Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 6 [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ~Liar Game~
МнениеПубликувано на: Вто Дек 06, 2011 1:54 am 
Аватар

Чудесни няколко нови чаптъра! Веднага грабва, въпреки позабравената история.

МнениеПубликувано на: Пет Дек 09, 2011 10:00 pm 
Аватар

Хубаво е да видя, че тази манга отово започна да излиза :3
Двете нови глави веднага ме върнаха в действието :3

Фани ♥
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 02, 2012 10:42 am 
Аватар

Вече не издържам за нови чаптъри :lol:

Само малко не ми харасе закачуления LGT шеф, но от доста време искам повечко да видя от организаторите, изглежда автора смята към приключване да я води мангата.

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 3:57 am 
Аватар

Manga is back from hiatus.

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 1:50 pm 
Аватар

Тая арка с покера съвсем я забравих.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 3:30 am 
Аватар

2 волюма имах насъбрани, та наваксах.

Добра беше арката, въпреки че ревърсалът на Хирамото накрая беше доста wtf. Нямам търпение за следващият рунд и битката с Йокоя, особено когато Фукунага го няма.

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2015 4:30 pm 

Последните няколко странички, ще се преструвам, че не са били публикувани.

МнениеПубликувано на: Пон Фев 02, 2015 4:50 am 
Аватар

Уаааау. Толкова anti-climactic финал...

32 глави ми се бяха насъбрали (точно цялата последна арка), та на едно сядане я довърших мангата. Предварителния рунд беше ОК, но финала издишаше по доста параграфи. Далеч не е сред най-интересните игри, пък начинът по който свърши беше просто прибързан, sloppy, и без никакъв resolution. За бога One Outs имаше по-добър финал. Не мога да повярвам че авторът е решил вместо истинска мистерия покрай маските да вкара, е да прави тролове. И тази финална арка ми изглежда толкова изпита от пръстите, че имам чувството че дори докато я е мислел арката, по 100 пъти си е сменял идеите за какво ще прави и развива автора от глава на глава.

Тя мангата не някога е била 10/10 шедьовър, но особено в началото беше доста сносна, и добри игри имаше. Но този финал доста я принизява. Особено сега дори човек да иска да я препрочете и да си припомни по-интересните арки, знаейки финала никога повече няма да може да им се наслади.

А всичко до преди тази финална арка вървеше сравнително добре. Не мога да схвана, от списанието им е писнало от многобройните почивки на автора и са му дали някакъв срок в който да я завърши ли, какво. Поизложи се дост Кайтани, особено при положение че One Outs е доста добра, а на Liar Game setting-ът позволяваше за много по-интересни развития. Не разбирам защо ще го измисли с толкова много възможности, и после го запълваше с някои доста meh моменти, и особено с този финал с Йокоя "знае всичко за LG", после се оказва че някаква книга чел, после таунтваше Канзаки и Акияма че са щтяли да са противници и че безмилостно са щтяли да се бият, което не се случи в последния рунд и заради това сега изглежда като пълен идиот. Както казах - автора от встъпителната част на арката си изглежда е нямал конкретна идея как точно е щял да я развие...

Дори просто да имаше няколко глави в които по-конкретно да беше доизкусурил детайлите и някакъв епилог извън "the darkness" щеше доста по-добре да седи.

Но това което на ми липсва е някаква конкретна развръзка с героите. Да, някои от главните герои се попромениха в хода на играта, но ми се искаше конкретно след нея да ни беше показал какво ще стане с тях и живота им, ще поддържат ли някакви връзки, да ни беше показал и някои герой от по-предните арки, нещо...

Either way, не съжалявам че я изчетох мангата (дори с хиатусите), през годините доста ме забавляваше и имаше интересни психологични моменти (макар че накрая вече доста си личеше че е без идеи автора и доста елементарни неща слагаше като кутията на Скинър), дори и игрите да бяха сравнително елементарни понякога. Поради някаква причина началото седи в съзнанието ми като по-добро, и в последствие сякаш потенциалът който показваше просто не се разви по никакъв начин, ами просто все по-безинтересно и елементарно процедираше действието.

Надявам се следващата работа на автора която беше загатната накрая на главата да е по-добра и от One Puts, и от Liar Game, да знае конкретно какво иска да прави автора, и да не е с огромни хиатуси.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 6 [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]