Let the bodies hit the floooooooooooooooor Малко беше прекалено как с по един удар ги смаза всички. Поне Шигематсу трябваше да окаже някаква, макар и малка, съпротива.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Торико кво вика "както сме сега", след като коня го смля за секунди и добре, че беше демона. А Торико няма ли да се запита какъв е този демон..? Иначе тъкмо си мислях как по натам коня ще им помогне нещо, а то още сега стана.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Заглавие: Re: Toriko
Публикувано на: Пет Окт 03, 2014 1:26 am
krish
Ъмм... наясно сте, че голяма част от зверовете и храните са по идеи на фенове? Редовно му се праща арт с дизайни на зверове и храни, а автора се мъчи да ги вкара ако може някъде. Споменавал е че не всички идеи може да вкара и използва в историята. Специално тази акула се вижда, че и тя е по идеята на някой. Виждал съм доста от изпратените му артове и на някой от тях има и името и годините на този пратил я. Не пращат само "деца", но и много хора между 18 и 29 години.
Е това си е вярно и наистина е доста тактично от тяхна страна. Просто в един момент гледаш някви сърца, ръце, и глави да хвърчат, а в следващия влакче за 5 годишни.
То може фенове да му изпращат идеи, ама автора решава кои от тези идеи ще включи в историята. Мен не ме кефи самото появавяне на тая влакула, а не кой я е измислил.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Публикувано на: Чет Ное 13, 2014 7:20 pm
deathrazor
Мислех си, че Pair може да се окаже, каквото в крайна сметка се оказа. Ама не вярвах, че авторът ще е толкова прост. Ако сега до няколко чаптъра стигнат развръзката с Бамбина и продължат натам, ще ми е много странно. не съм свикнал така бързо да се развива действието в мангите.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Публикувано на: Съб Ное 29, 2014 12:24 am
6iblio
Понякога имам чувството, че мангаката има за цел да покаже неща, които до сега не сме виждали никъде другаде. Което често го води (и нас с него) до мега странните решения Като тази "битка", макар че не заслужава така да се нарече Абсолютното безумие хех
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения