Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 14 [ 203 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 9:03 pm 
Аватар

ХМ... май паметта ми не е толко насрана тук пише че им трябва да е отворил врата дето ми е доста чудна как ще стане а да и както каза ти за тва кадето не са искали да отвори врата аз пък казвам че Мустанг незнае че няма ефект от това да съживаш хора с алхимия щото Скар ги прекъсна точно когато си обменяха информация и не съм сигурен че понататък са имали възможност да обсъждат тая тема и съдейки по коментара на Wrath (може да му бъркам името щото в анимето са различни и се забърквам) май наистина е намислил да трепе някой

за тва също май имам обяснение причината да не може да и яъздейства предполагам че ше е свързана с вратите вече след по горния ти коментар в смисъл мисля че хомункулуса я зарежда тая алхимия или когато некой от държавата дето са я създали (ся ше ти поня имена ) тва е шото блокира алхмията а сичките когато беше долу само на тях не можа или тва ше рече че хоенхайм може да блокира шинската алхимия.Та както казах свързано е с вратите (тва май е най точното обяснение XD )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 9:26 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Хммм наистина така казват. В което обаче няма много логика :/ За кво им е тогава да пазят всички държавни алхимици от Скар щом им трябват само тези отворили вратата? В смисъл те повечето са някви гадняри, които никога не биха се опитали да спасят човек. Освен това няма ли да им е много по-лесно да хванат някакви обикновени алхимици и да им промият мозъците/да ги изнудят за да отворят вратата ако само това им трябва? Нещо липсва в цялата работа >< Или е недомислица или тепърва ще го обяснят, но съм по-склонен да мисля, че е първото.

Това другото изобщо не те разбрах какво искаш да кажеш >< На мен странното ми е, че след като Хоенхайм е научил алхимията от хомункулуса как така хомункулуса не може да въздейства на Шинската алхимията, която е най-вероятно повлияна от Хоенхайм. Нали там обясняваха, че Аместриската алхимия работи благодарение на разместването на тектоничните плочи, а Шинската благодарение на енергията от ryumyako-тата (не знам как точно да го преведа това ><). Ама само заради това да не може да й въздейства.... :/

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 9:35 pm 
Аватар

ясно ясно ся ще мога да се обясня по правилно и разбрах кво е направил за да им блокира алхимията чисто и просто е спраял движенията на плочите с неговата си алхимия (да го ева изруда) и тъй като е може да спре потока дето зарежда шинската алхимия или по скоро така ще спре и своята не го е направил.Ако тряа да обощя ако Ал и Ед научат винската алхимия ше му сритат задника (уж де XD ) що твърдя така ами щото имаше остатъчен ефект в смисъл за да може да се разтопи скалата или там метала с който ги е блокирал

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 9:45 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Хммм да предполагам, че е възможно ма трябва верно да е бааааси изрода, че да прави такива работи 0_о

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 9:54 pm 
Аватар

еми ако го рагледаме така тая алхимия дето ползва се зхранва от потока на живот или там както е обяснено е от тука идва и това защо философския камък изисква души и зашо засилва действието на алхимията при употреба и като напрайш 2 и 2 че тоя е филососки камък ( и то какъв ) и че знае де се вика 'сичко' за алхимията не бих казал че ше му е трудно да спре некви си там мисерни тектонски плочи :lol:
писах само от алхимия ама като се замисля над това че е дал знания на хоенхаим и за други неща май не разбира само от алхимия то хомункулус
и има голяма логика щото нали той е създал държавата ( в крайна сметка май така излиза ) в смсъл ако тея хора дето са в тая тържава ако се осетят кво става да има контра мерки с/у тях за тва ги е научил на различна алхимия от неговата която да може да контролира

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2008 12:58 pm 
Аватар

Наскоро я почнах след като свърших анимето и мн ми се услажда :) Малко по малко ще ги изчета всичките чаптъри ^^

Find me on Faceshit
 Профил  

Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:.
МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 6:33 pm 
Аватар

Не е истина в какъв филм сте се вкарали двамата (Safiir и war). Аз помня много откъслечно и повърхностно нещата, които обсъждате :). Както и да е, явно ще трябва да си припомням, а дотогава - новата глава е излязла :). Да видим дали ще има с кой да я изкоментираме :wink:

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 8:20 pm 
Аватар

Следите ли мангата :evil:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 10:41 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Nocturno написа:
Не е истина в какъв филм сте се вкарали двамата (Safiir и war). Аз помня много откъслечно и повърхностно нещата, които обсъждате :). Както и да е, явно ще трябва да си припомням, а дотогава - новата глава е излязла :). Да видим дали ще има с кой да я изкоментираме :wink:

Е как няма да помня като я изчетох в деня преди да коментирам в темата :lol:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2009 12:15 pm 
Аватар

Цитат:
Е как няма да помня като я изчетох в деня преди да коментирам в темата
Трябваше да заподозра нещо подобно :D

Цитат:
Следите ли мангата

Следим я, следим я. Няма да се ядосваш :D Малка шегичка между форумци, да не решиш че се заяждам. В тази връзка - готина ни беше главата. Не колкото онази, която проследи какво става с Рой и Со. (the best chapter ever :rocknroll: ), но както винаги Arakawa сенсее ни поднесе адски много неща в рамките само на 40 стр. По този параграф тя е No.1.

Самата глава - много надъхващ беше Ал след като се "боцна" :twisted: . За жалост и Кимблии и оня глиставия (много ми е антипатичен) са си отявлени наркоманчета. Прави ли ви впечатление, обаче как в началото на мангата всички се стремяха да изнамерят Философския камък, а сега го имат за бонбонче :D . Дано Хайнхел не умря, че те двамата с горилестия са готини.

Тая малката я бях забравил. Как ме беше ядосала едно време, че му се върза на Енви... А толкова се изкефих като го прецакаха. сега пак ще трябва да се бият с него :headbang2: .

Съвсем скоро ще можем да проверим теорията ви за алхимиите на практика, защото Хохенхайм is kicking asses :death:

МнениеПубликувано на: Съб Яну 17, 2009 4:47 am 
Аватар

Дам, поредната глава на ниво. Само дето някакси започна да ми омръзва, че хомонкулусите все се съживяват :roll: Но, да речем,че това е главната идея - те не могат да умрат докато нашият оригинален хомонкулус с същото тяло като Хоенхайм не си замине......... а, вероятно не. Не варвам авторката да го направи толкова лесно. Иначе сега съм тотално объркана за преференциите си какво искам да видя в следващите глави. Дали как ще се измъкне Ал, или Мустанг, или Хоенхайм, или...или.... Това май е единственият недостатък на сегашните глави... имам чувството, че понеже има толкова много герои, които трябва да следим, развитието само се бави и бави..... ама пак затова и е така интересно.

Аз залагам, че сестрата на Армстронг накрая ще си разчисти пътя и точно тогава уж изчезналият Брадли ще се появи. И ще стане едно хубаво меле.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 17, 2009 11:49 am 
Аватар

Мангаката жена ли е ? Това обяснява много неща :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 10:58 am 
Аватар

Мда, жена е. Вярно можеше да се предположи. Прекалено е добра и адски последователна, за да е мъж :D

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 3:08 pm 
Аватар

Правех паралели между Ед и Майлс на Лоис Макмастър Бюджолд. Има и други неща, готино е, не казвам, че има някакво значение за качеството на мангата, дали автора е мъж или жена :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 20, 2009 5:10 pm 
Аватар

Цитат:
дето някакси започна да ми омръзва, че хомонкулусите все се съживяват

това и мен вече почна да ме дразни, само Lust остана да се завърне :lol:

Цитат:
изчезналият Брадли ще се появи. И ще стане едно хубаво меле.

това трябва да се види, но не е изключено фюрера, да е тръгнал да гони Mustang :hmm:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 14 [ 203 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]