|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 06, 2008 5:52 pm |
Hajutze |
|
|
|
duuuh
то ама хич не се набива на очи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 09, 2008 2:31 pm |
|
Kae |
|
|
|
Има време де, може по-нататъка и тя да се появи.
Иначе мангата почнах да я чета много отдавна, всъщност малко преди да почне анимето (и то по пълна случайност). Бях я дропнала, тъпа ми беше. Та чак оня ден се върнах към нея, след като изгледах 13те епизода на анимето. Прекарах цял ден във въргаляне по пода от смях. Всъщност колкото и да мразех Soul Eater като цяло, сега трябва да си призная, че това е една от най-приятните манги, на които съм попадала. Въпреки че половината герои мога да ги посоча по други заглавия о.О Важното е, че става все по-интересно и по-интересно^^
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 8:09 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Тъъъй стигнах до 51-ви и аз най-накрая. Да си кажа мнението за мангата като цяло. Първите два тома много ми харесаха основно заради игрите на думи. Голям смях падна Лошото е че после до голяма степен ги заебаха >< Героите не са лоши ма не ми правят особено впечатление. Освен Щайн и Медузата. Те са готини. Другите са яко generic. Е с изключение до известна степен на Kid и баща му. Битките не ми харесват особено :/ Твърде кратки са и въпреки че биха могли да са ефектни не са представени добре в мангата. Очаквам, че в анимето много биха ми харесали ама като не е завършено още...не мога да го гледам >< Арта е много готин и яко шантав. По-би ми харесало ако е както ги нарисува manga-ka-та на full moon (без wo sagashite) ма пък така си имат определен чар ^^ Тъй или иначе ще продължа да я следя ако не друго поне заради Медуза. Много ме кефи мацката ^^ Тя е първия главен лошко, който 100% подкрепям ^^
И да през август ще си излезе следващия чаптър.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 10, 2008 7:40 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Достатъчно? Още не са се справили с паячката, пък Медуза-сама не се знае какво върти, да не говорим, че третата сестра не се е показала.
Като цяло, Бураку Стаару голям нарутовец стана - но с coolness аура около него, не като ревльото с оранжевата пижама...
А Тсубаки-чан е тооооооолкова сладка <3 (Относно еленът - не се ли разбра, че туй си е пак Тсубаки-чан, просто част от душата и, накрая се трансформира в нея рогатото.)
Ким е сладка, имаше пантсу шот - одобрявам. Нали знаете как е в шонен мангите, силата на любофта и т.н. Нормално и очаквано. Не съм и искал друго.
//Имаше як фенсървис в банята също така - двойно одобрявам. И bu-tan как натиска мишките.
Като цяло екшън сцените са ок само, чат-пат има някой интересен ъгъл (иначе в анимето изглеждат доста добре анимирани, няма спор).
Историята има ужасен пейсинг, ма на кой му пука. Героите тук движат всичко и наистина ме кефят училищните взаимоотношения на хлапетата и как се карат и сърдят - страшно правдоподобни са. Развитието на персонажите е една идея повече от наруто-блийч-insert random shonen manga here, което много ме радва. Не е точно сейнен ниво, но близко...
Медуза-сама и Щайн бяха просто убиец комбо. А тя и в соло кърти... искам да си върне тялото T___T.
Преводът не ме кефи, събът на анимето ми се струва по-удачен и логичен (дори да не е по-точен).
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 11:36 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Хмм, не лош чаптър. Очакваш Soul да направи нещо, не да стане такъв жалък, че да иска помощ... И толкова често излиза тая манга, че всеки път забравям к'ъв беше тоя демон в него и какво иска
Мм добре, Ейбон. Тоя щом е на странта на паяка, що не и направи още оръжия . И сега със "смъртта" на паяка в тъч ни хвърлиха...
Дано поне следващият път видим повече за тоя Ейбон.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|