|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: «\\Yankee-kun to Megane-chan//» Публикувано на: Нед Юли 06, 2008 4:43 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Сюжет : Shinagawa Daichi e училищен побойник, който просто иска да бъде оставен на мира.Въпреки това обаче, отговорника на класа Adachi Hana непрекъснато го кара да й помага в лудите начинания.Какви са истинските мотиви на момичето и какво ще направи yankee-kun? Лично мнение : Това е една невероятна манга! От самото начало съм се счупил да се смея, артът е много добър, героите са красиви и добре нарисувани и за сега поне характерите им са показани перфектно.Още от първа глава ми се преобърна представата за главните герои, което определено ме изненада приятно.Битките също са добре направени, а историята е много обещаваща, ще видим как ще се развие нататък. Много, много добра манга, гарантирам ви ,че ще зацвилите от смях и ще паднете от стола За сега са преведени само няколко чаптъра, надявам се сканлаторите да преведат скоро и останалите излезнали. Други имена : Flunk Punk Rumble ,The Yankee guy and Glasses girl Брой Томове : 7[ongoing] Жанр : Комедия, Училищен живот, Шоунен, Екшън Мангака : Yoshikawa MikiГодина : 2007 Издател : KodanshaОще инфо : Mangaupdates Тема с линкове Shinagawa Daichi - определено ми харесва като герой до тук.Уж трябва да е delinquent, обаче в много случаи се показва като пич и good boy. Непрекъснато бяга от мацката, обаче имам чувството ,че вече си пада много яко по нея.Доста тъпичък, но с добро сърце и яки юмруци.Определено е един от най-готините мъжки персонажи, които съм срещал наскоро в манга Adachi Hana - много добре нарисувана.Характера й е уникален - бившата най-bad ass побойичка, всяваща страх в сърцата на противниците си ,а понастоящем сложила очила без диоптър(за да изглежда умна ) и опитваща се да се прави на class rep. Въпреки това е по-тъпа дори от Daichi(което си е постижение), а в любовта явно ептен няма experience Също така много ми харесва държането и нагласта й, а и когато тръгне да бие някого няма спирка Всъщност обаче ,въпреки миналото си, тя е с много добро сърце, макар юмруците й са по здрави дори от тези на Daichi. Best of Chapter One : Pic1 // Pic2 // Pic3 // Pic4 // Pic5 // Pic6 // Pic7 // Pic8 // Pic9 // Pic10
Последна промяна Ghostbuster на Чет Мар 25, 2010 1:27 pm, променена общо 3 пъти
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 10:14 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Значи на мен лично ми е сред фаворитите от тези, които следя в момента. Хумора е уникален! Изобретателен ако щете .
Героите са невероятни. По принцип мразя женски персонажи-идиоти, но Адачи няма как да не я сложа при изключенията. Толкова дръзка с това вечно размотаване в мъжката тоалетна и е абсолютен идиот относно учене и социални отношения.
Шинагауа е бонбонче.
Абосолютен bad ass външен вид + добавка държание, а в същност е толкова мил и лесно възмутим . Харесва ми как все си мисли "тя ме харесва, о тя определено си пада по мен" и в следващия момент женката му дръпва абсолютния игнор .
Бях прегледала и RAW-овете до 7-ми том и мога само да тръпна в очакване на преводите. Събират се още по шашава дружинка и ситуациите в които се забъркват стават още по-абсурдни. Изобщо 10 от 10 за мангата!
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 23, 2008 8:54 pm |
|
zazuto |
|
|
Регистриран на: Пон Май 07, 2007 8:17 pm Мнения: 117 Местоположение: София
|
Много забавна манга!!!!
Още съм в началото,но историята наистина ме грабна.Обичам типа манга, в който има един или няколко побойника и едно момиче,което е достатъчно силно,че да им разкаже играта!!
Напомня ми на Hana Yori Dango
Последна промяна zazuto на Сря Юли 23, 2008 9:28 pm, променена общо 1 път
_________________ The graffiti on the wall says, "I'll only do something worth doing!" I didn't draw it well, so you smiled.(English text from "Boku wa Koko ni Iru" by SOPHIA)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «\\Yankee-kun to Megane-chan//» [внимание спойлери!] Публикувано на: Сря Юли 23, 2008 9:13 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
Shadowcat написа: очаквах Хана да е по-violent.....
Колко по-violent от т'ва е xD ....като се има предвид , че се въздържа явно ...иначе да, приятна е мангата, Шинигауа наистана е голям образ....привидно некав яко антисоциален хейтър, ма си се надява тайно на некво романтик развитие с Хана ...следями гу, само да излизат чаптърчета ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «\\Yankee-kun to Megane-chan//» [внимание спойлери!] Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 10:10 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
много готина манга изчетох за една нощ всичките излезли глави, и не съжалявам за пропуснатия сън.
|
|
|
Заглавие: Re: «\\Yankee-kun to Megane-chan//» Публикувано на: Нед Май 16, 2010 11:43 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Май само аз си я следя таз манга.Новите чаптъри са много яки,осебено 83ти последната страница.Много приятна и неангажираща манга бих казал.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|