|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: Labyrinth of Magic Публикувано на: Сря Яну 22, 2014 2:36 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Е, искам още информация за Фаналистите. Май ще има да се чака. Синбад в целия си блясък задейства някакъв таен план за доминация "Да, Алибаба. Добра идея. Приеми. Приеми. Перфектно." Сега очаквам да го изнудват на два фронта да им е таен агент в лагера на другите.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: Labyrinth of Magic Публикувано на: Чет Мар 06, 2014 1:34 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Ема, Соломон дали не е прям колкото Аладин. Background story-то може да се окаже по-интригуващо отлколкото ми се стори в началото. Сега въпросът е дали Шеба не е всъщност нашата Гиокуен...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: Labyrinth of Magic Публикувано на: Сря Апр 23, 2014 11:48 pm |
|
samara |
|
|
|
Хаха, да тази екстра беше доста приятна изненада. Аз си чакам търпеливо да се стигне до Аладин и създаването на светя, където са сега. Но както всички герои в тази манга са леко сивички, след всяка една глава си меня теориите кой ще скапе всичко в Алма Торан.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: Labyrinth of Magic Публикувано на: Вто Май 20, 2014 6:34 pm |
|
faye |
|
|
|
Нищо чудно, че дотолкова не ми се вярваше да е Шиба предателката. Още повече, че ми се въртеше в главата малко Маги теория - Аладин може да чете спомените само на белите рукии, а флашбека е от гледната точка на Шиба -> Ако Шиба е предателката, рукиите и щяха да са черни => Аладин нямаше да може да им чете спомените. Разбира се тази теория можеше да отпадне, ако Шиба изведнъж мине на страната на лошите, но сега ни се даде нова възможност. Според мен предателката ще е дъщерята на Соломон. Арба също беше възможност, но тя не е достатъчно силен магьосник, така че по-скоро не. Залагам на бъдещата щерка и ако сега наистина се окаже момиче 90% сигурност, че това е случая
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: Labyrinth of Magic Публикувано на: Съб Май 24, 2014 10:08 am |
|
faye |
|
|
|
Аз ли нещо пропускам? Аладин вече казаха, че е превъплащението на Соломон в новия свят. Защо Соломон ще иска да разрушава света, който сам е създал? Дори да се приеме, че Аладин е наследник, а не превъплащение, това няма да обясни защо той е бил поверен с Мъдростта на Соломон, ако наистина е предател. Още повече Аладин =/= Гокуен. В този ред на мисли наистина не виждам правдоподобно обяснение в тази посока.
Вижте това Шиба и Соломон да имат повече от едно дете е интересна възможност - едното е Аладин другото предателя. Но ако е така залагам, че Аладин е бил все още бебе и Соломон просто му е дал възможност да живее в новия свят.
За това, че дете между Соломон и Шиба е предателя има още един довод - жезъла на Шиба и този на предателя са идентични. Няма нищо странно майка да даде на някое от децата си нещо от себе си като подарък.
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|