|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 04, 2007 8:33 pm |
|
shadow_dweller |
|
|
|
thefolenangel написа: от чаптъра или от манга?
от чаптъра
_________________ Не линквай картинки от този сайт. Има вируси в него!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 04, 2007 9:35 pm |
|
bogy_shashav |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 6:45 pm Мнения: 1074 Местоположение: Окопите около бананова република Уъркшопия
|
Azmudar написа:
Ъхъ...обаче има и още един проблем. Спомни си кой търси клеймори умеещи да четат йоки...По-добра от Галатея няма. Точно каквото търси Руфил от бездната...
_________________ “Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертване…”
http://drunkethics.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 05, 2007 4:15 am |
|
The_Shaman |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 3:16 am Мнения: 125 Местоположение: София
|
Е, Рифул в момента надали е на почивка да гледа катедралите, а кака Гала може да се крие доста добре (Рифул не можа дори да намери дори четирите които й бяха под носа когато я видяхме за последно).
Виж, че Галатеа е позагазила, има нещо такова. Кларис няма голям шанс да й направи нещо (макар че знае ли се... не е сефте 47-ка да учуди света) но Миата може да й е доста неудобен противник - бърза, уверена (трудно ще й бърка в мозъка) и доста силничка. Освен това и психясъла колкото искаш - не изключвам възможността да се "разбуди" в скоро време. Галето има бързо да си припомня изпълненията си от едно време.
_________________ "И блуждаейки между ангели и дяволи, макар и за кратко на този свят, ние растем, обичаме, мразим и правим илюзията, наречена живот, малко по-пъстра и по-правдоподобна... и може би малко по-красива."
Търси хора за ролеви игри в София.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 05, 2007 3:14 pm |
kratos |
|
|
|
Да ама нали имало "мистериозно изчезнали хора" в града. Рифул може да не е в града но може приятеля и да е . И тогава Миата ще пати здраво. А вие от де разбрахте че Галатеа е в затруднено положение ... боя още не е почнал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 03, 2007 9:56 pm |
|
Furian |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 11:50 pm Мнения: 146 Местоположение: The Emerald Dream
|
С нетърпение очаквам следващия чаптър. Ква е тая дето се появи сега и откъде?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 31, 2007 3:15 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Да определено кориците цепшят, мене ме кефи от стария чаптър аз съм Клер фенче ^^
Както и да е, тоя чаптър пак разтягаха локуми...много ме накефи накрая миата как викаше, Mama, mama My body. My body it hurts...
Иначе като цяло чаптъра не струваше
Plot-a въобще не мръдна и следващия чаптър кога е?
Унок знаеш ли?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|