|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Detective Conan Публикувано на: Пет Дек 15, 2017 12:34 pm |
|
velush |
|
|
|
Detective Conan chap. 1006-1008 - приятен арк, но от по-елементарните. Shounen Tantei загадка, при това отново с онова гламаво хлапенце Мария. Големият проблем на Шиничи беше решен магически от Хейджи и родителите му, но пак не беше достатъчно, защото Бърбън получи инструкция да разследва Шиничи. Вниманието на Черната организация вече е привлечено и на мишената ще цъфнат точно тези, които Конан се опитваше да предпази толкова време. Голямото разкритие обаче ме разочарова. Рениа Карасума е име, което не ми говореше нищо. Трябваше да се разровя, колко отдавна и индиректно е споменавано, както и че се смята за починал. От друга страна аркът, който е свързан с него беше от най-добрите: група детективи (+ Кайто Кид + английския гимназист детектив) brain storm-ват къща пълна със смъртоносни капани. Може би във фона там има дебели подсказки за произхода на Черната организация. Ще трябва да го препрочета.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Detective Conan Публикувано на: Съб Май 12, 2018 3:49 pm |
|
velush |
|
|
|
Detective Conan chap. 1009-1012 Щях да се скъсам от смях.
Последна промяна velush на Пет Мар 29, 2019 10:40 am, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Detective Conan Публикувано на: Вто Юли 09, 2019 9:31 am |
|
velush |
|
|
|
Detective Conan chap. 1034-1038 - загадката беше средниста. По-интересна беше динамиката Сера -> Ай -> Конан -> Субару/Шуичи -> Сера. Фактът, че Мари е агент на МИ6 най-после изкристализира в съзнанието на Шиничи. Какво следва, ГРУ, Мосад? Дотук вече имаме ФБР (ако броим аниме кросоувърите с Люпен Трети и Интерпол ), ЦРУ и японските тайни служби.
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Detective Conan Публикувано на: Съб Яну 09, 2021 4:58 pm |
|
uzee |
|
|
|
velush написа: Разкриха Ром и флешбекът към последния път, когато се е виждал с Камел и Акай определено обяснява някои неща от миналото. Еха човек, още си го следиш Аз дори мангата прекъснах. Но ще изгледам сега като стигне епизод 1000 да видя какво става, че със сигурност ще са подготвили нещо специално
_________________ Me
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|