|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 3:20 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
G.GRAY-MAN IS BACK! Нямам никакъв спомен какво е ставало в предните чаптъри, просто се засилих да изчета този и...Артът отново е як, Иносенса рулира, Тимъти е малко леке, Канда и Ален никакви ги няма, а всичко беше епично. Малко до 17 страница няма идея какво става, но поне вече не са по 15 странички. Малко сълзливо, но пък явно Иносенса има съзнание, което досега не беше показано, а и напълно резонно беше активирано. Обаче, ако бие л2 и л3 хубаво, но л4 трябва да си е от трениран пич иначе...WTF? D.GRAY-MAN IS BACK!
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Съб Мар 07, 2009 1:06 am |
Sog3king |
|
|
|
Innocencе-а на Тимоти е супер добрия..няма да се учудя,ако е сърцето на innocence-а...или квот беше там. Ще е яко ако превземе левъл четири
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Съб Мар 07, 2009 4:12 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
Първо : kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ^^ Най- накрая нов чаптър Сега сериозно. Тимъти е брутално хлапе О.о И наистина, това innocence-a да говори и да приема "форма" е много странно. Все едно е обладан от дух xD Или е просто шизофреник. Не вярвам той да е сърцето обаче. Все си мисля, че ще е някой от главните геори. Линали или Хебраска може би. А пък може и изобщо да не съществува такова нещо. Ще разберем по- нататък ^^ Искрено се надявам скоро да разяснят малко повече от историята на Канда. Още не мога да спра да се чудя кой е "онзи човек", който той търси. Ух, имам много очаквания за мангата, дано бъдат оправдани, поне половината ^^ ПС. Казаха, че следащото издание на Shounen Jump ще е на 9ти, а днес сме 7ми. Изумително готино недоразумение.
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Съб Мар 07, 2009 10:13 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Kiava написа: ПС. Казаха, че следащото издание на Shounen Jump ще е на 9ти, а днес сме 7ми. Изумително готино недоразумение. Не е недоразумение, Jump в Япония си излиза винаги понеделник, т.е. понеделник ще излезе броя който е този чаптър. Иначе предполагах, че трудно ще ме изненада вече някой специална невинност :>, но тази ме изненада като проговори . Ми те скоро време ще почнат и сами да се бият
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 12:37 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
СаВа, ужасен си! Въодушеви се малко де, недей толкова твърдо. Изкефи се, че се върна. Иначе...ми да се бият, Иносенса трябва да еволюира, което ме навежда на мисълта, че накрая ше стигнем до борба със самия Иносенс, ако вземе да реши, че обсебването е яко.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 1:07 am |
|
Zenith |
|
|
|
Е, ше ме извиняваш, ама Лъфи не си смени дрехите 300 епизода, по-добре, че беше внезапно....
Беше ясно, че ще гледаме ревльото, все пак спомни си къде спря мангата(щото аз не помня, damn) , Хошино няма да ти покаже мега готините АЛен и Канда само, за да ти е на тебе кеф, а и наистина ше си е важна стъпка това.Мани ги цветните, но артът се е оправил, което е дъ бест от цялата ранота, ония квадратни Тикита и Лавита, на фона на ултиматичните бишита от предния арк бяха много груби. И сега само чакам да разкарат ревльото и да минат 50 чапа, за да разберем къде аджеба се затри Крос, пияницата му с пияница и женкар!
I'm not evil, you know!?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 1:11 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
Zenith написа: Хошино няма да ти покаже мега готините АЛен и Канда само, за да ти е на тебе кеф, а и наистина ше си е важна стъпка това.Мани ги цветните...
I'm not evil, you know!? Противоречиш си да знаеш :> След тези думи, последният ред не се връзва А за Лъфи говорех за мангата, дреме ми за анимето Нямам против да си ги сменя, ама да го кажат, както тук "Ей т'фа са ви новите униформи. - Ооо, яко!", не днес се събужда и дрехата е сменила цвета си
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 1:52 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
Zenith написа: ти нямаш ли еднакви дрехи, чиято разлика е само цвета?За кво трябва да ни информират Ми не нямам :> За какво ми е същата дреха (в случая не броя боксерките) ? И трябва да ни информират. Това е главен герой всяка промяна е важна :>. А в 95% от мангите (шоунен) героите нямат гардероб, и имат само един чифт дрехи :>. Дори и да имат, не ги носят :> И си карат от началото до края със същите дрехи. Ма заеби дрехата, що' цвета на белега му се смени. Хошино явно е позабравела някой неща докато е боледувала или стария и цвят е свършил
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Мар 10, 2009 1:40 am |
|
Raidop |
|
|
|
CaBa написа: Хошино явно е позабравела някой неща докато е боледувала или стария и цвят е свършил Аве мързяло я е да и да си купи нови боички. Иначе чаптъра не беше чак толкова лош. Поне не хвръли героите в някаква нова история, че последните чаптъри нещо ми се беше загубила нишката за какво въобще иде реч.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|