|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naoki Urasawa's Billy Bat Публикувано на: Съб Мар 12, 2011 6:45 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
ехаа последният, 53, чаптър, хвърли много светлина върху мангата (прескочил съм около 20 ) хареса ми, ще я замразя пак и ще изчакам да я завърши
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naoki Urasawa's Billy Bat Публикувано на: Съб Май 11, 2013 3:42 pm |
|
DearFear |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 13, 2011 1:41 am Мнения: 403 Местоположение: Варна
|
хванах се изчетох я мангата за 2-3 дена и след като някакси едва продължих да я чета и не ми харесва и все пак е велика
|
|
|
Заглавие: Re: Naoki Urasawa's Billy Bat Публикувано на: Съб Фев 01, 2014 1:41 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Тук вече нещата звучат сериозно. Отиваме на луната, а? И Кевин не мисли, че ще нещо добро ще излезе от това. Щеше да има да учи много от Ямагата, ако имаше как. Не ми харесва как засега няма никакви изяви освен това да рисува. И не се пита много много какво точно се случва. Просто рисува. Сякаш малко като марионетка го дава.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naoki Urasawa's Billy Bat Публикувано на: Нед Авг 17, 2014 5:33 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
123-та глава: Тези чифри на свитъка, които свършват с 2001/9/11 Имаше доста неочаквани разкрития в последните няколко глави. Аз не очаквах Девиви да го видя повече. А още по-малко, че оригиналния Кевин е жив. Засега обаче само ни го споменават, още не сме го видяли. Интересно е как Били, който говори с втория Кевин е объркан, защото момчето промени комикса. Честно казано не мога да предвидя накъде отива автора с всичко това. Но ще видим. Изкефи ме как беше включил с комиксите и събития от по-новата световна история.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naoki Urasawa's Billy Bat Публикувано на: Вто Сеп 23, 2014 1:29 am |
|
krish |
|
|
|
Преди време си спомням, че започнах с мангата и съм я оставил. И сега си припомних всичко и стигнах до 125-та глава. Наистина се радвам, че чак сега я настигам и така мога да осмисля всичко до сега. Харесва ми как се движи историята и ми е чудно дали ще стигнем и до наше време.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|