Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2007 4:25 pm 
Аватар

.....................

Последна промяна Darkprince на Нед Сеп 30, 2007 2:14 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 8:04 pm 
Аватар

......................

Последна промяна Darkprince на Нед Сеп 30, 2007 2:14 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 8:58 pm 
Аватар

Darkprince написа:
O.M.F.G. :(

Докато четях последните 2 чаптъра това си го повтарях без да спирам и сега мога да кажа ОМФГ..ОМФГ...ама честно то бива бива ама...тия хора знаят ли какво правят. Феновете ще получат сърдечен удар на стола :shock: А аз най-спокойно си ядях бисквитка...да, яхях я..
Не знам от къде да почна, най-добре от миналия чаптър
-Ашура-сама, съжалявам за всичко, най-вече за шизофренията, която ви лепнах :( . Знаех си, знаех си, че тази гадина ще умре като казва нещо супер гадно и го направи. И всичко, което е правил наистина е било за Юи :shock: . Имаше някои неща, които не схванах много от последите чаптри около това как убийството на Ашура въздейства на проклятието, но след малко ще отида пак да ги прочета и може и да ми се вържат нещатата...
- И това беше гадно. Ама много. Значи чак сега се сетиха да ни кажат какво е станало в кулата и чак сега всичко си идва на мястото. Не е честно ФУР да мъчи толкова Юи. Не стига, че живееше с угризения, че Фай го видя и му каза "ти ме уби", че Ашура му го натякваше двойно повече, ми и то било пълна лъжа..
- Спомням си някой беше..су-чан ли, абе няма значине. Та беше казал/а "Subaru, at least you`re not Fay", но сега дори и това е меко казано. Въобще през колко неща ще мине и ще оживее този човек О.о. Едва се крепи на кръв, а сега и живота му зависел от оставащата му магия. Някак си още повече си го хоресвам като гледам как въпреки всичко дори за момент и то още от детството си, не е помислил наистина за себе си и винаги се опитва да помогне даже и това в повечето случай само да създава проблеми за Куро-сама.
- А въпросният, Куро-сама де, вече наистина надмина себе няколко пъти. Не знам дали Кламп следят Клеймор, ама да не мислят, че той ще може да си вземе ръката и да си я прикачи после :shock: . Това е ръка бе, хора. Айде счупени нокти, извадени очи и неподвижен крак добре, ама цяла ръка...Следващият кой е? Може на края от Шаоран да остане само глава. Не знам да се смея ли, да рева ли, но си искам Куро-сама с 2 ръце пък не ме интересува как! Иначе това, което направи беше извън всякакви граници. Изпълни ме с невероятно уважение. Напоследък ми беше писнало от герои тип "Ай уил протект ю!", а Куро-сама без да каже нищичко вече направи толкова много, че чак...
- За финал, сплаш страницата на последния чаптър ме изпълни с фенгърска топлина. Красота :D
Като цяло убийствени чаптри. особено добре ми дойдоха в комплект. Кламп вече надминават всякакви очаквания и всякакви граници...
Darkprince написа:
Haruka, тъй като знам, че следиш форума на TRC (мисля, че се сещаш за кой говоря ), ще може ли да ми припомниш, Neither-sama ли беше, който/която каза, че обицата на Mokona ще изиграе важна роля ~~~XD Мисля, че беше тя. Както и да е, това ти го оставям за домашно

По-добре не споменавай за домашно, че както си ги пиша съвестно, ще взема да изчета целия форум, за да го намеря :lol: . Иначе се сещам и аз, че някой го беше казал, но също не помня кой. От любопитство ще видя де, даже и да не е целия форум :Р.
То наистина е логично нещо де. Някак си едва ли щеше да си е просто за украшение, а и щом Юко и Клоу са ги правили значи имат много повече функции от тези, които сме видели. :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 1:38 pm 
Аватар

.......................

Последна промяна Darkprince на Нед Сеп 30, 2007 2:13 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 2:09 pm 
Аватар

Darkprince написа:
Щеше да стане много интересно, ако пък Yui беше убил Ashura=> край с проклятията

Ами ФУР нали казваше, че ако Юи убие сам Ашура и той ще умре и няма да има нужда да се активира проклятието. Тук не схванах много дали има причина да умира или ФУР смята, че няма да издържи на стреса и ще се самоубие?
Darkprince написа:
Колкото до Kuro-sama, искам само да оживее, нищо друго.

Не го казвай, защото като гледам герой на Кламп ще се окаже, че може да живее и без никакви крайници и тогава "само да оживее" ще звучи зловещо...
Но няма да умре де, защото тогава и Юи умира и си оставаме само със Сакурите и Шаорановците.. Сега сигурно ще трябва Юи да се размърда и да приложи по някакъв начин лекуваща магия, която незнайно защо единствена не може да прилага.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 4:09 pm 
Аватар

..................

Последна промяна Darkprince на Нед Сеп 30, 2007 2:13 pm, променена общо 3 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 10:09 pm 
Аватар

Darkprince написа:
Ама то не остана нищо, с което те да трейдват :?

Ъхъх винаги има, спокойно. Сега е момента Шаоран да се намеси и да предотстъпи някой крайник, така и така ги има в излишък..
Иначе то се е видяло, че ще просят от Юко, ама тя до колко ще може да помогне не знам. Може и да е дошъл момента за Томойо да влезе, но не я искам..
И сега защо трябва да ни мъчат без чаптър другата седмица тъкмо на най-интересното :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 6:39 pm 
Аватар

Еее стига бе напълни се с инвалиди тая манга! Хора без очи, хора без крака, хора без ръце,.....хора без сърца!!!(сори Sayan-е аз просто не съм в ред :mrgreen: )

Курогане още повече ми се издигна в очите и ми стана мъчно за него, за онова дето остана от от него, де, онова дето още мърда....(наистина не съм в ред..от шока е)...Но надеждата умира последна,аз даже вече си представям как Юи с игла и конец ще закърпи обичия на всички герой...(малеее спирам, че пак се олигавих!!! :oops: )

И Haruka да не си яде повече бисквитите докато чете Тсубаса, че ще вземе да се задави и да пукне и кфо ша прайм без нея....?! :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2007 8:58 pm 
Аватар

Kyaaa Sugooii *fangirling*
Невероятни моменти имаше в този чаптър. Изражението на Куро-сама когато Юи го удари беше безценно. А Юи..никога не съм го виждала в такова състояние. За първи път изглеждаше като истински силен, стабилен и оптимистичен човек. Цялата атмосфера около него беше различна. И каза "Куро-сама", толкова ми липсваше това :)
Томойо не беше неочаквана сега. За нея ми е все едно общо взето. Но много се зарадвах, че обясниха от къде Курогане знаеше, че трябва да се остави ръката и меча. Обяснението беше логично, но източника на информация не беше ясен. Но за ръката май няма връщане :(
И последните 2 страници загатват пак това за Шаоран и Уатануки хм..Може би сега ще се съсредоточат повече върху него, което от една страна е добре, но след цялото внамание отдадено на Юи, няма да ми е чак толкова интересно..
А да и цветните странички са красивички. Особено Юко-сама.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2007 5:07 pm 
Аватар

...................

Последна промяна Darkprince на Нед Сеп 30, 2007 2:12 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2007 10:06 pm 
Аватар

Хе-хе че как Куро-сама ще умре от някаква си ръка. Докато има поне един крайник все ще оживее някак си. Това за протезата дори не ми беше минало през ума. Няма да е лошо, че иначе само някакъв развяващ се ръкав ще остане...След като варианта за клеймор явно отпадна :Р
Впрочем това за ръката е поредния хитсузен. Ако Юи не му беше "вградил" меча със силите си, това, което направи въобще нямаше да проработи.
Аа за Томойо наистина изглежда доста по-голяма. Но се чудя в такъв случай как точно тече времето за пътуващата групичка и дали не зависи от всеки поотделно. Сравнения с начина на рисуване не можем да правим, защото той просто се е променил много от началото на мангата и аз не мога да преценя дали са одъртели..
->
Darkprince написа:
Само по-леко с "мъжката дружба" :lol: :x

Хъхъ няма мъжка дружба, те са на друго ниво :mrgreen: *скрива се в ъгъла*

За Уатануки и Шаоран това си е добра теория, но много ми се иска да не е така. Не искам Уатануки да връща сърце :( Що за същество е той обаче..Все още ни държат в пълно неведение за него и накрая какво ще се окаже..ще го направят на части, за да ги разпределят м-у Тсубаса групичката..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 01, 2007 3:03 pm 
Аватар

Цитат:
ще го направят на части, за да ги разпределят м-у Тсубаса групичката..
Ужас! Вече си представям как нашите мили герои яростно разкъсват бедния човечец...
Ама не можв Куро-сама да остане така! Юко трябва да се намеси!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 1:25 pm 
Аватар

littleVillain, и на мен ми се иска, Kuro-sama да не остане с една ръка и да му прикачат някоя high-tech-протеза ~~XD, ама не.

Та за новия chapter: нещо много заплетено взе да става.:roll:

Първо за Clow: явно предположението ми, че Clow и Yuuko-san са имали джиджи-биджи отношения, се оказа грешно :lol: Нещата са по-сериозни отколкото изглеждат. (Тата-Тата-ДЪМ) По думите на Yuuko-san излиза, че Clow и FWR са доста амбициозни (чудех се за "егоисти", но ми се стори прекалено, макар че да си налагаш твойте виждания за бъдещето на другите (хора), не че го няма това и в реалния живот :roll: , е малко.....нали.... :? ;сега това че използват различни методи, целта си остава една и съща :roll:. TRC започва леко да заприличва на FMA по това, че нещата се завъртат около живота и бъдещето на хората, stuff like that . :roll:

Kолкото до Yuuko's monologue of doom™ (фенгърлите ШЪ мЪ уморЪт с техните изрази :lol: ), както и появата на Watanuki обяснява и повечеотмесец-отсъствие на xxHolic - явно следващото волуме е последното (за xxHolic) и мaй няма да има повече crossover-и. (ъъъъ, а може би ще има :roll: )

The Watanuki-RІSyaoran-relationship: онова, дето го писах за сърцето, май пак се оказа фенска фантазия :lol: ; вчера, четох из форума подобна като моята теория, ама една от фенгърлите просто я разби :lol: Ама не мога търпя да не знам. Как е възможно да познаеш нещо, като нямаш нищо повече от недомлъвки и "My mum and papa told me"-stuff (Х_X). Мен са ме учили, че една история е интересна за публиката, когато тя знае всичко, което става на сцената, докато героите - не. Сега CLAMP са се доказали като Великите Инквизиторки™, в това няма спор. :lol: Ми така е, като не мога чакам да се посъберат повечко chapter-и тогава да ги прочета накуп. :lol: But never mind :)

Списъкът с клиенти на Yuuko-san си продължава да расте :lol: Сега и Tomoyo :roll:

Друго: май Yuuko-san също не е била много съгласна с Clow. :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 10:35 pm 
Аватар

Нях, след този чаптър всиичко ми се обърка в главата. Имам намерение да препрочета част от Тсубаса тия дни, така и така нямам какво да правя /имам, но това е друг въпрос/
Та ще се опитам докато пиша, да си изясня някои неща. Може даже да си начертая родословно дърво :lol:
Ок, първата тема на чаптъра определено беше за Шаоран и Уатануки. По изражението на лицето на Шаоран си личеше, че страшно много държи на Уатануки, може би повече отколкото на Сакура..Защото както той се изрази, фактът, че признава Сакура за най-скъпият си човек не идва от него, а от клонито. Завърта се някаква връзка м-у Шаоран, Сакура и Уатануки, която няма как да разбирам -.- Вярно е, че Сакура е родена на 1ви Април, и Уатануки също. Но за Шаоран не се знае, все пак Сакура определи тази дата. В такъв случай е възможно може би Уатануки и Сакура да имат връзка, в която мястото на Шаоран е под въпрос..
В момента Уатануки не си спомня имената на родителите си, което не мога да разбера дали знае, че забравя или може би не е помнел. Възможно е спомените за родителите да са вградени и той да е син на Клоу примерно О.о`..оставям тероията, че е нещо направено, защото в Холик казаха, че е човек.
А Шаоран пък верно-мама и тати казаха...пуф няма ли да си признае кои са те. Особено майката ме интересува, защто всички майки са в пълна мистерия покрити. ^^` (нее това не трябваше да си го помислям..)Но щом те са му "казали" значи или не е познавал Уатануки, а те са му обяснили, че някъде там има един човек, който...,или го е познавал, но спомените на Уатануки от това време се губят.
И от известно време много често се сещам за Фуджитака и как е "прибрал" клони. Няма начин да не е хитсузен още повече като Фуджитака се е занимавал с руините в Клоу и е знаел, че има нещо там. Освен това, впъреки че не е хубаво да намесвам двете истории, в Кардкаптор Фуджитака е баща на Сакура. Ами ако и в Тсубаса е така, а Клоу е "взел" Сакура от него и му е казал да се грижи за Шаоран..? Това означава, че Клоу не е баща на Сакура и може да е на Шаоран или Уатануки евентуално О.о
Лол, стана големият въпрос-чий баша е Клоу. Сигурно ничий.
Darkprince написа:
The Watanuki-RІSyaoran-relationship: онова, дето го писах за сърцето, май пак се оказа фенска фантазия :lol: ; вчера, четох из форума подобна като моята теория, ама една от фенгърлите просто я разби :lol:

Не знам дали е било в същата тема, която аз гледах, но ми се стори доста по-различна и доста объркана теория.
Така или иначе възможните взаимоотношения не са безкрайно много-роднина или някой, притежаващ част от него или нещо напълно ново и неочаквано, измъкнато от дълбините на откачения мозък на Агеха /или евентуално някоя от дригите 3/

За втората част или монологът..т.е. разговорът на Юко с Мокона -добро обобщение на някои неща и още малко нова объркваща информация.
Къхъм и тук идва въпросът какво е дошло както ФУР го иска и какво не..
Значи той е предвидил дъ тюб и Сакура и Шаоран в нея до колкото помня. Но не е предвидил, че Сакура ще се раздели на две. Ако не се раздели, как тогава ще се.."побере" вътре? Освен това защо точно с Шаоран след като в края на Селес арк казва, че който и да оживее е все едно /т.е. Юко го казва де/ Ъм, щом е все едно защо точно Шаоран ми не Курогане примерно..И защо му е човек със Сакура на това ниво след като има клонито..
Значи тук пак му объркват плановете и не само, че всички се измъкват, но и отиват в Нихон. И се окзва, че Томойо знае всичко..И е платила не се знае какво обаче. Сто на сто е било нещо много гадно, щом чак Юко го признава.
Нямам сили повече ня...
Clamp, give me a break (And no, I don`t mean another week without a chapter -.-)...Искам да знаам.
П.П. Съжалявам всеки, който е прочел този пост :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 04, 2007 12:01 am 
Аватар

Ами хайде и аз да се присъединя...ако нямате нищо против :) Първо като туку-що прочела я да кажа, че наистина я обожавам историята е страхотна просто. За героите...еми може да ви разочаровам, но съм поредната фенка на Фай-сама :P И на Курогане ест...особено след това, което направи просто безграничен респект имам към него, защото без мн мн да говори и да му мисли направи каквото трябваше...наистина беше велик момент. Що се отнася до Шаоран истинския ми беше малко по-безразличен досега, но след последния чаптър все пак показа чувства :wink: В момента най-интересен ми е въпроса за това какво всъщност ФУР е предвидил и какво не. Щом наистина не е имал предвид Сакура да се разделя така какво е трябвало да стане с нея, наистина ли е трябвало да отиде в съня заедно с Шаоран...къде е казано това и аз пак ли съм пропуснала? :? Ако наистина е така как така ще влязат с телата си там, като Юко каза че не може? Склонна съм да мисля, че Сакура е трябвало все пак да се раздели, но просто не тялото й да иде където тя поиска...Май ще трябва да препрочета малко особено около ФУР. А иначе родовите връзки ми стават все по-объркани...но не мисля, че Шаоран и Сакура имат такава почти съм сигурна. А наистина много майки липсват :P За Уатануки и Шаоран не смея да пиша много преди да съм прочела Холик. Иии имам чувството че нищо смислено не написах накрая :P

П.П. И няма чаптър следващата седмица :(

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]