Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 9:58 am 

Само на мен ли "врагът" ми приличаше на сенсейката на Амамия :o

Тази манга ми харесва все повече с всеки изминал чаптър :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 4:03 am 
Аватар
Цар Алко

Този Oboro взе да показва симптоми още преди да се е върнал в настоящето :shock: , сигурно му е нужно значително по-малко време за да стане PSI юзър. Някаква яка сила ще вкарва, а този Tatsuo не знам за какъв хукна да ги трепе нашите... :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 12:19 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ем версии много. Аз не помня кога са го показвали всъщност, че го търсят.. Но здраве да е. Тоя са като е открил, че може да е Бог в бъдещето... явно е един от разрушителите. Все пак не знаеме още точно какво и защо става. Това може да е той от бъдещето, а не той "преминалия през псайрен" ;]

А айдола токувиж се окаже спасението на наще в ситуацията ;]]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 10, 2008 4:40 pm 
Аватар
Модератор

Мдам, много са версиите. Може от това, че наближават даденото място и активирането на Psi, да става по-бързо. Иначе може и да има някой друг който също си събира армия и ги праща там (главният лош примерно :>).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 8:58 pm 
Аватар

сугоййй още една прекрасна глава, много радва мангата ^^
Някой има ли предположения защо "врагът" е полудял ? възможно ли е от прекалено дълъг предтой да се превърнеш в куку и после в червей/ или някаква друга твар / не би трябвало да е това обаче, защото той (забравих му името) носи маска, която вероятно филтрира псай нещата ... ае много теории малко чаптъри ;(
amamiya :arrow: http://read.mangashare.com/Psyren/chapt ... ge015.html kawaii Изображение

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 10:08 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Това за хората да се превръюат в чудовища след смъртта си е добро, наистина, ма ще видиме. И това, че има друг, освен Намесис, който праща хора също яко звучи...
Всъщност ние обаче видяхме 2ма.... следователи?пазители? Такива като тоя снайпера? В нашия си живот, но пък те нямаха достъп до Псайрен да ги последват. Може би те са от хората, които ще предизвикат бъдещето... Нз що нашия игнорира тоя факт, че така го преследваха... мое да е свикнал xD

Ма па мацката как бързо се докопа до него o_O И са ше го брейнуошне и ще разбере к'во става...? Но сигурно череяка ше се появи от нейде...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2008 3:13 am 
Аватар
Цар Алко

Amamiya най-сетне показа каква и е силата като използва PSI. Поне нашето момиче разбра как взимат тела от миналото и нататък ще се кара без сантименти. Радвам се, че и айдъла разбра Ageha и ще му спести боя от сестра му като се върне, дори може и да намаже нещо покрай познанството си с него. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2008 10:09 am 
Аватар

Какво ли е намислил Oboro :roll: Предполагам че няма само Amamiya да се бие, ще се включат и новаците и дано.... Всички герои са толкова готини, че чак не мога да преценя кой ми допада най-много (по принцип това го определям лесно)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2008 3:05 pm 
Аватар
Модератор

Аз пък не съм много сигурен, че Amamiya влиза в плановете му. Доста изтощена изглежда.
Няколко теорийки се провалиха след като се разбра тоя какъв е :>. Иначе може това да е началото му в превръщането на Tavoo. Можеби така ги правят, но сега е интересно това ядро, какво е, от дей и т.н.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 2:40 pm 
Аватар

Моята версия е че ще се млатят още малко, после Татсуо ще се откаже и ще си спъне, а всички останали ще си се приберат в тяхното измерение...Там ще обсъдят как да възвърнат човека у тавуото и като ги привикат ще тръгнат да го издирват и да го млатят и да му вадят кълбата от гърдите... той ще е някакъв неадекватен, ще го върнат в неговото измерение и хепи енд ... ню арк :D Надявам се да не се случи това де... Друг вариант е да се бият до скапване при което на всички им слагат по едно клъбце и се превръщат в червеи и разни чудовища... Ще погледнем от другта страна на нещата, как чудовищата убиват непросветлените хорица и бла бла... това обаче няма изгледи да се случи :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 2:50 pm 
Аватар
Модератор

Надявам се да не стане така :>, а и без тея кълба умират. То им е източника на енергия. Но от друга страна тоя още не се е превърнал в някой от онея (макар, че още не е сигурно, че се превръщат в Tavoo), такаче можеби има още някакъв шанс да го спасят.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 4:43 pm 
Аватар

а бе то всичко хубаво онгоинг, аз за какво си права труда да търся манга, направо да дойда след 5 години като са излезли
но комент с туй се обобщават всички заглавия в раздела :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 7:35 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

М, да определено трябва да умре тоя...
Иначе си го представете да се върне пак в инвалидната, със спомените си от Псайрен... =/ Яко зле ще му е..
Иначе кефи, че сега фьйешънъ ше ги избави, тоно както и предполагах :mm: Силата му ще е 99% няква приятелско-обвързана, че нали е якото егоистче уж... :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 10:44 pm 

оо усещам как Оборо ще помогне на Агеха да си ползва по-ефективно силите си! Направо нямам търпение! Влюбена съм в тази манга (а както виждам не съм единствена, съдейки по потребителите с вече сложени Сайренски аватарчета и подписи)! ^ ^ :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 11:47 pm 
Аватар

Нямам думи... Честно казано наистина вече незнам как да се изразя :shock: тази манга ми бърка в здравето ( защото излиза само веднъж седмично ^^') Хубав чаптър, по едно време, докато четях, чак искрици прехвърчаха ( ако си мислите че е от някой кабел свързан с компа, да се надявам че не е от това :lol: )... Почвам малко да съжалявам че е шоунен, тъй като лимеса на вероятността да се развие любовна връзка граничи с нула ( демек шанса Амамия да си хване някой от готините батковци, кой от кой по готин (за мен е неопределимо), е 0)..
И в края приканвам разни хорица да пишат някакви си нещица тук, че инак съм заплаха за темата с някои безмислени лигави коментарчета, от сорта на този ^^' гомен, хапят ме чорапките :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]