|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 27, 2015 9:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Не знам дали ще е умората, или нещо друго, но си прав - повече от сигурно е, че битката ще бъде прекъсната. Моето предположение е, че Луфи ще му бие няколко тупаника, за да покаже, че е по-силен от адмирал, след което ще изникне въпросната причина и ще спрат битката.
ПП.: По-нагоре някой казваше, че няма да им вдигат наградите, защото всички знаят, че са спасили кралстовот. Еми, ето затова беше случката с Ребека и масовата заблуда, че Луфи я е отвлякъл - Ода направи така, че хората да не бунтуват, когато правителството вдигне наградите на Сламените шапки.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 03, 2015 9:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Първо, никъде не се казва, че тия пирати искат да са от екипажа на Луфи - Сламените шапки. Съвсем ясно си обясниха, че искат Сламените шапки да са "кораба майка", а останалите да са техни "деца". Както екипажът на Бялата брада беше главен, а останалите пирати, които се включиха във войната, бяха подчинени. С две думи - един огромен пиратски алианс, воден от Луфи и неговия екипаж. Още от Ениес Лоби си мислех, че в даден момент ще стане нещо такова. При всяка по-голяма арка Луфи събира хора, които му помагат в битките срещу лошковците. Крайно време беше да се сформира и едно постоянно подкрепление. Не казвам, че ще ги дават постоянно, ама за някоя война (като тази в Маринфорд) ще са от голяма полза. Даже си мисля, че и пиратите, които помагаха на Бялата брада, също ще се включат в алианса на Луфи. Веднъж вече му помогнаха, и то заради заповедта на Белобрадия, което доказва, че има неговото признание. Да, има вероятност Луфи да ооткаже това предложение, но дори той не е толкова тъп, че да не осъзнае, че в бъдеще ще му трябва всякаква помощ, до която се докопа. ПП.: Другата седмица Ода е в почивка... Каква изненада! Но пък си мисля, че това е нарочно, за да може глава 800 да я направи по-дълга и с цветни странички.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 05, 2015 9:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=53654_1459425745.png) |
FirePenguin |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Но аз не искам да има 837423472 човека зад гърба си. Интересното на Сламените шапки е, че само 10 човека се справят с изгнилото общество в техния свят, което автоматично ги прави много по-силни. Ако Луфи има огромна армия, едно, че лесно ще може да се усети врага, че идва (щото ще има 200 големи кораба) и второ, че трудно ще се различават съюзниците с мейн групата... Не мисля, че Луфи цели да има огромна армия. Още в началото каза, че иска 10 човека. Не 10к. Но е вярно, че идват войни, където тези съюзници ще трябват и са решение, но аз лично не искам те да са решението. Искам решението да е разкриването на пълния потенциал на десетимата батъл гений за една цел, вместо да отидат 10к човека на бойното поле все едно отиват на сватба (което вече се изтърка, всеки втори пират има армия).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 16, 2015 11:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=47888_1447771317.jpg) |
NightWing |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
#800 #Очаквания отказ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|