|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetman Публикувано на: Вто Окт 12, 2010 6:21 pm |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
е защо бре мен ме харесва как се развива деиствието А и битки имаше до към 140 чап какво се оплаквате толкоз Но това потвържадава теорията ми. Всяка манга прочетена от краи до краи си е все интересна. Обаче като почакаш 1 година за 10 чаптъра и нищо не се случи става доста тъпичка. И все пак ще оставя се натрупат чаптъри и ще стане пак много интересно. Все пак мангата дори не е в средата си има още толкова много неща да се разясняват. Освен това нашите двамца са все още твърде слаби за G3 Радват ме като комбина Доста вероятно е в един далечен план на мангата да станат врагове като супер мен и онзи другия богаташа xD (колко lame пример)
|
|
|
Заглавие: Re: Zetman Публикувано на: Пон Юни 27, 2011 11:59 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Добреееее отново нещо се случва в тази манга и то се случва добре дано повлече този добър чаптър крак (всъщност като се замисля, не знам дали е завършена и сега ги превеждат, или в момента излизат нови ... ааа все тая)
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetman Публикувано на: Чет Юли 14, 2011 2:01 am |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Онгоинг е все още, даже излезе 15ти том декември миналата година. Горе-долу през 6 месеца. Хаитани е мнооого гнусен персонаж
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetman Публикувано на: Сря Фев 01, 2012 5:27 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Покрай задаващото се аниме реших да почна мангата, която отлагах защото не исках поредната безкрайна манга да започвам. А ми е в листата от времето когато в спама се пишеше солидно, и някой беше постнал една къравава страничка и ме заинтригува.
Започнах с one shot-а. По клиширано нещо не бях чел. Никога. Малко ме предубеди.
После началните цветни странички на 1ви том ме надъхаха, но после отново фал - малко дете със супер сили, което всъщност не е малко (?) и не е човек, който ще трябва да се научи на човешките емоции за да стане като тях, може би. На това ми заприлича историята от 1вия том. От страничките които бях гледал/синопсиса и от аниме тийзъра ми се струваше че Джин вече ще е мъж, не дете, и че е човек който по някакъв начин се сдобива със супер сили... Предполагам бързо ще се смени бързо възрастта му поне... Честно казано не само че не ме грабна до сега историята (дори с мистерията която вкара с плейърите и този който искада ги унищожи), а ми се струва изключително клиширана и скучна. Макар че има доста добри рязания, това с лицето на стриптизьорката беше добро.
Ще почета още, виждам назад Савата казва че мангата се променя, мисля поне до момента от началните странички да стигна и тогава да преценя какво ще я правя. Но може да последва съдбата на Акуметсу - преполових я и я дропнах. До средата на историята не само че ми беше безлична, но и клонеше към по-скучно разитие... Ще видим дали Зетман ще ми възбуди интереса.
Може би ще дабъл/трипъл пуствам в темата, може и нищо да не пиша повече...
|
|
|
Заглавие: Re: Zetman Публикувано на: Сря Фев 15, 2012 4:38 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Добре 11 волюма прочетох, мисля че мога вече да си кажа цялостно мнението.
Началните волюми имаха гадния навик някви лигни които ги очаквах в някакъв умрял шонен да ги бута в действието, но изчезнаха сякаш. Накрая на 2ри волюм бях доста заинтриигуван, но следващите волюми които проследиха Коуга не ми бяха толкова интересни. Добре че имаше violence and rape TM, че да държи интереса. И натам цялостно просто не ми хареса развитието на историята. Да де, тя все още се развива. Нещо като изключително дълъг пролог ми се струва действието до сега. Интересни туистове има, но базата върху която се развива историята просто не ми харесва...
Става мангата, но е много далеч от любимите ми сейнени. Най-подобната манга която съм чел е Parasyte. Малко е безсмислено да го казвам, но паразита е класи над Зет.
Сигурен съм че анимето като излезе, пуберите много ще му се изкефят.
Edit: Изчетох я до последния излязъл волюм (15). Доста ми се повиши мнението за мангата.
|
|
|
Заглавие: Re: Zetman Публикувано на: Чет Май 24, 2012 12:10 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Много яка манга, изчетох я и аз... Сейненчееее! Хаитани е новият ми evil mastermind любимец! Анимето няма нищо общо, за съжеление Ако анимират сейнен вариант по мангата ще е Мечти!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetman Публикувано на: Пет Юли 20, 2012 5:16 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Някой да има представа откъде мога да намеря чаптъри след 192ри? Попадам само на китайски сканове стигнали дотам. И въобще има ли още излезли чаптъри след това? EDIT: Оправих се, мерси ), намерих до 201ви
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|