|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Akumetsu Публикувано на: Вто Юни 09, 2009 7:16 pm |
|
raptor22 |
|
|
|
Статус : Ongoing Година : 2003 Жанр : Action / Adult / Comedy / Drama / Shounen Мангака : TABATA Yoshiaki & YUGO Yuuki След като компанията на родителите на Нагасава Шийна фалира, за да може да си плащат сметките, тя е принудена за започне да проституира. На първата и вечер, мистериозен маскиран мъж разваля партито организирано от високопоставени мъже, но се оказва, че тя го познава... След като Япония е пълна с корупция и хора които срамят страната. Хазама Шоу решава да изчисти „боклука” от политиката и да въздаде своя собствена справедливост по един доста варварски начин, маскиран и носещ името Акуметсу. Автор: CaBa ................................................................................................ Съжалявам за леко клониранато описание от темата във Връзки, но ми се видя добре оформена, а пък ме мързеше да правя нещо ново. Мангата е много интересна, една от първите които започнах да чета и ми се вижда много интересна и е срамота да няма тема за нея. Последните чаптъри бяха доста интересни и се хвърли малко светлина върху нещата които се случват както и мисля, че следващите ще разкрият какво е Шоу всъщност. Дано да не съм единствен които я чета тая манга. CaBa: Не е проблем да копираш, стига да дадеш кредити към автора на резюмето :>
|
|
|
Заглавие: Re: Akumetsu Публикувано на: Нед Юли 12, 2009 3:31 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
В сравнение с началото, когато не знаехме историята на Акуметсу, не ми изглеждаше голяма работа, че винаги умира по един от тях (или както беше в мелето с полицията - много за един). Но сега, когато се видя, че всеки един от тях е имал собствен живот, че в крайна сметка, може и спомените му да оставят, но той умира, няма нов клонинг, който да се върне и да продължи живота на стария ... вече не ми е толкова "безразлично"
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akumetsu Публикувано на: Пет Окт 16, 2009 11:15 pm |
|
kidamy |
|
|
|
Мангата е много добра препоръчвам я на всеки Само едно ме подразни,че от време на време са прекалено много приказките за икономика и някои неща се повтарят Иначе всичко останало е на 6
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akumetsu Публикувано на: Съб Окт 17, 2009 6:37 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Еми то като гледам мангаката е набрал адски много на управниците в Япония и иска да ги избие всичките По принцип ако махнеш рисунките и четеш само текста изглежда като много остра критика от страна на опозицията към администрацията и управляващите в Токио. Иначе арта мачка отвсякъде, добре че в мангатрейдърс редовно качват нови глави, че в датата последните май бяха от 13ти том
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akumetsu Публикувано на: Пет Дек 18, 2009 9:22 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
Беше..... красиво Много я препоръчвам!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|