|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юли 15, 2015 1:54 pm |
|
Drakat |
|
|
|
FirePenguin написа: Следващата седмица няма да има чаптър. Струва ми се, че след тази почивка минаваме на следващата арка. ^^ | No chapter, no life ;(
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юли 15, 2015 3:44 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Е, вече знаем защо Сабо и революционерите не се включиха във войната в Маринфорд. Само не разбрах на последната страница с птицата ли говореше? ПП.: Вчера точно си мислех, че Ода скоро не е почивал... И ето на... ПП.2:То и Кроко беше боклук и когато беше победен,Луфи стана герой в Алабаста, ама въпреки това му вдигнаха наградата. Въпросът не е как света гледа на действията им, а как Световното правителство се дразни на неподчинението им. Колкото повече палуват - толкова по-високи стават наградите им.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юли 15, 2015 7:42 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Да, ама в Алабаста никой (освен някои алабастанци) не разбра какво са направили Luffy & Co. Нали Smoker точно това разправяше в предния чаптър.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юли 30, 2015 2:54 pm |
|
Everfrost |
|
|
|
Кайдо въобще не си го представях така Като го гледам и в кво настроение е хич на завиждам на Хокинс и Кид...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юли 30, 2015 3:17 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Хах, Кайдо се оказа пич (поне на пръв поглед). Аз си представях някъв гадняр, а той... самоубиец. Много ще ми е интересно Луфи как ще го победи... А и останах с впечатлението, че Кайдо все още не знае за поражението на Дофи, но пък преди това казаха, че новината вече се е разнесла, затова усещам, че съвсем скоро ще разбере. А плановете на Кид и компания съвсем отидоха по дяволите. Не знам Нами и другите на кой остров са, ама поне са се измъкнали на Биг Мам, което значи, че има вероятност скоро да се съберат с групата на Луфи.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 04, 2015 7:07 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Странен чаптър, но ми хареса, задвижиха се доста неща. Койдо ми е смешен което не го очаквах. Е нали Белия Мустак беше най-силният, сега правят разлика между human и creature ли, или той е станал най-силния след смъртта на Мустака?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|