|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 26, 2012 10:21 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
@ diesela - "трупът" на Крос пада от прозореца и така и не бива открит. Т.е. да, има някаква вероятност да е жив. Или по-скоро ще се появи в следващите чаптъри, но няма да е същия човек като преди (някой му е взел тялото и го е направил зомби, марионетка, нещо такова - но това вече са спекулации) И аз бих се радвала да го видя отново, но в момента мангата така се е заплела, че краят й не се вижда
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 12, 2012 10:35 pm |
diesela |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Мерси ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 12, 2012 11:20 pm |
![Аватар](http://i1130.photobucket.com/albums/m532/PeAkTuBHa_MyXa/CBcppy.jpg) |
darealG |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 8:27 pm Мнения: 464 Местоположение: Ниско над дъгата.
|
Дотук съм адски разочарован от тази манга... Дропу.. Просто не ме грабна. След 3-4 часа непрекъснато четене. Едит: А анимето ми беше сред любимите.. Може би просто ми липсва пълната гама цветове. Ама едва ли...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 08, 2012 8:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37839_1436193730.png) |
JackBz |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
Хмм при мен пък беше обратното...анимето не ме грабна толкова колкото мангата
А за новият чаптър..нямъше много развитие, но последните две страници са доста интересни и ми е чудно от каква гледна точка Allen вижда 14тият, тъй като ако не се лъжа не би ли трябвало да вижда миналото от гледната точка на 14тият а това дете мн мяса на него
Последна промяна Ghostbuster на Нед Апр 08, 2012 5:01 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не цитирай пост над твоя ; ) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 25, 2012 1:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
darealG написа: Дотук съм адски разочарован от тази манга... Дропу.. Просто не ме грабна. След 3-4 часа непрекъснато четене. Едит: А анимето ми беше сред любимите.. Може би просто ми липсва пълната гама цветове. Ама едва ли... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Взе ми думите от устата. Аз се чувствам по същия начин, но не мога да я дропя, щот....де да знам и аз Може би заради Крос... ![:love:](./images/smilies/love.gif) Но анимето рулира х 100 сравнение с това , което е мангата в момента... На места ми е грозна, разкривена и неприятна дори... ______________________________ Жена пише шонен ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) ...е тва се получава в един момент...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 04, 2012 1:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16150_1372075076.jpg) |
popcorn girl |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Май Тики ще излезе прав, че Алън има в себе си 2 чудовища ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) . В момента, в който 14 взе превес и започна с убийствата ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) , не съм сигурна как ще реагира на това Алън/ако въобще успее да си върне контрола де/. Явно е различен от другите ноа все пак-цвета на кожата му не се промени / Канда обаче го усети веднага ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) /. Часта с децата и майката обаче нещо не ми стана много ясна ... ще се наложи пак да я прочета.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 05, 2012 1:38 am |
![Аватар](http://i246.photobucket.com/albums/gg115/Junichirogod/cat1-1.jpg) |
Jakuten de Tsuyo-sa |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Неееее Тим ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) това беше герой донесъл толкова велики моменти в тази манга, не знам как празнината ще бъде запълнена
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 20, 2012 5:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
@#%$#$!~ WHY WHY? D: WHY KILLING TIM Q______Q Точно бях решила да си наваксам с манга... >: Баси гадното ; _ ; *sad*
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 30, 2012 9:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41288_1336562158.gif) |
justmyself |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
deathrazor написа: С гей секс естествено В последно време само в това я бива мангата. +1
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 2:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
де брее.... Канда го гласят за генерал на мястото на Кроссс??? само през трупа ми Кроси не може да е деД
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|