|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: High School of the Dead ^,..,^ Публикувано на: Пет Окт 01, 2010 6:21 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Баси, аре бе.... Как е възможно манга с толкова готино еччи и сейнен ситуации да излиза 1/два месеца Дано успеят да се свържат с мацката от острова, ама със скоростта, с която излиза тая манга, въобще няма да добие измерението, в което си я представях. Жалко за полицайката, макар, че ми беше малко безразлична ;/ Онова полудело леке дано са го изяли вече доволно много...
|
|
|
|
Заглавие: Re: High School of the Dead ^,..,^ Публикувано на: Съб Май 21, 2011 3:33 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Абе аз ли недовиждам, или по Саеко-Такaшивия въпрос само в анимето имаше romantic отбивка? деееммм, ако е така.... Тая яката мацка я искам за Такaши !
|
|
|
|
Заглавие: Re: High School of the Dead ^,..,^ Публикувано на: Пет Юли 01, 2011 3:15 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
The_Best_Is_Naruto написа: Знам, че това е манга раздела, но пробвах с търсачка и не мернах тема в аниме раздела отностно HOTD където да задам въпроса си. Та ето го и него: какъв беше смисъла, на края на анимето да пускат онази ЕМП бомба. Няма ли така да е по-трудно хората да оцелеят Изгледал съм го няколко пъти, но така и не схванах смисъла да я пускат. Ето ти я темата в аниме раздела. Не те знам как си търсил, но има такава. Highschool of the Dead (лято 2010)А иначе и аз вече не помня защо онези от подводницата изстреляха ЕМП ракетата. Определено заразата беше застигнала и тях и мисля че hellcreep е прав. Май по случайност я изстреляха. Хубаво ще е някой с по-добра памет да разясни нещата.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|