Дата и час: Сря Фев 19, 2025 7:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 26 от 35 [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 5:16 pm 
Аватар

Вярно е, но...анимес-бг също се посещава и от малки деца и все пак си има тук във форума яой...има си хентай и тук и в галерията..

то, наистина си има някои яой сайтове, в които пише цъкни да потвърдиш, че си над 18....

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 7:10 pm 
Аватар

Една огромна молба.

http://theloy.net/forums/viewforum.php?f=4
До вчера използвах този сайт, за да си свалям манга, но изведнъж от днес позна да ми иска регистрация. Проблемът е, че аз и грам не разбирам от този език, а което е още по - лошо, окагто се опитах да се регна ми каза, че не може с имейла, които имам.

Някой може ли да ми помогне да се регна или да ми даде име и парола, който свободно да използвам.

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 7:23 pm 
Аватар

аз се регнах, бе
горе като са Home, forums, gallery и т.н. има до тях други бутончета и цъкаш на последното
После те пита имаш ли 13 години и дали си съгласен - цъкаш на най-горното
после ти иска
Username:
E-mail:
Password:
Пак парола:
Номерът, който ти е изписан:
цъкаш най-долу първото от двете копченца...отиваш в пощата си, цъкаш на единствения линк и вече си авторизирана

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 10:52 pm 
Аватар

Благодаря, сигурна аз не правя нещо както трябва.
Спасяваш ме. ЕИначе бих умряла от скука.

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2007 4:43 pm 
Аватар
Masaka?!

Надявам се да не е било пускано....
http://www.youtube.com/watch?v=OYVfMltRtDM
Ако Кьон знаеше какво са правили с него :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2007 7:22 pm 
Аватар

Morridin написа:
Няма да стане яой фенклуба /всякакъв 'explicit content' е забранен. Щом не може хентай портал, няма да може и Яой/.

Може шонен-ай и доужинши да направите, но аз в момента планирам огромен общ манга поддомейн, скоро ще видите за какво става дума и мисля да има 1, 2 девойки, които да цъкнат шонен-ай сецийка.

Саянски приказваше някви неща, че ако го направим като хората ще бием по посещения тракъра, поне натам сме се зацелили :lol:

Ми това никак не е лоша идея ... в смисъл дори и да няма пълна свобода това все пак си е начин за разпространение на жанра ... на които му хареса сам ще си намери повече :)

С много закъснение ... Честит Рожден Ден на малката ни сладка и прогресираща общност ... дано да можем да си се събираме и да си се радваме още много много дълго време ... KANPAI :watermelon:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2007 10:44 pm 
Аватар

Ъм... Аз имам едно въпросче към Kagome-san... Ами... Беше споменала за продължения на едни твои фикшънчета... та се питах... скоро ще видят ли бял свят? *гледа обнадеждено* Щото от вчера вглавата ми се въртят само Шин и Хикару в... ъм... горещи пози :oops: :lol: :love:

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2007 2:52 pm 
Аватар

Okane Ga Nai Ova 2 subbed by Aarinfantasy

:arrow: http://www.gigasize.com/get.php/-1099876715/[aarinfantasy]_Okane_Ga_Nai_OVA2_[2AAF8F29].avi
:arrow: http://www.filesend.net/download.php?f= ... 5d2a7c9d05
:arrow: http://hyperfileshare.com/d/4862e069
:arrow: http://simpleupload.net/download/125365 ... h.avi.html
:wave: :wave:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2007 5:11 pm 
Аватар

elyon написа:
Ъм... Аз имам едно въпросче към Kagome-san... Ами... Беше споменала за продължения на едни твои фикшънчета... та се питах... скоро ще видят ли бял свят? *гледа обнадеждено* Щото от вчера вглавата ми се въртят само Шин и Хикару в... ъм... горещи пози :oops: :lol: :love:

Хаха ... верно ли :D Ти си май втората която ми напомня за това ... което говори колко много се мотам но от друга страна ме мотивара че не сте забравили :) Значи още днес имах желанието да почна ... но след миналата безсънна нощ няма да издържа дълго! Хубавото е че знам как ще започне поне ... което повярвай в случая си е нещо :wink: Предполагам че ще бъде някакво малко omake така че стига да седна ще стане бързо! :)

Сега в опит да се реванширам ето една друга моя история ... тук са на лице първите три чаптъра! Признавам си мрязя да чета за редактиране така че най вероятно са фрашкани с грешки ... но за мен това което е важно е че се надявам че съм успяла да си изградя схемата в главата за по нататък та дано не ми се налага да пременям нещо в тези чаптъри че са важни :wink: Предупреждавам ... тази оригинална история е по зле и от фика по Viewfinder ... в смисъл ...
много 18+ ... изброявам - Anal/Language/Lemon/Angst/Fantasy/Carnage/MM ... и въобще лош пример за деца от всякакви възрасти ... така че бидете предупредени !!! За тези които са чели първи чап - той претърпя някои промени ... макар и не съществени на пръв поглед! За тези което не са ... най вероятно ще ви обърка ужасно но ако го издържите предполагам че на татък става по лесно смилаемо ... почти :wink: Дано ви хареса ... ще се радвам да чуя някакви коментари по работата ми до момента ... Enjoy ^^

=> *** The Hell With Reason ***

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2007 5:56 pm 
Аватар

:shock: Aз обилакалям и лурквам в този форум вече наколко месеца и днес за пръв път я забелязвам тази темаааа! :(

Как може да съм такъв идиот!

Прекрасно е да видиш още български фенки на yaoi! :spinin:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 11:43 pm 
Аватар

Kagome написа:
elyon написа:

Хаха ... верно ли :D Ти си май втората която ми напомня за това ... което говори колко много се мотам но от друга страна ме мотивара че не сте забравили :) Значи още днес имах желанието да почна ... но след миналата безсънна нощ няма да издържа дълго! Хубавото е че знам как ще започне поне ... което повярвай в случая си е нещо :wink: Предполагам че ще бъде някакво малко omake така че стига да седна ще стане бързо! :)

Сега в опит да се реванширам ето една друга моя история ... тук са на лице първите три чаптъра! Признавам си мрязя да чета за редактиране така че най вероятно са фрашкани с грешки ... но за мен това което е важно е че се надявам че съм успяла да си изградя схемата в главата за по нататък та дано не ми се налага да пременям нещо в тези чаптъри че са важни :wink: Предупреждавам ... тази оригинална история е по зле и от фика по Viewfinder ... в смисъл ...
много 18+ ... изброявам - Anal/Language/Lemon/Angst/Fantasy/Carnage/MM ... и въобще лош пример за деца от всякакви възрасти ... така че бидете предупредени !!! За тези които са чели първи чап - той претърпя някои промени ... макар и не съществени на пръв поглед! За тези което не са ... най вероятно ще ви обърка ужасно но ако го издържите предполагам че на татък става по лесно смилаемо ... почти :wink: Дано ви хареса ... ще се радвам да чуя някакви коментари по работата ми до момента ... Enjoy ^^

=> *** The Hell With Reason ***

Абе аз забравих да отговоря... :oops: :lol:
Така, изтеглих го, но при единствения ми досега опит да го прочета компа заби, пък тъй като вече ми се спеше не го пуснах наново :roll: Пак ще пробвам и като го прочета ще дам коментар :D
А какво стана с другите двечки? *пак започва да нахалства и върти като стара грамофонна плоча* Изображение :lol:

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 12:03 am 
Аватар

Малко много ще ми дойде да прочета цялата тема, но все пак и мен ме пишете yaoi fangirl.
Яяяя, тук се разпространяват фенфикшъни...
:love: :love: :love:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 12:12 am 
Аватар

:oops: И аз темата не я прочетох цялата.

Между другото, Evility, страшно ме кефи цитата на края на подписа ти. И аз искам нещо подобно, ама за Итачи. С Какаши в главната роля като семе. :oops:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 12:20 am 
Аватар

Мерси Изображение

Хм... ако съм разбрала добре трябва да излезе нещо като "Твърде е възможно дори елитни мед. нинджи като Сакура и Цунаде взети заедно да са безпомощни след като Какаши е бил семе на Итачи" :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 12:25 am 
Аватар

Хахахаха, да, нещо такова. Макар че по принцип аз си падам по по-нежната любов между семето и юкето.

Ти харесваш ли Наруто яой? И ако да, кои двойки?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 26 от 35 [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]