Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 26 [ 380 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 5:30 pm 
Аватар

Е, на тях няма тая арка за какво да им вдигат баунтитата, освен че са в екипажа и да ги вдигнат групово на всички. :lol: Не си спомням какво се случи с тях, ама ми се струва че няма да са на кораба в момента. Трябва да прочета тази част отново.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:12 pm 
Аватар

Биг Мам ги свари неподготвени и смятаха да я нападнат. Наскоро като настигах епизодите и чаптърите го видях.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 05, 2015 6:05 pm 
Аватар

Аз повече харесвам моментът където дават индивидуално герои из света на Парчето как реагират на последната информация свързана с екипажа.

Надявам се преди края на лятото да сме навлезли в следващата арка.

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 12:37 pm 
Аватар

Целта на Кид е Шанкс. Хахахахаха, наистина ли си мисли, че може да го победи!? Освен ако не знае някаква супер ултра негова слабост, няма шанс. Света вече разбра за битката, Дофи ще е свален от поста си на Шичибукай. Хайде, Ода, праскай новите баунтита и да минаваме напред.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 4:15 pm 
Аватар

Айде айде, то и за Дофламинго всички говореха дали някой има шанс срещу него, и за Белия беше същото, нали трябва да има прогрес, лично аз много ще се изкефя на някви ултра обрати и големите 4 да сгънат по някви начини. :roll: Саказуки обаче ми направи чаптера колкото и да го хейтват всички :Д

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 5:07 pm 
Аватар

Кид и компания тръгват след Шанкс? Пхахахаха... Немат никакъв шанс.
Аз също нямам търпение за новите награди. Ето няколко предположения:
Луфи - 400 000 000 :arrow: 600 000 000 (иска ми се 700, ама едва ли...)
Зоро - 120 000 000 :arrow: 200 000 000 (може би 250?)
Робин - 80 000 000 :arrow: 120 000 000 (най-много 150)
Франки - 44 000 000 :arrow: 100 000 000 (там някъде)
Усоп - хехехе, с него ще е пезата... Покрай това "Бог Усоп" нищо чудно да стане: 30 000 000 :arrow: 300 000 000 :lol:
За останалите от екипажа едва ли ще има повишение, а дори и да има, ще е от кумова срама. :lol:

ПП.: Аз ли грешно прочетох, или Кузан (Аокиджи) се е сдушил с Черната брада? :shock:

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:53 pm 
Аватар

VastoLorde96 написа:
Аз ли грешно прочетох, или Кузан (Аокиджи) се е сдушил с Черната брада? :shock:

Може да прави мръсно на Саказуки или да се е замесил в нещо мръсно още преди да напусне Флотата. Със сигурност този случай ще бъде разгледан подробно на по-късен етап, а засега Ода ни дава жокери.

За баунтитата съм съгласен, но мисля, че само на участниците в Дресроза ще им ги увеличат, за да има разминаване... знаете го Ода. А и вероятно сблъсъка с Биг Мам, който ще видим скоро ще се покрие и шепа хора ще разберат за него. Но наистина ще е интересно изведнъж всички Императори да паднат. Света ще е в шок и тогава елате да гледате шоу... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:59 pm 

Шанкс едва ли ще го бият.. има и възможност света да е в шок след като шанс пребие и тримата от лошата генерация.. Все пак и това си е оригинална идея. :)
Шанкс ще падне или от BB или от SW, но не и от тях.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:02 am 
Аватар

Мисля, че Шанкс ще падне от Луфи и то екипаж срещу екипаж. Знам, че няма логика, но Ода надали се влияе толкова от масовата представа как трябва да се случват нещата в One piece.
бтв Нами нали е срещу Big Mama сега? Ако Лола наистина й е дъщеря, това ще се покаже в най-скоро време, според мен.
И ако теорията за трите сили на Чернобрадия е легитимна, той ще тръгне сега след трети мощен плод. Чий? Леденият? Енел? Нещо, което не сме видяли до сега?
И последно - не мисля, че Кид и компания ще стигнат въобще до сблъсък с Шанкс. Или някои друг от 4те императора ще им пресече пътя или Правителството/Маринците.

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2015 7:33 am 
Аватар

Точно тези глави най-много ги харесвам :)

И аз съм по-скоро на мнение че Черната Брада ще победи Шанкс, което ще е прелюдието към битката на Лъфи и Черната Брада (както и предполагам Усоп ще иска да "отмъсти" за баща си, който също е в екипажа на Шанкс).

Иначе Логрсуе едното не означава непременно че другото няма да се случи, може просто Черната Брада да избута Шанкс от мястото му, но не да го убие, и после накрая на мангата да има финала среща между Шанкс и Луфи, но често казано не виждам истинска битка между тях, по скоро някаква малка символична схватка, дори по-яко според мен ще е Луфи да му върне шапката по начина по който Шанкс първоначално му я даде, където без битки е ясно кой е по-големия пират.

Както и не мисля че екипажа на Сънито реално е правило война с Биг Мам, сдружили са се покрай Нами и Лола.

Иначе много ми харесва това че Кузан е в партия с Черната Брада. Интересно обаче какви са истинските му мотиви, дали не е под прикритие там просто, може би тайно работа за революционерите?

И това забравих да го коментирам миналият чаптър, но само аз ли бях разочарован от това колко лесно беше победен Бургес? Иска ми се Чернобрадите да са по-голяма сила, на този етап дори непобедими от никой (но предполагам този момент ще настъпи малко преди голямата им битка с наще).

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2015 1:03 pm 
Аватар

Не, Бургъс трябваше да бъде победен лесно.
Защото Сабо тъкмо се появи и е тъпо още рано-рано да го напердашят.
Та той едва ли не се възкреси от мъртвите - трябва да изглежда супер мощен. :wink:

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2015 5:05 pm 
Аватар

При положение че аз предпочитам никога да не беше нито възкресяван, нито въобще да съществува в мангата...

Мисля че един добър пердах от страна на Бургес щеше повече да допринесе за историята - дори мощен тип като Сабо не може лесно да се справи със съекипажник на Черната Брада - поставя летвата за Луфи още толкова по-нависоко, и като я преодолее накрая наистина ще е единствения който може да се нарече Крал на Пиратите. Сега един от опонентите които според мен ще са най-вероятно последните, или поне най-силни противници в цялата манга, беше лесно победен от герой който е наистина третостепенен.

Но като цяло Сабо повече се връзва в картинката ми за героите преди войната. Тогава си мислех че Ейс няма да умре защото бяхме видели много малко от персонажа му и че самата история е направена така че беше представен като че ще има повече импакт в бъдещето. И въпреки че умря, пак мисля че съм прав - просто ролята и идеите зад Ейс се преместиха в Сабо, което ме навежда на мисълта че смъртта на Ейс е силно вероятно да не е била част от първоначалния план на Ода за историята и персонажите (иначе защо по дяволите ще покаже Ейс сравнително рано и наблегне на това колко е важна връзката им с Луфи като братя, много по-късно го убие, и веднага след това, не помня вече колко стотици чаптъра в историята, веднага извади още един герой със същата важност, но не толкова голяма че да го спомене преди това?).

Което от друга страна отново се връзва с това че Парчето силно се видоизмени с годините и в много отношения запада.

Последна промяна Wind_Falcon на Нед Юли 12, 2015 5:08 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2015 5:08 pm 
Аватар

ONE PIECE GREATNESS :wave:

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2015 12:27 pm 
Аватар
Културовед

Wind_Falcon написа:
При положение че аз предпочитам никога да не беше нито възкресяван, нито въобще да съществува в мангата...

...

Което от друга страна отново се връзва с това че Парчето силно се видоизмени с годините и в много отношения запада.
Съгласен съм.

Мислех, че още от анимето е ясно, че Шанкс ще се бие срещо ЧБ? Не знам как ще се развие действието, ама се надявам, тея малките да не се сбият с Шанкс, щот най-вероятно ще победят.

Според мен ъпдейт на баунтита няма да има. Няма защо да има. Света е наясно, че нашите момци са спасили острова и че дофи е гей. Не са направили нищо което да си е заслужило увеличаване на баунтитата. Даже би трябвало да им ги намалят, ама... едва ли.

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2015 12:49 pm 
Аватар

Сабо си тръгна, изясниха се нещата. Следващата седмица няма да има чаптър. Струва ми се, че след тази почивка минаваме на следващата арка. ^^

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 26 [ 380 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]