Дата и час: Съб Фев 01, 2025 4:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 14 [ 203 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:.
МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 4:31 pm 
Аватар

Kiava, аз нямах предвид конкретно твоето изказване. Просто не очаквах Мустанг изобщо да си изпуска чак така нервите. И мен ме съмнява (или поне се надявам) да се стигне до пряк сблъсък между Огнения и Ед & Со.

Kiava написа:
Единствено ще имат проблем ако Брадли се появи здрав и читав. Защото те реално излязоха със становището, че са на негова страна, а всъщност всички знаем, че не е така :/

Именно. Много се съмнявам Брадли да го е отнямало от една нищо и никаква катастрофа. Точно затова ми се струва глупава тактиката им да предствят нещата, така все едно се бият от негово име и за него.

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 1:01 am 
Аватар

Хм интересно дали мангата ще свърши скоро или ще се заплете :o
И все пак изчетох я и останах доволен :drunk:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 1:43 am 
Аватар

Aaa, казах ви, казах ви, казах ви, че ще стане така с Мустанг! :lol: Тъкмо си викам: край, изгубихме най- обещаващия герой с реално осъществимо бъдеще, и те го измъкнаха. Енви беше прав, малко мелодраматично се получи, с тия любовни излияния (наистина са прозрачни вече с Хоукай xD ) , с тая реч дето Ед я дръпна... Ама си беше силен момент. Накефих се. ^^ Само не разбрах, това малко, гнусно, вредно нещо, като ухапа Ед, какво ще стане сега? Говореше за някакво "обсебване"... О.о Ще разберем другия месец. :/

Бтв, Армстронг power ftw! :lol: Винаги ме е дразнел честно казано, обаче сега му се израдвах. Както и на сенсейката. Ох, обичам тази манга. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 4:10 pm 
Аватар

за чаптъра не мога да кажа много освен поредния надъхан FMA чаптър но нещо друго ми направи впечатление на credit страницата името на cleaner-а ми звучи познато :? .Апък за армстронг винаги се ме е кефил дори и когато обича да показва мускули тогава ми е най забавно не защото толко ги показва а заради речите които изнася през това време :lol: .

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 9:20 am 
Аватар

Клинърът е thefolenangel който както е явно е част от екипа на franky-house и както явно не е съвсем... явно :) е потребител на форума.

Мда, заедно с ОП, ФМА няма глава, която да ме е разочаровала. Много добра :thumb: . И на мен ми е интересно какво ще се случи с Едо след като Енви го ухапа. Възможно е и нищо да не стане поради кончината на последния, но да видим... Армстронг и мен никога не ме е кефил на макс, но определено пичът ще размаже физиономията на Леност.

МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2009 9:19 am 
Аватар

Така и стана :lol: . Започва да ме притеснява скоростта, с която си заминават хомункулосите. От седемте гряха вече ги отняма Ленност, Лакомия, Съблазън и Завист. Останаха само трима, от които Алчност е условно на наша страна. Наистина последните двама май са най-голмите копелета, но все пак... Нашите все още не са дали свидни жертви, но и това ще стане и май първия ще е Хохенхайм. Интересна се очертва битката между двамата. Чудя се дали бащата на Едо и Ал е 100% хюмън или и той е като бурканестата гадинка? При всички случаи привилегията да размажеш главния лошковец се пада на главния герой, а във ФМА това е Едо, така че явно Хохенхайм ще загуби, колкото и да не ми се иска. Знае ли се кои са седмината за жертвоприношение? Помня, че в някоя от главите на последната страница Старецът разиграваше "партия шах" с тях, но не се сещам всички и кои точно бяха.

МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2009 11:53 am 
Аватар

Аз за 4ма се сещам със сигурност поне - Мустанг, Ед, Марко и Изуми (за Ал и Хохенхайм не съм сигурен)

МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2009 10:14 pm 
Аватар

И Мустанг ли беше една от жертвите?! Бре, трябва да намеря главата да проверя. Жертвите не бяха ли само хора видели вратата?

МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2009 11:08 pm 
Аватар

сега проверих в 10ти том че ми е под ръка - за по новите не знам какво се уточнява, но лъст казва на 2 пъти - по адрес на Ал и Рой, как са потенциални human sacrifices и би било жалко ако ги убие

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2009 2:15 am 
Аватар

Ахаха няма начин то се видя, че хомонколусите нямат бъдеще.Аз си чакам ЕдУин семейството. :mm: Много ми е интересно да видя какво се случва с Едо.Пфу един месец и никакъв го няма. >.<

Junbi wa ii kai? iku yo eien ni kizamu
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2009 8:38 pm 
Аватар

Брей, брей, Изуми яко шашна двамата Армстронг xD Мда, хомунклусите си заминават лека- полека, Гордост остана основната заплашваща фигура. Гняв се изгуби безследно, а както вече казахте Алчност е условно на наша страна. Обаче още не мога да повярвам, че Завист, че култовия Енви го няма. XD 100% ще се появи пак, нали ухапа Ед в редния чап... абе, ще видим.
Иска ми се да разбера какво е станало с философския камък на Хоенхайм, защото, както видяхме, вече не е в него. Буквално. Мен ако питате втора битка между Хоенхайм и онова от колбата няма да има. Ед ще се разправи със старчето, а пък Хоенхайм ще се превърне в "истинско момче" или ще умре, ако има повечко късмет.
За "ценните жертви", ако на някой му се занимава може да се разрови, наистина. Но аз лично нямам спомен за други освен Ед и Изуми.
Бтв, той Ед хубаво се губи този месец, ама поне го знаем къде е. Ал обаче го няма от два чаптъра насам и се чудя какво става с него. :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 18, 2009 11:34 am 
Аватар

Greed дали пък не е слаб срещу фюрера :lol: Обаче ми харесва "планинарите" какви изрудски войници се извъдиха сравнение с central

някакви мнения за новия чаптър ? :mrgreen:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 18, 2009 7:05 pm 
Аватар

Няма какво да му се коментира - як, както винаги :)

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:48 pm 
Аватар

99 чаптър просто къртеше според мен. Сега нямам търпение да видя какво се случва в следващия, че вече ми беше дотъпяло от тия битки(просто им загубих връзката кой с какво се бие). Въобще не го очаквах това, въпреки че отдавна беше известно, че Ал и Ед са избрани за жертвоприношение или там каквото беше

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 7:27 pm 
Аватар

Кой е "младият крал" , предвид че не съм чел около двадесет от чаптърите (между 70-90, може и повече) , някои от нещата не ги разбирам добре :D

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 14 [ 203 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]