|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 16, 2007 2:01 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Взе да става интересно, всичките генерали накуп + Allen трябва да спасят яйцето, тия хора почивка нямат и после що ръката на белокосия му се е повреждала . Все си мисля, че този Leverrier може да играе в ползва на Хилядолетния. Само да попитам когато Hevlaska говореше, че някой си пуснал иносънса на сто процента така както го правят генералите сигурно визираше Allen и ако това е вярно дали това го прави кандидат за генерал ops: ?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 16, 2007 3:49 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Все си мисля, че сега каквото и да стане със яйцето ще се хвърли цялата вина върху Allen и ще му скалъпят нещо. Няма да се учудя ако напусне Black Order дори и временно да е, тежки обвинения му хвърлиха, а онези все още чакат 14тия ops: .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 16, 2007 10:16 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Няма начин да не му лепнат и настоящата атака към неговата сметка , също ми хареса какви питиета пие Крос, горките му охранители да видят лесно ли е било на Алън толкова години .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|