|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 15, 2006 8:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
ЗНАЕХ СИ!!!
Аз вчера имах проблеми с тегленето на 135-ти и 136-ти, но ако вие двамата разбирачи на японски можете накратко да ми кажете какво става в чаптърите като разговори мн ще съм ви благодарна ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) !
Искам и аз да обсъждам пък...
EDIT: Добре официално не мога да си сваля 135-ти и 136-ти чаптър, а 137-ми ми е розов! Нещо като 10-ти том целия, соме че в розово вместо жълто! Нуждая се от помощ.
Отваряш фотошоп, розовите страници и Image --> Mode --> Grayscale (duh... ) и после ако бялото и черното не са съвсем както трябва (примерно бялото ти е сивкаво): Image --> Adjustments --> Levels и там си играеш малко със slide-рите Мори
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 15, 2006 10:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1549.png) |
HellScream |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Дек 12, 2005 11:39 pm Мнения: 198 Местоположение: Moнтана
|
И аз следя с голямо удоволствие мангата,чета ви мненията но общо взето избягвам да пускам много мнения(Не ме кефи да имам много...)
Та сега,по темата мога да кажа само ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) тая манга се превърна в една от най-добрите който съм чел... ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) . И мога да кажа че с нетърпение чакам за новите глави.Може ли да качите мангата от 134(включително) до последния,че аз имам някакфи които са на черти и не се разбира нищо...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 16, 2006 9:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ок, готово! --> http://airgear-bgfansite.hit.bg/index05.htm
134-ти, 135-ти и 136-ти RAW. Скоро ще качим и 137-ми и бла бла, ще прочетете в Update-овете ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
Сайта решихме да го превърнем във фенсайт на Air Gear. Засега лейаут-а е доста опростен, но обещавам - ще се постарая да ме връхлети добра, красива и оригинална (уж) идея достойна за Българският фенсайт на Air Gear!
Дотогава насладете се на този и за Бога, коментирайте, че да знам, че някой го посещава тоя сайт!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 16, 2006 11:15 am |
HellScream |
|
|
Имам едно предложение за сайта...направете шрифта по-голям,особено при главното меню.Аз почти си допрех главата до монитора,за да прочета
всичките раздели и да ги разгледам
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 16, 2006 11:47 am |
HellScream |
|
|
Гледам че фонт саиза е 1 с малко повече не вярвам да се промени...примерно 3-4
EDIT: ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Права си ... просто дадох идея,тъй като има хора където недовиждат(like me),но пък найстина стана доста грозно ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
Последна промяна HellScream на Сря Авг 16, 2006 12:01 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 16, 2006 12:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Наистина с по-голям шрифт не пасва много, все ще преживеем малкия в името на красотата на сайта.
Най-после събрах сили да пиша в тази тема (и в този форум като цяло), която следя от създаването й. Всеки път чета спойлерите и са много полезни, защото нищичко не схващам от raw-овете, само понякога се намира един добър човечец от lj, който пише резюмета и превежда. Та..исках да кажа две дума за сайта-станал е прекрасен наистина с изключение на това, че Ринго заема твърде предна позиция на хедъра -.- (Мда, и аз съм от Ринго-хейтърите) и ако тези от air_trek ви спипат, че им качвате плакатите без позволение живи ще ви одерат, но това няма да стане.
Колкото до мангата-това е първата манга, която сериозно следя и продължава да ми бъде мания вече месеци наред, което си е личен рекорд. Добре че покрай вас мога да разбера нещо и за новите герои. Куруру взе да ми става особено симпатична
Едит: Надявам се да нямате нищо против, че си ползвам един стар профил на Симка, защото ставаме много носили нейни профили. Но какво да се прави-тя си ми остава любимка.^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 16, 2006 1:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Не съм, но се видяхме на срещата за поръчване на манги ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Да видим дали ще се сетиш. Едит: значи се разбрахме
Наистина признавам, че като изключим Ринго, картинката е много красива. Иначе много обичам да се занимавам с графики, но пък май нямам идея за друга картинка ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Е, ако искаш да е само на Симка, едва ли ще е много трудно да се намери подходяща.
И двете да сме, пак можеше да имаш нещо против. Но имах предвид, че и Саян е носил преди.^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|