|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 11, 2008 6:27 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Яко, отново четворка, да видим сега нашите доколко са се развили, но да не забравяме, че сега Канда си има катана . Крадливото пишлеме си беше ясно, че ще присъедини към другите пубери и то ще помогне по време на битката. Щом окото не реагира значи са му намерили цаката и на него = по-развита четворка от предната.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 11, 2008 1:40 pm |
evilhead |
|
|
|
може ли линк към мангата ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 9:53 pm |
evilhead |
|
|
|
Всъщност , това съм го виждал имах предвид онлайн такава , като наруто
Се пак благодаря .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 6:55 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ммм 2 години напред сме нали.... Това значи, че 4ките вече трябва да са лесни мишени. Онзи път Алън бе скапан и пак я биеше, камоли сега 0=
А дали Канда има меч.... може да поспориме ако искате. Същото се отнася и за чука на Лави. За да си върнат невинностите, трябва да качат левъл(макар, че Канда нз на къде повече...) според мен.
А пишлемето нз как ще ми се впише в картинката... Миранда, поне за мен, още не се е вписала особено. Може би така ще стане и с детето... Нужна им е сила на тия пичове. Нещо като тоя хипер-пич със слушалките(oh wait, he's already here ._. ), който се вписа супер помеждудругуту в картинката и си влезе се едно през цялото време си е бил там...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 1:27 pm |
|
Haxx0r |
|
|
|
Не две години
Два месеца
Последния чаптър ми хареса.(макар че свърши доста гадно)
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 9:26 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
SayanMk написа: Е начиии Канда 100% няма меч, нито Лави си е върнал чукчето 0=
Е как Канда няма да има меч, нали Комуй му каза, че го е оправил (в зомби историйката). И също казаха, че тези "невинности" се оправят най-лесно, такаче и на Лави е оправен 100%.
И май само ти живееше в заблуда, че са минали 2 години , ем' мисла, че го бяхме споменали, че са 2 месеца, не години.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 10:54 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
М, е те може да са оправени, временно, но са абсолютно безполезни, ако са старите >< Нали идеята е да еволюират.... аз чакам следващия стадий. Иначе то ясно се видя, че Канда се бие с мечи и Лави също сигурно има с какво да се бие, ама не са тия оръжия, които трябва да са ;/
Да де -дефакто греша, щот пиша едно и мисля друго...
А мене Линк ме кефи бре, що така >< Винаги е помагал на Алън повече от другите... А тая грешка с годините нз от къде я изкарах... сигурно заради тия незабелязани проспуснати чаптъри ._o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|