|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 10:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Фев 08, 2010 5:42 pm |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 11:30 pm Мнения: 118 Местоположение: Japan ^^
|
Знаех си, че ми е познато! XD Нямам как, след като съм момиче. -_- ~ ~ ~ Е, всеки с вкусовете си. Аз отначало харесвах само Tyki, но в последствие разбрах, че и у Kanda има нещо специално, което ме привлече и сега заради него ще изгледам анимето отново. xD Allen ми е малко.. не знам, добро е момчето, малко наивен, но добър. Напомня ми на мен. xD И всички казват, че Юю прилича на жена. T_T Maybe I'm a lesbian, след като и Tyki вече е с дълга коса. XD Иначе главата ме остави с насълзени от радост очи. Много ми е интересно какво ще се случи по нататък. Дано не прецакат миналото на Yuu-chan. Макар, че то си е достатъчно прецакано с всичките тея експерименти. >.< ~ ~ ~ P.S. - Радвам се, че имаш фетиш само към трите неща(бяла коса, пач и катана) . . . че ако имаше и към мустачките на оня .. .
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Фев 08, 2010 5:59 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Nope, japanese and beard...Nope, even if he is .img.
Тики е класика, заедно с Джасдеби...За това обичам жени шонен мангаки. Редуцират жените до минимум, но пък бишитата са на маХ ^^
Ю е сладуранка, но пред него в сипсъка на "wanna hug them if they were real and even if they arent" има бая народ.
Аз искам пак да си прокарам идейката за спешълността на Ален,а именно...Той е born с иносенс ве, хора!
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Съб Фев 13, 2010 10:44 pm |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
|
DiaDora написа: Same here . . . T_T Не вярвам да е мортос, няма да е фън без него. Явно ще разберем след като покажат миналото на Канда. ;O
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 1:27 am |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА КАПСА АМА НЕ МОГА ДА ПОВЯРВААААААААААМтолкова *&^%$$^*(* плот туистове отдавна не бях виждала.... лайк,къде ми отиде хубавото шоненче и защо се превърна в убер сериозен полу-сейнен.... изобщо ВТФ .... извинете ме,просто бях зарязала мангата известно време преди първия hiatus.... и ся след бая време реших пак да я догоня.... ама.... не знам откъде да почна и де да свърша.... Ален е Ноа?!?!??@?!@ Тва изобщо не си го бях и помисляла . . . . . като леген от празно небе ми дойде и Канда не е човек? лайк ВТФ ВТФ ВТФ... никога ама никога нямаше да си го помисля О.о не... просто ше хвана да се откажа от всичко Просто за 3-4 дни изгледах наново анимето и настигнах мангата,и множко ми дойде.... .....отказвам се от нататъшни опити да изразявам мнение *стоварва се в ръцете на Зен с трагична физиономия и ръка на челото*
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 2:11 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Аз пък си искам Кросссссс ....ако ще и гнусен хентай да я направят мангата,и с лолита и роботи да я напълнят........ ако ми върнат Кросс съм готова сичкуту тва да изтърпя и I SOLEMNLY PROMIS, дори да го изчета без грам скип. Не ТРЯБВА, не МОЖЕ да е ......... , дори не ща да го произнасям. Баси и туиста, сфари ме много неподготвена .
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 4:26 am |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Нененененен,и според мене не е умрял,спокойно *patpat* o.o Лайк,бас ловя,че е направил някоя магия... и дори и да си остави пищова,Мария още е с него... ддз,някак си ми се вижда нереално да е умрял -.= Тоя лисугер винаги има нещо скрито в ръкава
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 3:20 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Клати си краката и Мария на некой тропически остров, докато нашите си вадят червата един след друг ^^
Ели, как си? Мене ми умре нета, но разбирам, че не е като да не ти е изтекла кръвчицата....Аз не мрънкам за тая манга, щото съм мрънкало, а щото е УБЕР добра лайк "искам-тези-бишита-с- всичките-им-рани-и- проблеми-да-ги-лекувам". Вчера докат ми дролеше си мислех, че след Шинджи Ален е едно от най-изнасилените емоционално главни чибита, а все още не е емо ><
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 4:47 pm |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
|
elizabeth99 написа: и Канда не е човек? лайк ВТФ ВТФ ВТФ... никога ама никога нямаше да си го помисля О.о Е, че как бе жена. То неговото държание човешко ли е, питам аз? xD Пък и красотата му . . . не е от нашия свят. *melts* Не знам, аз харесвам мангата. Единственото, което липсва е СЪВСЕЕЕМ малко романтика. Може би.. а може би не. Притеснявам се, че романтиката ще развали нещо в цялата работа и всичко ще suck-не. =D Допада ми как се развиват нещата, ще я следя със сигурност. ^.^ - - - P.S. - Кога ли ще излезне нов чаптър? т_т edit: Открих причина, която би ме накарала да спра мангата. Kanda x Lenalee . . . >_< i don't like her at all . . . xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 6:01 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
|
Zenith написа: Клати си краката и Мария на некой тропически остров, докато нашите си вадят червата един след друг ^^ Dude,i saw it най-лошото е,че не бих се изненадала XDDDDDD Zenith написа: Ели, как си? Мене ми умре нета, но разбирам, че не е като да не ти е изтекла кръвчицата....Аз не мрънкам за тая манга, щото съм мрънкало, а щото е УБЕР добра лайк "искам-тези-бишита-с- всичките-им-рани-и- проблеми-да-ги-лекувам". Вчера докат ми дролеше си мислех, че след Шинджи Ален е едно от най-изнасилените емоционално главни чибита, а все още не е емо >< Не само кръвта,ми и мозъка ми изтече.... Х.Х Майна,днеска почти два часа отказах да стана,размишлявах върху мангата и не можех да възприема кфо стаа... съвсем се счупих,мани XDDDDDDDDDDD Allen направо ... асдф... света ми се срути. Pepper_coOkie. написа: Е, че как бе жена. То неговото държание човешко ли е, питам аз? xD Пък и красотата му . . . не е от нашия свят. *melts* Не знам, аз харесвам мангата. Единственото, което липсва е СЪВСЕЕЕМ малко романтика. Може би.. а може би не. Притеснявам се, че романтиката ще развали нещо в цялата работа и всичко ще suck-не. =D Допада ми как се развиват нещата, ще я следя със сигурност. ^.^ - - - P.S. - Кога ли ще излезне нов чаптър? т_т edit: Открих причина, която би ме накарала да спра мангата. Kanda x Lenalee . . . >_< i don't like her at all . . . xD Романтиката,която на мен лично би ми допаднала не включва никакви женски,още повече Lenalee. Allen x Road, или нищо,и именно защото самата мисъл е яко CRACK. Иииии да ти кажа не вярвам да развалят шонена с романтика... лайк,дося аз лично шонен,дет има по-сериозно романтика не съм виждала,щото нали се сещате,че половината фенове заминават на момента
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 8:54 pm |
|
Zenith |
|
|
|
Dude, тва е шонен правен от жена! Пълен е с бишонени и всички, освен Линали са яки мацки, но нема романс...Що? Щото мацката знае колко много рмазим жени да пипат бишита!!!! xD Аз след всеки чап съм в поне 30 минутен транс, отбелязващ новия ШОЦК, който ме е ударил, факт...xD Мене продължава да ми е интересно къде е Лави в целата история(не тук специално)...Линали реве, Ален спасява света, Канда краде панделки, Миранда реве, Крори нещо урежда сметки с Джасдеби сигурно, но малкото еднооко биши го нема никакво...не знам що живея с идеята, че ше му утепат дядото и преди смъртта си дъртия ше му каже кво аджеба са буукмените, кво са праили предния път, що са с екзорсистите, защот имат право на Иносенс, що сексито е с едно око и т.н, и Лави ше изкрейзи много по-брутално отколкото в света на Роад ^^ Вчера зарад Ели прегледах старите чапове и...Аве, Лави и дедето си говорят с мисли ве!!!!!!!!! Смисъл толкова хинтове и НИТО ЕДИН ШИБАН ОТГОВОР, даже за Канда разбрахме кво му е на изнасиелното телце, само Лави е в осма глуха, а е толкова як...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 9:08 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
|
E и до него ше стигнеме,няма как иначе бе о.О
Бтв аз почвам някво да се съмнявам дали тва е същата мангака...срсл,за човек,дет за няколко дни прехвърли сичко и тия лапета буквално ми пораснаха пред очите,арта УЖАСНО,ама УЖАСНО се промени,няма как поне капчица съмнение да няма... още повече,че и самите герои супер се промениха О.о;;;
Тва за общуването с мисли и аз го видях ,ма не му ударих много мисъл,щото ми дойде too much information за супер малко време XDDDDDDDDD Предполагам,че ся след като свършат (???) историята на Канда ,ще има малко време нда отдъхнем и после ше почнат Лави.... ме се съмнявам да минат без него о.о
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Мар 02, 2010 6:07 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
|
*крещи в отчаяние* Srsl,ебахти краткия чап....... и как мразя флашбеци... късат ми сърцето... въпреки,че пак разбрахме някви гадорийки за Оrder-a И ми е сад заради Канда Т.Т Road все така още си харесва Ален,тряя да призная,че кат му метна на врата бях изкушена да си го оцветя и да го направя на профил... xD Арта продължава да няма нищо обо с предишния,ся пак се загледах ..в краката на Road напр,преди не бяха толкоз клечки *въздъх* Както и да е... имам тягостното чувство,че ще видим края чак след ~ 10 години,както са го подкарали
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|