|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Апр 25, 2008 8:06 pm |
 |
Darkprince |
|
 |
|

Шест страници. Шест красиви страници, от които се почувствах добре. *sniff* *sniff*
Все пак CLAMP знаят как да покажат ролята на майката в героините си (не че Yuuko не е като майка орлица за TRC-групата и Watanuki и т.н.). Друг такъв момент се сещам в X/1999 -> Karen
Но нека оставя да говори мангата:
Behold THE Almighty Gorgeousness of Yuuko-sama!

Beautiful, just beautiful
(да, знам, фенбойска му работа - It cannot be helped  )
Друг интересен момент беше:

Така тук реакцията ми беше от рода на: "Nani?!"  , после ->
Така някои ще кажат: "Хъм  , нищо ново." или "Е, да, точно така ще стане." и т.н. - както и да е. Важното е, че ефектът бе постигнат, независимо дали е породил у някои изумление/изненада или скептицизъм. Дали Yuuko ще даде перото на Watanuki или на някой друг? *вдига рамене* Защо Yuuko е тъжна? *вдига рамене* -> Всяко нещо с времето си. Аз ще си чакам като послушно мАмче. Поне на този етап "колелото" се завъртя (след 5-chapter-ното бягане на Watanuki  ), а нищо чудно, ако CLAMP решат да ни забутат в някоя пауза пак ^^""".
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 10, 2008 9:46 am |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Юууко няма как да изчезне, но Мару и Моро със сигурност Ще ми се да прескочиме тоя момент и без тва в момента са подложени на егати мъките =/ А пространствено-времевия континиум си се руши още от момента, в който Уатануки купи сънищата на Химавари и Доумеки >_<' Сега просто става все по-силно... Нз що за налудничева теория ми хрумна току-що, пишейки горното изречение, но... ами ако Уатануки не е син на Клоу, а просто самият Клоу Рийд @__@ Във времето и съзнанието, преди да порастне?? Все пак, за да знае какво предстои, той трябва да е бил доста голяма личност ;/ А и никой не знае действително какво е станало с Клоу. Иначе готин чаптър, но някак все повече ме навява мисълта, че всъщност Юууко е безучастна #_# Сериозно, тя не е направила нищо, освен от гледната точка на база данни да "дава каквото тря'ва и да иска каквото й стиска" =/ Това ми скимна като видях как Кохане се усмихна. Това си беше натуралния фонт на нещата, не нещо, което някой е предизвикал или "сбъднато желание"~ Кой по демоните е ограничил Юууко до толкова?

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: xXxHolic  Публикувано на: Съб Яну 24, 2009 9:25 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Yeah, кефи ме като Уатануки се прави на Юууко, пасват си, мисля, че времето да се вземат дойде най-сетне, но надявам се няма да изглежда нагло ако поискам най-сетне в тая манга да се случи НЕЩО  Разкарайте я тая овца вече бе, баси... разбирам, че е първия клиент от милиардите в бъдеще не Уатануки, ама аре па са ....

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: xXxHolic  Публикувано на: Вто Мар 08, 2011 6:05 pm |
 |
faye |
|
 |
|
Края на любима манга Исках да продължи дълги години, макар и без съществено действие към Юко ревайв. /Ама не. Последна глава, последен път Уатануки като главен герой Доста неща останаха неказани, непоказани, но като цяло добре завърши. Най-важно, че досаден хепи енд не беше на лице! Кламп съм убедена, че ще вплетат героите в следващите си творби, така че не се притеснявам за отворения край. Както се казва една история никога истински не свършва. Това което леко отчайва е че вече ще възприемамам евентуалната поява на Уатануки, като фен сървис, няма да я има уникалната атмосфера на холик
_________________ <3
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|