|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Akame ga Kill Публикувано на: Съб Юни 16, 2012 3:12 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Title: アカメが斬る, Akame ga Kiru, Akame ga Kill Author: Takahiro Art: Tashiro Tetsuya Genre: Shounen, Action, Adventure, Fantasy, Romance, Tragedy Published: Apr 22, 2010 to ? Serialized in: Square Enix Gangan JOKER Total Volume Count: 5 (ongoing) Batoto Tatsumi is a fighter who just got robbed by a pretty girl, but his luck seems to be looking up, as another pretty girl has taken him in. What he doesn’t know is that this girl is about to be visited by a family of assassins (including the girl who robbed him) and they might be the good guys, and be recruiting...Some pages...
Последна промяна deathrazor на Пон Юни 18, 2012 12:29 am, променена общо 3 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: Akame ga Kill Публикувано на: Вто Юли 10, 2012 6:09 pm |
|
krish |
|
|
|
^^ Susanoo - Пича с рогата. П.П. - Изпревариха ме.
|
|
|
Заглавие: Re: Akame ga Kill Публикувано на: Пон Юли 16, 2012 2:44 am |
|
Al40po |
|
|
|
Настигнах и тая манга. Много гадно ми стана за Шер и Брайт,предпочитах лолито и онзи с въжетата ма на ,също така се надявах нашия да вземе различно тейгу а не на някой предишен герой.Но ще се преглътне, за новите мога да кажа че Су е пич пък малката явно ще е нещо като шпионин,че не я видам във битки. За Адесе и нашия сам малко раздвоен защото хем ми се иска да се пържи в някой котел,хем е адски сладка около нашия(пуу че му забравих името ) ПП: тоя новия злодей само на мен ли ми замяза външно на Грим от блеач + ония белязания от ФМА
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|