Тсукуне да умре невъзможно, освен ако не се превърне във вампир след това, но след подобен ъпгрейд шанса това да стане е доста близко до нулата.
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Оле ся се навих и прочетох мангата от началото, до там където е анимирана и да са пропуснали толкова много направо . Та ся за новия чаптер тази форма на нашия мн ми заприлича на освободената форма на вампирите тая която необичат да показват.Аи ми е мн интересно дали накрая на мангата ще се бият тсукуне и мока, все пак ония казва че нашия ще стане като Алукард или нещо от сорта.А ся като тая куруми като го целуна дали ще и стане подчинен?
ПП: Тоя кирия ми е мн интересен къв ще излезе също.Нз само на мен ли ми се е видяло но 1ното му око е на вампир май.
_________________ No Hate,Just Fate
Заглавие: Re: Rosario+Vampire
Публикувано на: Чет Юни 23, 2011 7:18 pm
bloodyshadows
Я дайте линк за долнлоад към чаптера и аз да го видя от 2 сезон ли е или към 3 е и впрочем ще има ли 3 сезон на анимето, и то Тсукуне вампир ли е вече или полувампир или свръх човек че не ми стана ясно
Мангата си прилича с анимето само в началото после е съвсем различна само героите са същите, а и въпроса ти май не е точно за тук.
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Публикувано на: Пон Юли 25, 2011 10:11 pm
ZippyZiggy
Регистриран на: Пет Ное 26, 2010 11:12 pm Мнения: 147 Местоположение: Funky Town
Това с разликата м/у чаптарите и анимето е търговски трик ,същото е при Sora no Otoshimono за да не се губи интерес от мангата.Btw може да очакваме някои много яки неща вбъдеще
Публикувано на: Съб Авг 13, 2011 12:04 am
Al40po
Много интересно тая била лидера на семейството,какво ли е станало с бащата .Имам чувството че няма да се бие с Тсукуне а отнякаде ще се появи онзи който оправи росариото на Мока(все им забравям имената ),а той ще се бие със Akua.И накрая като види новата форма на тсукуне ще се присъедини към екипа.Според мен главните лошковци ще са или Кирия или Онзи дет се представи за приятел на Kahlua.Нямам търпение да видя следващата глава дано по-скоро я преведат
_________________ No Hate,Just Fate
Публикувано на: Пет Авг 19, 2011 7:13 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Хареса ми трансформацията на главния герои, но битките продължават да са ми смотани
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Публикувано на: Съб Авг 20, 2011 1:58 pm
trigun
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 53 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения