|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Hajime no Ippo Публикувано на: Вто Сеп 01, 2009 8:55 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Излезли глави: 1100 (Ongoing) Жанрове: Action, Comedy, Shounen, Slice of Life, Sports Година: 1989 Автор: Morikawa Jyoji Сериализирана в: Weekly Shonen Magazine (Kodansha) През своето детство Ипо Макуноучи винаги е бил тероризиран от съучениците си. Помагайки на майка си в семейния бизнес, не е имал времето да намери приятели и така остава сам, обречен да бъде бит всеки ден. Въпреки, че мрази това, той мрази себе си още повече, защото няма смелостта да се опълчи на мъчителите си. "Какво е да си силен?" се пита, докато гледа стиснатия си юмрук. "Искам да бъда силен." Срещата му с Мамору Такамура, професионален боксьор, води до откритието на силния му удар, което отваря вратите към свят, където мечтата му може да стане реалност. Сега, в салонът "Камогава", Ипо тренира с цел да стане професионален боксьор и да намери отговора на въпроса си.MU | MAL20 годишна манга, това е най-дългата, която чета Предполагам автора ще я завърши, когато Ипо стане св. шампион, като за момента се повтаря един цикъл - трениране,мач,последици от мача. Въпреки постоянността мангата е изпълнена с добри мачове. Арта не е зле, свиква се. За сега няма герои, които да мразя - всички ги харесвам, някои повече, някои по-малко . И все пак имам 3 любими героя - Такамура, Ипо и Машиба. Е, да видим сега колко други четат мангата, какво мислите за нея, кои са ви любимите герои и т.н.
Последна промяна loader на Вто Юли 14, 2015 8:18 pm, променена общо 1 път
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 8:39 pm |
|
Insomniac |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 22, 2007 8:29 pm Мнения: 205 Местоположение: Сливен
|
Смятам да я започна, фен съм на дългите манги, така че 90 волюма не ме плашат От доста време се канех да го погледна това заглавие и темата ти ме подсети в точния момент Edit: Добра е! Boxing Categories Following are eight major professional categories for boxing * Flyweight: Weight up to 112 lb /50.8 kg * Bantamweight: Weight up to118 lb/53.5 kg * Featherweight: Weight up to 126 lb/57.2 kg * Lightweight: Up to 135 lb/61.2 kg * Welterweight: Weighing up to 147 lb/66.7 kg * Middleweight: Weighing up to 160 lb/72.6 kg * Light heavyweight: Up to 175 lb/79.4 kg * Heavyweight: Most Popular. Unlimited weight starting at 175 lbs
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 1:16 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Бе аз ся като съм ъп-ту-дейт (май съм само аз в тоя форум ) с мангата ми е зле Нещо не ми е много интересно, та ще оставя за като свърши мача. За ся Уоли избягва ударите на Ипо, въпреки че нашия владее положението. Имам чувството, че мача ще бъде по-дълъг отколкото трябва.. или всичко ще мине добре, Ипо ще се покаже като про и ще научи Уоли урок (въпреки, че той не говори японски ). Insomniac,
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo Публикувано на: Вто Ное 03, 2009 9:25 pm |
|
loader |
|
|
|
Мм, freedom. Стила му има интересно име. И какво става като го прати в ъгъла? Взема му свободата. И какво става тогава? Уоли се ядовсва и.. прави нещо, само и само да си върне свободата. Ако наистина е това, то не мисля че ще отнеме малко време на тренера да го разбере.. или може и да стане бързо, все пак в тяхния ъгъл ще става каквото ще става. Контра атака: Ипо спира да го гони, да видим какво ще стане като му се даде повече свобода, отколкото иска - OVERFLOWING FREEDOM Обзалагам се, че няма да знае какво да прави с нея и това ще е ключът към победата на Ипо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo Публикувано на: Пон Ное 23, 2009 3:11 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Тъпото е че накрая Иппо ще го засече и с един удар ще се свърши мача. Btw защо са сменили стилът на рисуване толкова някак много кльощави изглеждат.
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo Публикувано на: Вто Ное 24, 2009 11:15 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Започнах я , но нямам време сега та по-нататък ще я чета. Не ме грабна особенно много , а и съм се оказал прав с предположението си за повторенията. Колкото и да е ще ми писне , а щом и 1 бой се точи много глави е още по-неприятно. 20 години са прекалено много за манга. Примерно бих искал ОП да продължи , но не и да е 20 години - това ще е тъпо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo Публикувано на: Сря Ное 25, 2009 12:36 am |
|
gribo |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 19, 2007 8:47 pm Мнения: 309 Местоположение: София
|
deathrazor написа: Тъпото е че накрая Иппо ще го засече и с един удар ще се свърши мача. Btw защо са сменили стилът на рисуване толкова някак много кльощави изглеждат. Еми не че нещо ама Ипо е 53-54 кила някъде - доста по-кльощав трябва да е
_________________ Поръчки на манга, комикси и книги на английски език
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|