На наще им трябва 1 минута да направят ваксини, ако знаят с кой докато на Йокоя повече за да разбере кой е заразен, така че губенето на време не е лош ход. А и е възможно да са направили контакт с онези които уж се отказаха от играта.
Малко вече не помня много подробности от предишните глави и честно казано, изобщо не схващам какво направи Иокай тоя път. Иначе, като гледам, на дебеланата не й остава много преди да предаде старчето.
Еми те още не са обяснили какво е направил....предполагам е нещо от сорта -> другите ви мамят, гласувайте за мен, щот така или иначе имате от моите медалчета и/или им е дал допълнителни медали -> никаква печалба, но победа над останалите, в крайна сметка той не го прави за парите
Трудно бих си представил да се откаже толкова лесно от пари... Пък и ми изглежда някак жалко да е това. Пък и Jump не би оставил нещата просто така, колкото и тъп да е. По-вероятно е да използвал само Jump, тъй като по-малко медали би дал, пък и той все пак им е "лидера".
Jump има по 2 медала от всеки от групата на Акияма. Освен ако Йокоя не е дал повече не виждам как може да го привлече на своя страна. А той вече и дава на ония плешивия мисля. Съществува и възможността всичко това да е план на Акияма, ама Йокоя се засмя и не беше изненадан, така че това отпада. Мах да са се съюзили...
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Заглавие: Re: ~Liar Game~
Публикувано на: Съб Юни 05, 2010 3:07 pm
Hikaru
Акияма и Йокоя да са се съюзили не ми се вярва... По-скоро зализания е измислил някой номер и е подлъгал Гая. Според мен първо ще изгори старчето, а тези двамата ще се надхитряват до края.
Наща мацка нали все още е в играта. А пък В момента дори Йокоя да спечели- няма да направи печалба. Както почти всяка игра в Liar Game, победителя не е този който взема най-много пари. А и маскираните си говореха нещо за контрол на информация, най-вероятно има нящо което Акияма е крил досега.
PS: Излезе 127- Това не го очаквах, но Йокоя беше много прецакан
Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 1:00 pm
Hajutze
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения