![Изображение](http://img264.imageshack.us/img264/425/46710949.png)
Жанрове: Action Drama Fantasy Shoujo Shounen Ai (нито гък по тази точка) Tragedy
Мангака : CLAMP
преведени : 18.5/19 том (Статус замразен/шанс в бъдеще да се довърши)
Историята следва Камуи, младеж завръщащ се в Токио след 6 години, за да изпълни предсмъртното желание на майка си. Въпреки, че не подозира за съдбата си и за избора, който се очаква от него, паяжината на съдбата се оплита около него с всяка изминала минута. Да предпази това, което е най-важно за него, Котори и Фума неговите скъпи приятели, да открие истината за смъртта на майка си, да се изпълни истинското му желание! Мигът, в който стъпва в Токио, се превръща в начало с напълно непредсказуем край!!
Част от вселената на Кламп. Както винаги, запазена марка са отличаващият се арт, странната, но все пак красива история и истината, че всичко от Кламп е свързано едно с друго, за да превърне всичките им истории в миниатюрни парченца от странния свят, като всяка сама по себе си е шедьовър.
~~~
Тема във ВръзкиПринципно това е раздела за манга така че изобщо не ми пробутвайте оценката си за анимето тук. Анимето беше доста добро, мангата обаче е поне двойно по-добра, атмосферата и персонажите съответно са в пъти по-изпипани. Относно шонен-аят - не се усеща, но гледам навсякъде са почнали да го слагат - в скоро време виждам как във всяко ревю за манга на Кламп ще имам из жанровете "шонен-ай", защото явно жените просто не издържат и решават да вкарат малко нежност и романтика там, където повечето хора не смятат, че трябва да я има. Може би трябваше да го пропусна при жанровете и тогава едва ли някой щеше да го осъзнае, но предполагам в този раздел няма човек, който да не е чел поне едно нещо на този кръг от мангаки и да не е забелязал "необикновеното приятелство" между двама от мъжките персонажи (в което май няма нищо лошо О.о ... или просто аз съм изкривена в морално отношение) Всичко естествено си остава в кръга на развинтеното или съответно бедното ви въобръжение. Уверявам ви в това. x3
Х ми беше първата манга на Кламп и много си я тачех (и все още си я обичам де xD ) ...ако не беше обявения и вече стоящ от години проклет статус на "хиатус". Обяснимо е предвид популярността, която имат xxxHolic и TRC, но всяка година си се надявам (наяве и насън), че ще им остане време да я завършат. Този край е просто нечовешки >.< Това е просто един от онези WTF моменти, след които е чудите къде по демоните е останалата част... е за съжаление останала част просто няма~
Та какво мислите за мангата? Как смятате, че ще завърши (ако завърши въобще)!? Кои са любимите ви персонажи? Доколко мангата е шонен-ай (щот преди две години не беше xD) !? И прочие въпроси ще дискутираме в тази темичка~