Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 35 [ 523 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 15, 2006 8:26 pm 
Аватар
in need of a hero

ЗНАЕХ СИ!!!

Аз вчера имах проблеми с тегленето на 135-ти и 136-ти, но ако вие двамата разбирачи на японски можете накратко да ми кажете какво става в чаптърите като разговори мн ще съм ви благодарна :D !

Искам и аз да обсъждам пък... :(

EDIT: Добре официално не мога да си сваля 135-ти и 136-ти чаптър, а 137-ми ми е розов! Нещо като 10-ти том целия, соме че в розово вместо жълто! Нуждая се от помощ.

Отваряш фотошоп, розовите страници и Image --> Mode --> Grayscale (duh... :P) и после ако бялото и черното не са съвсем както трябва (примерно бялото ти е сивкаво): Image --> Adjustments --> Levels и там си играеш малко със slide-рите
Мори

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 15, 2006 9:29 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Чаптърите ще ги кача след малко на датакома. По-добро качество са от тези в оня блог пък са по-малки. Как са ги сканирали ония не знам.
Иначе ние в спойлерите горе-долу разказахме какво се е случило ама да обобщя :

Цитат:
Това го карам по спомени защото в момента не мога да видя chapter-ите. Значи в началото на 134 Симка казва на Икки че Кирику й е брат близнак и ала-бала глупости и сега им е най-големия враг. Това е може би най-голямата новина. След това Ринго спуква Икки от бой и му обяснява, че целта на Генезис била да вземе Regalia of Sky. Най-мощната Регалия. А тя искала да унищожи всички Регалии щото видиш ли те били причината Rider-ите да се бия помежду си :roll: И други такива простотии и Икки в общи линии й казва да си гледа работата. Между временно Куруру е завършила core-а на Regalia of Wind и си мечтае как Икки ще я похвали :lol: Някаква тъпа патица обаче подменя единия core и казва че нищо направено от Куруру няма да може да победи направената от нея Регалия. Куруру разбира че Икки се бие и тръгва да го търси. И в общи линии края на 137 е как Икки пада, Куруру скача към него и за 3 секунди му сглобява Регалията :shock: И сега Икки е с Regalia of Wind ^^ Обаче непълна зарад оная патица :evil: Надявам се да не съм пропуснал нещо важно :/

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 15, 2006 9:35 pm 
Аватар
in need of a hero

Ааааа, дам. Това го видях, беше наистина шокиращо как толкова много инструменти изскочиа от раницата и и пип тук, пип там и воала!

А Ринго е ъген.... тъпа. Регалии рулз!

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 15, 2006 10:05 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Дамм... абе по принцип хора, които се самовъзпрогласяват за рефери/възвишени/герои/etc. са си не по-добри от самите "лоши"/
Въобщее... 'Ринго' да бега на някое дърво, където и е мястото - близо до спайдър-мен =))
Цитат:

Икки ще се справи и без ядрото, в крайна сметка регалията трябва да пасне(т.е. да избере) носителя си, тъй че е въпрос на воля. Направо сега в следвящия чаптър нагоре-през Ринго и към Симка :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 15, 2006 10:05 pm 
Аватар

И аз следя с голямо удоволствие мангата,чета ви мненията но общо взето избягвам да пускам много мнения(Не ме кефи да имам много...)

Та сега,по темата мога да кажа само :shock: тая манга се превърна в една от най-добрите който съм чел... :twisted: . И мога да кажа че с нетърпение чакам за новите глави.Може ли да качите мангата от 134(включително) до последния,че аз имам някакфи които са на черти и не се разбира нищо...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 16, 2006 9:16 am 
Аватар
in need of a hero

Ок, готово! --> http://airgear-bgfansite.hit.bg/index05.htm

134-ти, 135-ти и 136-ти RAW. Скоро ще качим и 137-ми и бла бла, ще прочетете в Update-овете :D .

Сайта решихме да го превърнем във фенсайт на Air Gear. Засега лейаут-а е доста опростен, но обещавам - ще се постарая да ме връхлети добра, красива и оригинална (уж) идея достойна за Българският фенсайт на Air Gear!

Дотогава насладете се на този и за Бога, коментирайте, че да знам, че някой го посещава тоя сайт!

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 16, 2006 11:15 am 
Аватар

Имам едно предложение за сайта...направете шрифта по-голям,особено при главното меню.Аз почти си допрех главата до монитора,за да прочета
всичките раздели и да ги разгледам :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 16, 2006 11:39 am 
Аватар
in need of a hero

Да, но когато е по-голям, не е толкова хубав и не пасва :(

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 16, 2006 11:47 am 
Аватар

Гледам че фонт саиза е 1 с малко повече не вярвам да се промени...примерно 3-4 :?:

EDIT: :shock: Права си ... просто дадох идея,тъй като има хора където недовиждат(like me),но пък найстина стана доста грозно :oops:

Последна промяна HellScream на Сря Авг 16, 2006 12:01 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 16, 2006 11:53 am 
Аватар
in need of a hero

2 е отвратително, по-нагоре още повече... Момент ще ти покажа.

EDIT: Гледай! --> http://airgear-bgfansite.hit.bg/indexIU.htm

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 16, 2006 12:41 pm 
Аватар

Наистина с по-голям шрифт не пасва много, все ще преживеем малкия в името на красотата на сайта.
Най-после събрах сили да пиша в тази тема (и в този форум като цяло), която следя от създаването й. Всеки път чета спойлерите и са много полезни, защото нищичко не схващам от raw-овете, само понякога се намира един добър човечец от lj, който пише резюмета и превежда. Та..исках да кажа две дума за сайта-станал е прекрасен наистина с изключение на това, че Ринго заема твърде предна позиция на хедъра -.- (Мда, и аз съм от Ринго-хейтърите) и ако тези от air_trek ви спипат, че им качвате плакатите без позволение живи ще ви одерат, но това няма да стане.
Колкото до мангата-това е първата манга, която сериозно следя и продължава да ми бъде мания вече месеци наред, което си е личен рекорд. Добре че покрай вас мога да разбера нещо и за новите герои. Куруру взе да ми става особено симпатична :D
Едит: Надявам се да нямате нищо против, че си ползвам един стар профил на Симка, защото ставаме много носили нейни профили. Но какво да се прави-тя си ми остава любимка.^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 16, 2006 1:44 pm 
Аватар
in need of a hero

Хм... ти случайно да не си от Егмонт?
EDIT: Невърмайнд, видях темата за Хеликон и мангата ^^;

Иначе, че Ринго е мразена, мразена е! И когато имам повече свободно време ще я затрия и на нейно място ще сложа красива картинка на Симка. Обаче просто компанийката изглежда супер весела на тази снимсича! Също така приемам и идеи и картинки за нов облик на сайта и нов банер отгоре. Само ми ги давайте или казвайте в кой том, коя глава и коя страница са ^^.

Иначе носителите на Симка засега не сме ли само ние двете о.0?

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 16, 2006 1:49 pm 
Аватар

Не съм, но се видяхме на срещата за поръчване на манги :P Да видим дали ще се сетиш. Едит: значи се разбрахме
Наистина признавам, че като изключим Ринго, картинката е много красива. Иначе много обичам да се занимавам с графики, но пък май нямам идея за друга картинка :? Е, ако искаш да е само на Симка, едва ли ще е много трудно да се намери подходяща.
И двете да сме, пак можеше да имаш нещо против. Но имах предвид, че и Саян е носил преди.^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 24, 2006 3:22 pm 
Аватар

Леле...туко що гледах рал-а на 138 чаптър и просто съм се надъхал здраво :P тая манга става все по-добра,а относно wind regalia мога да кажа само едно-шокиран съм :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 24, 2006 4:01 pm 
Аватар
in need of a hero

Абе ще стане някакъв фал... Онази нали подмени колелата... :x

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 35 [ 523 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]