|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~ Gintama ~ Публикувано на: Съб Ное 21, 2009 1:43 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
GintamaЗаглавие : Gintama Брой томове : 25+ тома (240+ чаптъра ) Статус: Ongoing Жанр : Action / Adventure / Comedy / Sci-Fi / Shounen / Supernatural Сериализирана в : Weekly Shonen Jump Мангака : HIDEAKI Sorachi Ерата на самураите рязко свършва, когато извънземни на име Аманто нападат Земята. И въпреки съпротивата на шогуните и на самураите, Земята е завладяна бързо, поради превъзхожданата технология на Аманто. 20 години по-късно, вследствие от господството на Аманто, технологията скача рязко. Такива времена, където няма нужда от самураи – духът на самурая бавно изчезва. Главния герой, Саката Гинтоки, е самурай и лидер на Йорозуя. Това е група от наемници заедно с Шимура Шинпачи (който се надява да научи пътя на самурая от Гинтоки) и Кагура (извънземна от клана Ято, една от най-силните раси), приемат всякакъв вид работа на каквато и да е цена, за да могат да си платят наема, който в повечето случаи остава неплатен. ^ CaBa v Тема във Връзки~~ Нях, нях, нях xDD Пуснах си темичката ^^ Та понеже гледам така всичко по-популярни шонени вече си имат темички,а е направо грях да не сложим негово величие Гинтама тук, та поправям грешката веднага x3 Една от малкото манги в WSJ заедно с ОР, които си държат нивото през всичките тези години и продължават да излизат. Мненийца, коментари ... !? Насам, моляяяяяяяяяяя !~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Gintama ~ Публикувано на: Пет Яну 30, 2015 12:36 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Daaaamn .... То не бяха врагове, битки, кървища, флашбеци, замина си сума народ .... Шинсенгумито го освободиха, съдбата на Кондо беше направо *без думи*, Шогунът ни остави завиаги *милият*, нинджа кланът са полу-избити, Тоширо и Соуго за brain damaged, нашите са в критично състояние, лошите почнаха да превземат полето и т.н, и т.н С едно изречение - Хидеаки-сенсей какви ги вършиш ??? Дано Матсудайра и Кондо да са ок .... някак си ... Не че не сe нарадвах на битката между Гинтоки и Такасуги, но след това ми дойде доста нанагоре. ^ please, be that!
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 16, 2015 10:58 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
*отива да види* 465+466
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Gintama ~ Публикувано на: Нед Апр 24, 2016 10:58 pm |
|
petpet |
|
|
|
доколкото разбрах анимето свърши и няма да го подновяват (но дали?!) и мангата била в последната си арка. аз съм известна с това, че не разбирам особено, така че ако някой желае да ме опровергае. това е едно от най-забавните анимета, които съм гледала и не знам защо толкова малко народ оценява хумура му. колкото до мангата - бих оскубала плитката на Камуи, ама ме е страх ще ме ми извие врата
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|