|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Мар 22, 2009 2:45 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Тоя Мадарао, който прочетох първо Мадао (Gintama ) ми хвана окото. Иначе що не иде да пребие и 4ката, изглежда хич няма да му е трудно. Иначе левела на екзорсистите последно време доста се вдигна. Щом са толкова силни (генерали, crow и кой знай още к'ви има), що те не идат да утрепат Ърл, ми пращат меките гъби... Интересно ми е дали ще и някакъв вид тренировка или ще научат на някой магийка нашите, че сега като се сетя колко са слаби сравнение с другите...
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Мар 22, 2009 3:32 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
Е, че те са си обикновени екзорсисти, нормално е да са по- слаби от "специален отряд Crow", или там както ги водят. И е нормално нивото им да се е вдигнало, предполага се, че от последните събития (когато обвиниха Ален за предател и тн) е минало доооста време- косата на Линали е порастнала, Ален и Канда изглеждат доста по- зрели и с повече мъжки от колкото момчешки черти... схващате на къде бия Хубавото е, че се появяват нови герои, т.е. историята се развива. Обаче... много би ми се искало да разбера какво става в главата на Ален, какво планират Ноа, къде се дяна Лави... Такива неща. Разбирам, че на авторката са и необходими тези чаптъри, за да представи развитието и появата на нов вид Innocence, обаче не мога да не се зачудя какво ще стане с основната интрига в мангата ^^' Едит: Забравих да добавя коментар към Мадарао Изглежда изродски. ^^ Колкото до спътника му- на бас, че е жена
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Мар 22, 2009 9:16 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Е то, че другият от Crow е жена е ясно, даже е сестра на Мадарао :> Време не е минало много, мисла, че беше 2-3 месеца дали и толкова имаше, те го казаха не ми се търси сега къде беше. Ясно е, че ще се вдигне левъла, но това е твърде много :> Изведнъж се оказва, че нашите сравнени с crow са все едно търсачите сравнени с нашите. И това не го разбирам, при наличието на толкова силен отряд (а изглежда не са 1-2ма, а над 10), който както се вижда lvl 3 е никакъв проблем, как така още я има тая война с Ърл. Кой са най-сините на Ърл ? Ноа, нашите поначупиха Ноа, е сега сравни онея дето са колко над нашите срещу Ноата. И просто изглежда странно...
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Мар 23, 2009 7:51 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
Ама не, не съм съгласен. Какви по-малковажни битки ? Това в Япония което се случи си беше доста важно и специално, къде беше тоя специален отряд ? Другото, че нашите за сега изглежда, че са на силите на Ноа, щом победиха няколко от тях. То тогава какво да говорим за Crow. Как ще изгубят човек срещу някой по-слаб от тях, че да си ги пазят ? Тук няма маловажни битки, знаят къде е Ърл (знаеха в Япония като беше), защо не атакуваха с всички сили. Но дори и да има такива маловажни битки, как биха пък изгубили човек там ? Няма логика, те са пъти по-силни от нашите, а ще изгубят от lvl 1 и lvl 2 ? Какъв трябва да е този "специален" случай за да се намесят, щом дори и Ърл не влиза към специалния случай, а сега са само охрана... Друг вече е въпроса дали този отряд е направен специално за да пази нещо, което е много важно и тайно. Но пък след като могат да направят такъв отряд, защо не направят и толкова силен атакуващ отряд...
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Мар 23, 2009 9:55 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
Erm, може би аз не си изясних мисълта като хората, но ок. Съгласна съм с това, което ти каза за "специалните случаи". Но аз под "да ги изгубят в по- маловажни битки" нямах предвид просто да бъдат победени от lv1 и 2. Идеята ми е, че ако се бият непрекъснато и ходят като Ален и останалите да дирят Innocence тук и там, шанса да получат случайна травма, да речем, и да не могат да продължат да се бият на равно с останалите, е много, ама много по- голям. Илиии нещо такова. И ако не забеляза накаря завърших с "Или поне така бихме могли да оправдаем случващото се ^^' " , сиреч, и аз си смуча от пръстите вече, само за да намеря някаква логика в нещата. xD
Btw, до колкото разбирам, тези от Crow не са екзорсисти. Тоест да преследват Akuma, Innocence или Earl не е тяхна работа to begin with. Това също може да бъде изтъкнато като причина за късното им появяване (сега, когато ситуацията е критична, the Order се нуждае от помощта им, блаблабла... )
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Чет Мар 26, 2009 11:50 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Мне, аз и не виждам, и не разбирам. Тоя с М-то отде се появи, къде е споменаван, пък те и нашите как стигнаха дотам, пък кога започнаха с л4 да се бият, па кое е иносенсса, кое е Тимъти, пък с Крос какво стана, пък акумите какво са и Ърл къде е...Земи баце...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 5:25 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Толкова отдавна я бях оставил тази манга, че наваксването ми отне маса време . Finally it’s done, обаче и сега мога да пристъпя към коментирането . И на мен яко ми се обърка мангата и то доста отдавна. Още когато Алън и Со. влязаха в арка нещо изпуснах нишката. Сега тези непрекъснати появи ту на някоя по-силна акума, ту на Crow, генерали, инспектори и всякакви изобщо не ми помагат. На мен също яко ми се объркаха представите за това кой колко е силен. На всичкото отгоре въобще изгубих главния сюжет. Имаше нещо общо с Графа, ама какво беше . Не знам, дано поне едно от нещата ми се изяснят, защото иначе е яко боза. П.П. Арта и преди си беше як, но сега е просто маниакален. за Хошино.
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Съб Мар 28, 2009 9:43 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Това ми е любимата каша. Продължава да си действа хаотично и без обяснение, но е мега яко... Ноа-та в Ален май не е от най-добритчките и загрижени за добруването на човечеството, а си е поредния социопат, който обаче иска да утепе Ърл. Така де, какво да очакваме от човек доверил се на Крос. С пилците не разбрах какво точно стана, но за сметка на това Канда май действа на батерии. Тоя човек има няква странна движеща сила и никва мисъл, докато се бие. Не му дреме кой ше помете в мелето...
Артът ми прави впечатление, че прави 4 радикална промяна. Започна се с едни много детски и невинни личица, малко по детски акуми и шарени страхотии, после минахме към по изчистени и сериозни, а също и мрачни мотиви, преди почивката нещо беше станало и имахме квадратни лица, а сега съвсем различно е пак. Ако не беше белега трудно бих познала Ален, дори и без ноа формата му.Верно, стават бишита, ама пак ми е много странно. Ако сравня 70-и чаптър, 165-и и 183-и лошо ше ми стане...Ама радва. Много.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Съб Мар 28, 2009 9:17 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Zenith написа: Това ми е любимата каша. Продължава да си действа хаотично и без обяснение, но е мега яко... One of the reasons why I read this! Изкефи ме като се показа този Ноа, въпреки, че беше за малко. Но определено стана ясно, че е егати бруталния пич!!! Want More!!!!!
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 3:14 pm |
|
Kiava |
|
|
|
Леле, аз докато разбера що-годе какво се случва трябваше да препрочета чаптъра 5 пъти. В смисъл... Както Ален си говореше спокойно, прободен от собствената си Inocence, изведнъж започна да се гърчи. До тук добре, направихме асоциация с 14тия в него. После, обаче, започна да гори и да се изпарява http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/182/12/ (тук в ляво... бтв, тук Ален прилича на Тики О.о) и аз се шашнах. След това се намеси Канда и се видя, че Ален си е цял- целеничък, което беше адски нелогично! Предположених, че случващото се с Ален е само илюзия в главата на lv4, обаче щом и останалите го видяха значи или е било всеобща илюзия или се е случило наистина... Тотално се обърках >.< И защо, за Бога, Ален каза "Добро утро" О.о Много, ама много ми се оплете всичко около тази сцена xD Още нещо не разбрах. Сега, след като се прободе самичък, по пътя на логиката не би ли трябвало да унищожи Ноата в себе си, или напротив- както стана с Тики, 14тия съвсем да се пробуди? Надявам се да има някакво разяснение в следващия чаптър. >.< Иначе в началото на този нещата бяха супер. Още на първата страница Ален беше направил някаква супер идиотска физиономия и си помислих, че се връщаме към забавните, стил първи чаптъри моменти. И битката беше готина. Оообаче, това с Crown Clown развали работата ПС. Evil Allen ftw! Най- сетне най- учтивия и мил герой показва тъмната си страна XD (която съм убедена, че е имал и преди да срещне Мана)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|