|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юли 02, 2015 5:30 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Е, на тях няма тая арка за какво да им вдигат баунтитата, освен че са в екипажа и да ги вдигнат групово на всички. Не си спомням какво се случи с тях, ама ми се струва че няма да са на кораба в момента. Трябва да прочета тази част отново.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юли 09, 2015 4:15 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Айде айде, то и за Дофламинго всички говореха дали някой има шанс срещу него, и за Белия беше същото, нали трябва да има прогрес, лично аз много ще се изкефя на някви ултра обрати и големите 4 да сгънат по някви начини. Саказуки обаче ми направи чаптера колкото и да го хейтват всички :Д
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юли 09, 2015 5:07 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Кид и компания тръгват след Шанкс? Пхахахаха... Немат никакъв шанс. Аз също нямам търпение за новите награди. Ето няколко предположения: Луфи - 400 000 000 600 000 000 (иска ми се 700, ама едва ли...) Зоро - 120 000 000 200 000 000 (може би 250?) Робин - 80 000 000 120 000 000 (най-много 150) Франки - 44 000 000 100 000 000 (там някъде) Усоп - хехехе, с него ще е пезата... Покрай това "Бог Усоп" нищо чудно да стане: 30 000 000 300 000 000 За останалите от екипажа едва ли ще има повишение, а дори и да има, ще е от кумова срама. ПП.: Аз ли грешно прочетох, или Кузан (Аокиджи) се е сдушил с Черната брада?
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юли 09, 2015 10:53 pm |
|
FirePenguin |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
VastoLorde96 написа: Аз ли грешно прочетох, или Кузан (Аокиджи) се е сдушил с Черната брада? Може да прави мръсно на Саказуки или да се е замесил в нещо мръсно още преди да напусне Флотата. Със сигурност този случай ще бъде разгледан подробно на по-късен етап, а засега Ода ни дава жокери. За баунтитата съм съгласен, но мисля, че само на участниците в Дресроза ще им ги увеличат, за да има разминаване... знаете го Ода. А и вероятно сблъсъка с Биг Мам, който ще видим скоро ще се покрие и шепа хора ще разберат за него. Но наистина ще е интересно изведнъж всички Императори да паднат. Света ще е в шок и тогава елате да гледате шоу...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юли 09, 2015 10:59 pm |
poker |
|
|
|
Шанкс едва ли ще го бият.. има и възможност света да е в шок след като шанс пребие и тримата от лошата генерация.. Все пак и това си е оригинална идея. Шанкс ще падне или от BB или от SW, но не и от тях.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 10, 2015 11:02 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Мисля, че Шанкс ще падне от Луфи и то екипаж срещу екипаж. Знам, че няма логика, но Ода надали се влияе толкова от масовата представа как трябва да се случват нещата в One piece. бтв Нами нали е срещу Big Mama сега? Ако Лола наистина й е дъщеря, това ще се покаже в най-скоро време, според мен. И ако теорията за трите сили на Чернобрадия е легитимна, той ще тръгне сега след трети мощен плод. Чий? Леденият? Енел? Нещо, което не сме видяли до сега? И последно - не мисля, че Кид и компания ще стигнат въобще до сблъсък с Шанкс. Или някои друг от 4те императора ще им пресече пътя или Правителството/Маринците.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Юли 12, 2015 7:33 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Точно тези глави най-много ги харесвам И аз съм по-скоро на мнение че Черната Брада ще победи Шанкс, което ще е прелюдието към битката на Лъфи и Черната Брада (както и предполагам Усоп ще иска да "отмъсти" за баща си, който също е в екипажа на Шанкс). Иначе Логрсуе едното не означава непременно че другото няма да се случи, може просто Черната Брада да избута Шанкс от мястото му, но не да го убие, и после накрая на мангата да има финала среща между Шанкс и Луфи, но често казано не виждам истинска битка между тях, по скоро някаква малка символична схватка, дори по-яко според мен ще е Луфи да му върне шапката по начина по който Шанкс първоначално му я даде, където без битки е ясно кой е по-големия пират. Както и не мисля че екипажа на Сънито реално е правило война с Биг Мам, сдружили са се покрай Нами и Лола. Иначе много ми харесва това че Кузан е в партия с Черната Брада. Интересно обаче какви са истинските му мотиви, дали не е под прикритие там просто, може би тайно работа за революционерите? И това забравих да го коментирам миналият чаптър, но само аз ли бях разочарован от това колко лесно беше победен Бургес? Иска ми се Чернобрадите да са по-голяма сила, на този етап дори непобедими от никой (но предполагам този момент ще настъпи малко преди голямата им битка с наще).
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Юли 12, 2015 1:03 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Не, Бургъс трябваше да бъде победен лесно. Защото Сабо тъкмо се появи и е тъпо още рано-рано да го напердашят. Та той едва ли не се възкреси от мъртвите - трябва да изглежда супер мощен.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Юли 12, 2015 5:05 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
При положение че аз предпочитам никога да не беше нито възкресяван, нито въобще да съществува в мангата...
Мисля че един добър пердах от страна на Бургес щеше повече да допринесе за историята - дори мощен тип като Сабо не може лесно да се справи със съекипажник на Черната Брада - поставя летвата за Луфи още толкова по-нависоко, и като я преодолее накрая наистина ще е единствения който може да се нарече Крал на Пиратите. Сега един от опонентите които според мен ще са най-вероятно последните, или поне най-силни противници в цялата манга, беше лесно победен от герой който е наистина третостепенен.
Но като цяло Сабо повече се връзва в картинката ми за героите преди войната. Тогава си мислех че Ейс няма да умре защото бяхме видели много малко от персонажа му и че самата история е направена така че беше представен като че ще има повече импакт в бъдещето. И въпреки че умря, пак мисля че съм прав - просто ролята и идеите зад Ейс се преместиха в Сабо, което ме навежда на мисълта че смъртта на Ейс е силно вероятно да не е била част от първоначалния план на Ода за историята и персонажите (иначе защо по дяволите ще покаже Ейс сравнително рано и наблегне на това колко е важна връзката им с Луфи като братя, много по-късно го убие, и веднага след това, не помня вече колко стотици чаптъра в историята, веднага извади още един герой със същата важност, но не толкова голяма че да го спомене преди това?).
Което от друга страна отново се връзва с това че Парчето силно се видоизмени с годините и в много отношения запада.
Последна промяна Wind_Falcon на Нед Юли 12, 2015 5:08 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юли 15, 2015 12:27 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Wind_Falcon написа: При положение че аз предпочитам никога да не беше нито възкресяван, нито въобще да съществува в мангата...
...
Което от друга страна отново се връзва с това че Парчето силно се видоизмени с годините и в много отношения запада. Съгласен съм. Мислех, че още от анимето е ясно, че Шанкс ще се бие срещо ЧБ? Не знам как ще се развие действието, ама се надявам, тея малките да не се сбият с Шанкс, щот най-вероятно ще победят. Според мен ъпдейт на баунтита няма да има. Няма защо да има. Света е наясно, че нашите момци са спасили острова и че дофи е гей. Не са направили нищо което да си е заслужило увеличаване на баунтитата. Даже би трябвало да им ги намалят, ама... едва ли.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|