|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 12:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
Начи да питам понеже са прочетох до 107 чаптър и нешо не мога да схвана к'ви са тия тунери и т.н. и кви са тия мацки дет създават регалиите ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Некакси нищо не разбрах от началото на тоя волум ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
ПП:А до кой чаптър стигна анимето че се сещам че по едно време анимето беше заминало преведените чаптъри и за това го спрех та да знам кога пак да го почна
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 12:30 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
ами там където икки мина Devil's 33 Дотам стигна анимето
А то и аз не го разбрах точно... тея секс ли прайха или кво... бати и тюнването
м/у другото вече са до 109 глава
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 12:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Е ако си чела всичко какво не разбираш? То за тунерите си е обяснено много добре каква им е ролята, препрочети си последните глави когато се появява Куруру ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 07, 2006 12:25 am |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Има естествено, иначе интригата се губи ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
Нз мен цялата тази идея за тунерите страшно много ми харесва, и по-специално онази част че тунерите са толкова близки с кралете на регалиите колко облизки може да са роднини, семейство, любовници, приятели, че даже и повече!
Има нещо сладурско в цялата идея, ще изчакаме да преведат още глави, за да доразберем нещата как стоят ^^.
Единственото, което още ми е в мъгла е защо учителката налиташе на Куруру.... Обърнаха го на yuri 0.0 ...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 07, 2006 1:17 am |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
ами има шанс да спойлна... но се очаквам едно такова... сближаване м/у куруру и икки
някъде около 130 глава. Или поне така ми казаха но не знам дали трябва да им вярвам на тея дето превеждат напълно
А иначе то тунерите ми стана ясно че правят регалиите и по рано но все пак това тунване...
обърнаха го на yuri защото куруру трябва да "познава" тялото си ако правилно си спомням какво каза учителката
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 07, 2006 11:59 pm |
Cagalli |
in need of a hero |
|
Абе то на всички това е идеята (на тунерите имам впредвид) ама нали... някой ще духат XD.
Но Нуе с неговата бяха баааааси разврата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Изпаднах в екстаз XD !
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|