|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 9:47 pm |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Род? Роуд...? Тая малката нали? Тя е жива. Показаха я, след като Графа си прибра Тики и отидоха там в тяхното си измерение. Като се появи Лулубелката показаха и Роуд доколкото помня....
Тая манга направо ми разказва играта. Става все по-брутална и по-брутална >_>
Онези, които влязоха с Лулубелката, са левъл 3 акума по моите изчисления. Като онзи дето Линали се би с него. А пък Алън кърти с реплики . Само дето не ми е ясно как ще се справи сам с всичките акуми и силно се надявам да пуснат някой от генералите в действие, щото и без тва освен Алък другите са я попребити, я с потрОшен иносънс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 10:55 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
CaBa написа: Това съм го пропуснал :>. И въпреки това не ми стана ясно как е оцеляла :>. По тази логика нито един Noah, няма да е умрял.
Ми то нито един Ноа не е умрял... без предателят...който може и да е все още жив я в яйцето я в самият Ален
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 02, 2007 4:10 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
crazy_little_crow написа: Уаа превърнаха дебелия в ...ммм.. скелетоподобен... Което ти прилича на ? Точно така... на иносеснса на Кросс Мн интересна прилика, очаквах един от тия дето дойдоха да е Кросс под прикритие и да почне да ги мачка в гръб, квото е куче Oni_no_ko написа: Ми тя Роуд е най-старият Ноа доколкото разбрах. Там Графа като даунлоудваше Арка, нали тя се занимаваше с това и май точно тогава казаха, че тя била първата или нещо такова. Абе трябва да го намеря, за да съм сигурна, ама мисля, че точно така беше А иначе ония Канда дето се би с него май умря да...
Така е дамм..
Та сега и моя коментар. Мале е са стана мелян чипс Алък рядко се заканва и влиза толкова рязко. Чудех се от къде, ама това да кацне с меча бе превъзодно изпълнение. л3 акумите не са проблем, проблем са Лави и Канда, които 1000% ще дойдат, размахвайки столове и маси, поради липса на оръжия Ма не виждам как ще седят бездейно Ма за тва я има мантията на клоуна Ще е неестествено, ако цялото HQ не се исипе. Такава безкруполна атака... Ок - ноата лесно е минала, а акумите? През арка? Тая война стана твърде димензионална @_@ ♥ //wants moar
Последна промяна SayanMk на Нед Дек 02, 2007 4:28 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 02, 2007 6:53 pm |
|
Атлантис |
|
|
|
Боже, Боже, тая манга верно взе да става брутална @_@ Последния чаптър не ме впечатли особено много, обаче... Радвам се само, че Лулубел се появи Но сега ще трябва да гледам тъпата физиономия на Ален, докато се опитва да ги размаже, те естествено ще го пребият почти до смърт, след което ще се появи някой, който да му спаси задника~
А относно Крос, това май наистина е нещо модифицирано от него, много ме съмнява да е трети иносънс. Стига вече, ще се продъни от сили тоя ._.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 02, 2007 7:55 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Oni_no_ko написа: Едит: Ема Мана прокълна Алън, защото той го превърна в акума. Няма как да е прокълнал и Кросс
За мене това лично не е проклятие :>, иначе може Mana да е дал на Cross тази сила за да може да се вмъкне в арка.
Има и друг вариянт, Cross да е задянал на Mana гаджето :> и после Mana да е разбрал и да го е проклел :>.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|