|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Авг 10, 2013 9:07 am |
|
hellcreep |
|
|
|
Напоследък май наистина е така. В началото ми се струваше по-различно и повечето пъти хората като цяло бяха доста прецакани. Все още има време повечето да измрат от една внезапна поява на маимунката и да се реши проблема с главните герои (естествено без светата троица, макар, че и те са заменими хах)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Авг 10, 2013 7:53 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
Така като го гледам най-много Армин да си отиде по някое време но другите двама няма как просто да ги махне. Ако им развали малко късмета наистина ще е добре но поне аз се надявам, че автора има още доста идеи и мангата няма да свърши скоро та ще може спокойно да си дойде всичко на мястото (в смисъл малко да ги изтрепе всичките тия хихи )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пон Сеп 02, 2013 12:24 pm |
|
injudicator |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 15, 2007 2:44 pm Мнения: 46 Местоположение: Пловдив
|
Игледах анимето и реших саааамоо мъничко да погледна какво става по-нататък в мангата.....и естествено не се спрях докато не прочетох всичко. Дано наистина откарат Ерен и Криста в ''селото'' си или там откъдето идват. Ще е много интересно да се окаже, че има фракции титани или някаква по-голяма война. И къде е бащата на Ерен? Някакси много интересно изчезна
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Нед Сеп 15, 2013 1:46 am |
|
dobyk |
|
|
|
Амии за съжаление трябва да се съглася с Wind_Falcon. Мангата всъщност е много интересна, но много се разочаровах когато успяха да си върнат Ерен. Много щеше да бъде любопитно да видим най-после къде толкова искат да се върнат Райнер и Бертолд, да се разкрият повечко факти за конспирациите и тн. Много ме изкефи как в предишния чаптър Имир и Бертолд дефакто обясниха как някога са си били 100% титани и са изяждали хора, бих искал да видя лицето на Ерен когато го осъзнае >:D До тук мангата само ми оплита чувствата, като противопоставя любимите ми герои - не бих искал някой да убие Имир или Райнер, но в същото време няма как да не съпортвам Леви, Микаса, Жан и цялата гвардия (като изключим пикльото Ерен -.- ). Честно казано и пет пари не давам дали ще убият пикльото, ще го насекат на парченца, изтезават или каквито други неща измислят, даже ще се радвам от дъното на сърцето си, ноо уви.... светата троица никой не би я барнал, и тук вече мангата заприлича на типичен шонен ;(
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Нед Сеп 15, 2013 11:04 pm |
gring0 |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 15, 2013 11:02 pm Мнения: 26 Местоположение: Варна
|
dobyk написа: Много ме изкефи как в предишния чаптър Имир и Бертолд дефакто обясниха как някога са си били 100% титани и са изяждали хора, бих искал да видя лицето на Ерен когато го осъзнае >:D( Къде точно го казват? Търсих повярвай
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пон Сеп 16, 2013 12:28 pm |
gring0 |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 15, 2013 11:02 pm Мнения: 26 Местоположение: Варна
|
Аз каквото разбрах е, че Ymir е откраднала силата да се превръща в титан и обратно от някой от другарите на Райнер и Бертхолд, след това се е превърнала в титан и е обикаляла 60 години. Никъде не се изяснява преди кражбата дали е била човек или титан. http://shingekinokyojin.wikia.com/wiki/Ymir в history-то дори пише, че след кражбата тя е можела да се превръща в титан
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|