|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: All Rounder Meguru Публикувано на: Сря Дек 28, 2011 1:53 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
All Rounder Meguru Примерни странички : Pic1 // Pic2 // Pic3Заглавие : オールラウンダー廻Мангака : Endo Hiroki (автор на Eden: It's an Endless World !!! ) Томове : 7 тома (Ongoing) Година : 2008 Жанр : Action, Drama, Martial Arts, Seinen, Slice of Life, Sports Сериализирана в : Kodansha Превод : Kotonoha Линк за четене онлайн : *click* Тема в раздел Връзки *click*Ghostbuster написа: Meguru се присъединява към училище по смесени бойни изкуства, надявайки се да стане по-силен. Там той среща стара приятелка, която тренира същия спорт и с която споделят обща тайна от детството им..
~~~ Не знам как съм я изпуснала тази манга, но преди няколко дни я съзрял по случайност и като видях кой е мангаката веднага я почнах. Честно казано .... супер е! (не лъжа - вижте темата на Гоуста във Връзки ако не ми вярвате x3)~ Не е точно това, което очаквах след Еден, но и това заглавие си заслужава да му се метне не едно ами направо и две очи (между двете Еден-а по ми харесва, но има все още накъде дa се развива и тази манга, така че не правете прибързани заключения ... като мен XD) PS И да темата е почти пълна копи-паста на тази на Ghostbuster надявам се да не се сърди ...много
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Rounder Meguru Публикувано на: Сря Дек 28, 2011 2:14 pm |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Мангата е доста приятна за феновете на спортни и/или бойни манги. Комбинира най-популярното от двете, артът е приятен, показан е и животът на персонажите и извън боя/състезанията. Има много приятно топло усещане за мен, някак си... по-зрял поглед към една типично шонен територия.
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Rounder Meguru Публикувано на: Чет Дек 29, 2011 11:14 am |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
crazy_little_crow написа: PS И да темата е почти пълна копи-паста на тази на Ghostbuster надявам се да не се сърди ...много никъв проблем няяш даже едитнах и мойта тема :*
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Rounder Meguru Публикувано на: Чет Дек 29, 2011 11:06 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Предлагам като давате линкове към сайтове за онлайн четене, да са към Батото - http://www.batoto.net/comic/_/comics/al ... guru-r1768Заради факта, че помагат на групите и делят с тях каквото изкарва сайта. Смятам, че така е честно и докато не получа доказателства в противното, им имам доверие. ----- Бойни изкуства ...е че как, захапва се п.п. пффф тъпотията ... сега видях, че няма чаптъри хаха иначе генерално това горното ми е мнението с линковете към онлайн сайтовете за четене
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Rounder Meguru Публикувано на: Пон Яну 02, 2012 9:40 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
ОК, вече съм запален фен на мангата Много е реална + малко фантастична за хубавия вкус и една такава лека и жизнерадостна (кекеке) история за десерт Това е линк към сайта на преводаческата група, които явно не желаят други да хостват работите им.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Rounder Meguru Публикувано на: Вто Юни 19, 2012 11:38 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Изчетох я на бръшко и найстина е страхотна манга. Леко ме подразни това на МС-то му трябваха 5-6 волюма за да разбере че ММА му харесва.What the fuck! Харесва ми и това което заформя между Маки и Мегуру такива закачки са напълно достатъчни не е нужно да ги вкарва в няква връзка. Нейния мач също е интересен. Сега тази ММА-ка(what ) като я смачка Маки найстина ще се запали по този спорт.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|