както ми дойде) Рото, Ах-дол и Боромид са master lvl играчи в най-популярното MMORPG, Lost Saga. На рождения си ден Рото отива, както всяка друга година да си обнови игралната карта, когато случайно намира тази на човека преди него. Знаейки, че принципно не може да играе с нея, той все пак пробва и става, като открива че е героя е жена, на пръв поглед warrior, която няма никакви научени магии, но всичките й статуси са на макс. По-късно, когато той се логва със своя герой, всеки път когато го прави, така наречената Юрека се логва също(прави го автоматично и само тогава). Принципно изглежда, че е най-обикновен изкуствен интелект, но реално се държи като човек и знае неща за външния свят, които едно NPC не би могло да знае. В същото време в Lost Saga започват да се случват странни неща, които са едва началото на едно приключение, което от най-обикновена игра е готово да се превърне в истинска касапница. Лично мнение:Не веднъж съм почвал анимета или манги, направени въз основата на MMORPG, но това е първото, което успя да ме заинтересува (и аз не съм сигурен как стана в началото). Е, определено стана нещо добро и доста интересно, като има един изключително голям и разнообразен свят криещ много тайни в себе си и реално дори и до момента сме видели една страшно малка част.
Последна промяна djhot на Съб Авг 14, 2010 4:07 pm, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yureka Публикувано на: Чет Май 27, 2010 8:13 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Its in the inventory Btw djhot написа: Напълно нормално е да му се срини малкото мозъче Ако беше някво хлапе,ОК,но той е 30-тина годишна чичка Срещу определена сума играчите можеха да играят с различни аватари от себе си,но не мисля,че Басара ползваше такъв.
|
|
|
Заглавие: Re: Yureka Публикувано на: Вто Юни 01, 2010 2:38 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Страшната манга, много ми хареса, искам и аз такава игрица p.s. въпрос - Елка и Юрека един и същ човек ли са? Тоест нашия злодей Елка ли видя гола в началото?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yureka Публикувано на: Съб Юни 05, 2010 1:38 pm |
v2nkata |
|
|
|
В началото ми хареса. После стана тъпо обаче. Повечето от героите от уж най-силните, известните се оказаха супер слаби. Вече всеки, който се появи ги бие всеедно са някви новаци. Само Арадон(не му помня името точно) според мен си запази статуса на един от най-добрите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yureka Публикувано на: Съб Юни 05, 2010 8:11 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
И на мен тва ми направи впечатление Пък и да бие Басара без никви усилия....cant belive it. Сигурно и той като Елка(така ли и беше името?) има няколко AI които му помагат.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|