С Наруто йаой започнах...И то по-специално Гаара и Лий... Сякаш те са ми любима двойка, но нямам нищо против малко разнообразие Гаара-Наруто... веднъж от скука четох един инцест (не съм мн сигурна дали беше такъв термина) Гаара-Канкуро... ops:
Колкото до нежната любов - и аз я предпочитам. Няма нищо по-хубаво от романтичен фенфик, завършил в леглото Въпросът с подписа ми е, че мразя Ичиго... И така се роди идеята...
Въпреки скромната колекция съм лудо фенче на Блийч йаой... тук приемам всичко с отворени обятия, но любимата ми двойка определено са Grimmjow x Ulquiorra... умирам си за тях После идват Ренджи - Шуухей.
[offtopic]Имаш ли скайп, да не ни се скарат тука за масов флууд[/offtopic]
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 12:46 am
giabread
[b]Колкото до нежната любов - и аз я предпочитам. Няма нищо по-хубаво от романтичен фенфик, завършил в леглото
:lol: Просто не се сдържах ... като стана дума за фикове ... и то точно романтични ... и се сетих какво съм постнала малко по горе ... леле момичета не го четете ще ви разбия фантазиите
Колкото до флууда тук ... ми споко тя именно за това е темата! Ако не си кажа колко мн искам Ichigo да оправи Byakuya тук ... къде да го кажа
Добре дошли на Evility & giabread ... както сами виждате това е третата тема така че и да почнете да четете от началото вече ще сте изпуснали поне едни 150 страници ... така че спочич
Evinity ... Nimeria е човекът за теб! Няма друг който да е гледал или чел повече Naruto фенфикове или доуджиншита по въпроса ... така че скоро да се запознаете (Което ми напомня че аз още не съм дописала фика който съм й обещала )
Elyon ... омакето по Devil's Clasp е започнато ... едно нощ към 3 и нещо ми дойде просветлението ... сега въпросът е само да го довърша
Знам че пигаш и за Viewfinder ... ама там положението е по тежко ... макар че не съм сигурна дали това е правилната дума защото това е едно от нещата които пишо най лесно и бързо стига да започна ... но тук има някои сантиментални причини които още ме възпират! Считай ... излезе ли нов чаптър в които да ги видим как се награбват най сетне ... и Kagome отмък се е вдъхновила да продължи
_________________ ~~~
Заглавие:
Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 2:51 pm
Evility
Elyon ... омакето по Devil's Clasp е започнато ... едно нощ към 3 и нещо ми дойде просветлението ... сега въпросът е само да го довърша
Знам че пигаш и за Viewfinder ... ама там положението е по тежко ... макар че не съм сигурна дали това е правилната дума защото това е едно от нещата които пишо най лесно и бързо стига да започна ... но тук има някои сантиментални причини които още ме възпират! Считай ... излезе ли нов чаптър в които да ги видим как се награбват най сетне ... и Kagome отмък се е вдъхновила да продължи
Иииискаааааааааам ops: Сядай и довършвай първото, после си прочети наново излезлите досега глави на Viewfinder за вдъхновение и почвай! Вероятно хич не си личи, изобщо даже, ма направо се вманиачавам... ops:
Evility написа:
Кагоме сан, аз малко вече Наруто фикове вече не чета [b]Луда съм по Grimmjow x Ulquiorra... ама мисля, че вече изпонаизчетох всичко възможно...
Я дай линк към някое, щото тая двойка ми изглежда доста интересна Btw профила ти е супер!
Публикувано на: Нед Авг 05, 2007 12:01 am
Evility
Някой може ли да ми помогне да си намеря доуджини на въпросната двойка? Китайски, Корейски, RAW, subbed, стига да се вижда (и чат-пат чете) - приема се... знам, че там някъде в мрежата има много, но не знам как да се докопам до тях...
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Нед Авг 05, 2007 3:13 am
giabread
ех най-сетне малко crimson spell... но да си кажа честно най се зарадвах на gokujou no koibito...не знам за вас, но на мен ми стана мн любима историйката...какво мислите за Yoshimi...?...да си призная не бях срещала подобен персонаж досега...чак толкова разглезен и егоистичен и детински...има много подобни персонажи на него, но като че ли не са развити чак дотам колкото е Yoshimi...какво ще кажете...?
а и за пореден път се убеждавам колко не мога да понасям shota-та...и преди си бях сваляла child epicurean и още от тогава реших that it isnt really my thing...сега като я свалих отново направо се ядосах на себе си...dont get me wrong...нямам задръжки -колкото по лимончесто, толкова по-добре понякога но не знам...някакси...когато някакво лапе ходи да купува вибратори и после се включва в дива,разгонена и шумна тройка и то с някакви келешчета,които изглеждат така сякаш вчера за първи път са захвърлили пелените си под масата, започва да ми става или Много Смешно, или Много Тъжно...
В смисъл че те винаги се опитват да пробутат любовен елемент в цялата тая работа , но на мен тук не ми пасва...
...хм....излезе дълго това обяснение...просто реших да споделя...
а и да не забравя-
ЧЕСТИТО МАРОДЕРСТВАНЕ...ъм...МОДЕРАТОРСТВАНЕ НА ВЕЧНО ОТЗИВЧИВАТА CLC!!!
дано не те измъчат...
_________________ Buy the ticket, take the ride and if it gets a little heavier than what you had in mind, then put it down to forced consciousness expansion.
Йей ... и аз благодаря ^^ ... макар че вече толкова време минава между вс превод че вече забравям кой какво защо
Исках да попитам желаещите за omaketo по Devil's Clasp ... първоначалните ми намерения за съмсем кратко one-shot-че вече отидоха по дяволите ... изглежда просто не мога да пиша кратки неща ... така че ще го разделя на две! Искате ли да ви постна първата половина или да изчакам да го допиша и след това?! Your choice
_________________ ~~~
Заглавие:
Публикувано на: Пон Авг 13, 2007 10:31 pm
elyon
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
Исках да попитам желаещите за omaketo по Devil's Clasp ... първоначалните ми намерения за съмсем кратко one-shot-че вече отидоха по дяволите ... изглежда просто не мога да пиша кратки неща ... така че ще го разделя на две! Искате ли да ви постна първата половина или да изчакам да го допиша и след това?! Your choice
Дългичко? Thank you, Kagome-sama Така... ъм... my choice... *почесва се по главата в опит да реши по-бързо* Еми май ще кажа цялото, щото не обичам да чакам
ПП: И тук да честитя на CLC Честито модераторско място, успех и да се забавляваш като пишеш по чуждите мнения